Раждане в Ева гр.Сливен

• 572
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте!Предстои ми раждане секцио и ме интересува заплаща ли се раждането,разбрах само че за конци и т.н.се плаща около 50 лв.И другото което е за индивидуална стая,колко се плаща?Понеже мислих да раждам в окръжна,но последния момент се промениха нещата и в евата ще раждам..Ще съм ви благодарна за съвети.

# 1
Как ти предстои раждане секцио? Планово секцио ли е? Имаш ли някакви показания за секцио, от очен лекар, от АГ и пр.? Уговорка с лекар? Насрочване на дата, запазване на операционна, на анестезиолог? Все ми се струва, че не можеш да се тръшнеш в някоя болница и да искаш да раждаш секцио. Аз раждах в Сливен, но в друга болница. Бях си платила за определен лекар и допълнително пари не са ми искали за нищо. Но се отива предния ден, правят ти изследвания - кръвни, за алергии, сърцето, следят тоновете на бебето, срещаш се с анестезиолога да прецени той каква упойка е възможна в конкретния случай, не ядеш вечерта, взимаш слабително... Най-добре се обади в Ева и питай, или питай който ще ти прави секцио. Списък не ти ли дадоха какво да си носиш, кога да отидеш в болницата?

# 2
Да планово е решихме го вече,дадоха ми списък какво да си нося,но за индивидуална стая и за раждане нищо не казаха(само споменаха,че се плаща),само за конците разбрах..Но като отида ще разбера

Общи условия

Активация на акаунт