90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема III

• 34 150
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Аз го гледам от две години всяка седмица и няма разбор. Буквално само си пускат новата серия и реагират на нея.
Понякога е по-интересно от същинската серия, защото реакциите са истински, а и виждаш стария каст в нова светлина (която най-вероятно е по-близо до реалността, тъй като не се съобразяват със сценарий). Примерно Ани и Дейвид, както и Ани и Робърт изглеждат много по-симпатични в това предаване, отколкото в техните съответни сезони.
Либи и Андрей също правят впечатление на нормално семейство, което се разбира идеално. Той въобще не се държи провокативно и няма дразнещи коментари. Което ми говори, че скандалите между Андрей и нейното семейство вероятно са по сценарий.

Моли също изглежда като доста приятна жена, а в нейния сезон изглеждаше неадекватна.

# 166
  • София
Тоя Тим какво направи с колумбийката? Тя нали му каза, че е обратен, затова изобщо не е правил опити за физическо сближаване с нея...

# 167
Нищо, не са заедно. Веднъж спомена, че било стресиращо хората да пишат за него, че е гей или транссексуален.

# 168
Жребчо, моля те не разваляй хубавата ни темичка с ненужни обяснения. Остави pppqqq намира и грей в някоя друга тема с познанията си по английски. Тя няколко пъти съвсем добронамерено и подробно ти обяснява за какво става дума, но ти не вдяваш в желанието си да изпъкнеш. Айде, нема нужда.

# 169
  • Sofia
Моля ви, не репликирайте въпросния юзър, защото това още повече го надъхва. Игнорирайте го и ще се кротне.

# 170
  • Пловдив
Жребчо, моля те не разваляй хубавата ни темичка с ненужни обяснения. Остави pppqqq намира и грей в някоя друга тема с познанията си по английски. Тя няколко пъти съвсем добронамерено и подробно ти обяснява за какво става дума, но ти не вдяваш в желанието си да изпъкнеш. Айде, нема нужда.
Оттогава е писала две мнения и както можеш да забележиш, счел съм са по-удачно да не пиша след нея. Дишай по-спокойно! Simple Smile
 Понеже си жена и си позволяваш публично да мъмриш мъж в този форум, употребявайки умело прикрит заядлив тон, съвсем очаквано е да получиш няколко одобрителни палчета, които ще подсилят така нужното ти чувство за правота. Smiley По-добре послушай потребителката чернокоткова и пиши по темата, вместо да подбуждаш странични разговори, които само развалят разговора относно предаването.

# 171
Дарси още е с българина (поне мисля, че е той) и ги снимат за предстоящ сезон: https://www.instagram.com/p/CBzq3abDyBx/?utm_source=ig_web_copy_link
Дано й провърви, тя не е лош човек, искам да си намери подходящ мъж и да се омъжи, щом е толкова важно за нея Simple Smile

# 172
Аз ли съм в грешка или дъщерята на Тим, Клоуй не е негово биологично дете. Това помня от неговият сезон, но като гледах епизода от вчера човек може да остане с друго впечатление.

# 173
Не е негово дете, но е я е приел като негово, май дори и законово. Мислиш, че си приличат?

# 174
Не, изобщо, но пък не каза, че не и негово дете.
И друто ми прави неприятно впечатление при него, все намира майки с малки момиче, плюс визията му, не му е читава работата.

# 175
  • София
За мен този човек е напълно асексуален, но с желание за семейство. Така си обяснавам залитането му по жени с деца. Или е гей, или сексът не го вълнува.

# 176
Мисля, че в предният сезон каза, че не е негово дете, но я приема и дори си делят попечителството. Много ми е странен и на мен. Имаше такава жена в леглото си и да не може да си свърши работата? Нещо много се притеснява ли или наистина е гей и Вероника е била с него за параван. Не мога да си обясня неговия случай.

# 177
И на мен ми се струва, че Тим е абсолютно асексуален, но иска да има семейство. Не знам дали е искрено или просто така е решил, че трябва. Кой знае от къде му е дошла тази идея - може би неговите роднини са му я втълпили...  

Ще има предаване посветено на Дарси и Стейси, което започва на 16-ти август (в САЩ, не по нашата телевизия). Сигурно в него ще покажат и новият приятел на Дарси, който е българин - споменавали сме го - Георги Русев (Джорджи). Simple Smile
Със сигурност ще дават албанският годеник на Стейси - има го на един от постерите. Преди няколко месеца имаше драма свързана с него - изневерявал на Стейси с албанска манекенка (пак по-възрастна и с джуки), но явно са се сдобрили. Прочетох някъде, че той е получил виза и се мести в САЩ.

Бившият на Дарси - Джеси е много гневен и беше писал обидни неща в Инстаграм във връзка с предаването. Той се има за голяма звезда и иска да му обръщат повече внимание (сигурно и той иска спиноф, но няма да има - време е да се примири). Между другото, Джеси е леке и наскоро се беше заснел в клип, в който подигравателно имитира Розмари.

Що се отнася до Розмари - каналът й в Ю туб върви много добре (забележително по-добре от този на Ед). В последното си видео обясни защо къщата е боядисана в розово - първо, защото й харесва и второ, за да я пречисти от присъствието на определен човек, който наскоро я бил посетил Wink https://www.youtube.com/channel/UCsdmWXO6bmlo5neNJu1r-cw
Роуз и Ед продължават да коментират техния сезон в епизодите на това разклонение 90 дни: 90 Day Fiancé: B90 Strikes Back!  В един от последните епизоди Ед отново коментираше какви скъпи подаръци й бил правил, а Роуз размаха лилав дантелен сутиен и каза, че не знае за какво се ползва, дали не е шал (от тези без подплънки - честно казано, не знам за какво служат, нямат никаква функционалност - сигурно се водят еротично бельо? Никога не бих дала пари за такова нещо....)

И нещо забавно - Пюдипай отново направи клип за 90 дни - мисля, че този е четвърти в канала му. Каза, че за първи път тази година гледа предаването и не е очаквал да е толкова забавно. Последният е за Никол и Азан:
Скрит текст:

# 178
  • Sofia
Във вчерашният карантинен епизод видях,че  Евелин от Еквадор и нейния са си заедно,а бях чела тук ,че са разделени...тя доста се окръглила и изглежда по-добре.
Доста променена и напълняла ми се видя и една тъмнокожа/с двама доста дърти беше едновременно преди/,вече омъжена в Англия...

# 179
Кога ли ще видим сезона с Дарси. Те нашите не са довършили предния, а има сега нов.
Евелин и нейния казаха, че са се скарали, но заради карантината се е наложило да прекарат време заедно и това било втори шанс за тях. Може би тогава си чела, че са се разделили, а сега се налага да са заедно. Към днешната дата може и пак да са разделени. Той ми изглежда много влюбен, а тя сякаш си запълва само времето с него. Не го разбирам какво намира в нея, даже ми е гнусна и живеят доста мизерно.
Аби е чернокожата. Въртеше май двама в нейния сезон. Сега изглежда щастлива.

Общи условия

Активация на акаунт