90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема III

• 34 156
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
За Кори и Евелин се говори, че са женени от няколко години и всичко в предаването е било нагласено.

Има слух, че Майк и лудата Натали са се оженили и вече живеят във фермата му в САЩ. На него явно му е трудно да си намери жена и в крайна сметка се е примирил с това, че изобщо не си подхождат... Ето снимка от профила й от преди седмица: https://www.instagram.com/p/CBvj6kWnglm/
Нарича го "моят съпруг".

# 181
Тази чернокожата Аби, която вече е женена за англичанин, не е онази, която въртеше двамата дърти, две различни чернокожи са.

# 182
Аби не е ли същата, на която приятелят й донесе подарък цял куфар с гащи, за да ги продава?

# 183
  • Sofia
Точно тя е.Дадоха ги вчера с предишните и спонсори.

# 184
За Кори и Евелин се говори, че са женени от няколко години и всичко в предаването е било нагласено.

Има слух, че Майк и лудата Натали са се оженили и вече живеят във фермата му в САЩ. На него явно му е трудно да си намери жена и в крайна сметка се е примирил с това, че изобщо не си подхождат... Ето снимка от профила й от преди седмица: https://www.instagram.com/p/CBvj6kWnglm/
Нарича го "моят съпруг".
Защо я наричате лудата Натали

# 185
Точно тя е. Дадоха снимка на Шон. Другия май се казваше Крис. И двамата бяха възрастни и ги въртеше. Не помня на коя й купуваха бельо, то много такива имаше 😄😄😄

# 186
MG18, защото така.

# 187
О, така ли. Значи аз ги обърках.

# 188
  • Sofia
Дарси с какво всъщност се занимаваше,мода или тв?

# 189
  • Sofia
От предаването мисля, че се издържа, чероятно затова държи да участва.

# 190
Има модна къща със сестра си House of eleven Simple Smile

# 191
Защо ми отговаряш така ,може с две изречения да обясниш,аз все не мога да стигна да изгледам техните взаимоотношения

# 192
Според мен е луда. Това е мое мнение.
Не е нормално толкова да го притиска за бебе - едва са се запознали. И целият рев, че той не се интересува от религия, също не е нормален.

# 193
  • Sofia
Майката на Натали също е куку...
Започна да пита Майк колко и какви деца иска,как ще се казват и възпитават..как той не бил вярващ и как можело децата им да са също такива..и Наталка като ревна за нероден Гаргалчо,ужас...хвърли му халката,цупи се,той я пита дали го обича,тя мълчи темерутски и гледа с изцъклен поглед....

# 194
Мисля, че двете са се наговаряли зад кулисите. Не ми изглежда естествено майка й непрекъснато да говори за бебета и в това време Натали да реве и да твърди, че не смее да й каже истината (че Майк не иска дете на момента).

Общи условия

Активация на акаунт