💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 5

• 34 546
  • 774
  •   1
Отговори
# 660
По това, което Емо каза явно просто във всички държави са си еднакви игрите и нямат много избор. Иначе беше наистина ужасно.

Хареса ми, че двете двойки бяха победители.

Стана ми мъчно за Анси и Марти, но поне доказаха, че и Марти обича Анси толкова колкото и тя него. Противно на много мнения.

Сладки са ми, яд ме е, че не издържаха, но пък той само и повтаряше да пуска. Ами пусни ти бе, мъж!

# 661
  • Варна
Ама стига с това играта беше гадна. Да не очаквахте да рисуват маргаритки за 70 бона?? Никой не е там насила и всеки имаше правото да се откаже. Психиката изигра голяма роля тук. Постъпката на Искра и Данчо бе нещо, достойно за уважение. Така се създават истински приятелства. А не просто като си поживял 30 дена на едно място с някого.

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 00:59 от Didi168

# 662
Ели и Пламен ако бяха отказали подялбата, още повече щях да ги харесвам.

# 663
Продукцията се изложи жестоко, не стига че сериозно застраши здравето им, а и по-тънко се минаха с наградата. Реално те са истинските победители, сега "спечелилите" да си ближат раните и да се радват на подхвърлени залъци. 😒

# 664
Играта беше ужасна, но съм приятно изненадана от края й и постъпката на Искра и Йордан. Голямо Браво! Достойни победители и прекрасни, сърдечни хора! Моите фаворити Simple Smile

# 665
Браво на Искра и Данчо! Истински хора и истински победители!
Злобарката Елена никога не би си разделила наградата с друга двойка. Не трябваше и да приемат като се пишат толкова принципни.

# 666
  • София
Играта бе отвратителна, но доброто винаги побеждава в крайна сметка. И ето как една чисто човешка и непринудена реакция оправи всичко и ни показа, че първо трябва да бъдем хора с главно 'Х' Респект за Изи и Данчо, за Пачи и Ели също, защото те първи категорично отказаха да се променят правилата, което според мен доведе и до ответната реакция от страна на Данчо и Изи. Направи добро, за да получиш добро. Перифразирам, но това е което се набива на очи.

Иначе страшно много се радвам, че моите лични фаворити още от началото на формата спечелиха. Браво Изи, браво Данчо, големи сте! Simple Smile Двойката с най-много етапни победи, с най-много спечелени пари и най-спокойните като хора.
Нито една друга двойка не ги подкрепи, е сега видяха колко много са сбъркали.

Браво и на Пацо и Ели. В началото никой не ги слагаше в големите сметки. Бяха дълго време в дъното на класирането, но след сагата с късметлийския диван се преобразиха и се превърнаха в двойка страшилище.

Имаме си достойни победители си мисля аз. Simple Smile

# 667
Чак злобарка за Ели?

# 668
  • София
Аз пък съм възмутена от лицемерието на коментиращите. Толкова оплюване имаше по всяка от двойките, сега всички са очаровани от Искра и Данчо. Въпреки човешката им постъпка, моите фаворити си остават Елена и Пламен. Разочарована съм от отношението на продукцията. Пламен можеше да си загуби ръката, що за игра?!
Предложението за подялба на наградата трябваше да дойде от продуцентите и трябваше да е за трите двойки, като реванш за това, на което ги подложиха.

ПП. Редактирам се, за да допълня, че за пореден път съм очарована от Ели - жена скала! Такава психика не се вижда често. Тя очевидно е стълбът в семейство им.

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 11:30 от malina_smile

# 669
  • София
Елена е страхотна като участник. Желязна е, ако беше сама щеше още много да издържи.

# 670
  • Велико Търново
Добре, де, аз не мога да разбера защо през пост думите са против българската продукция. Все пак си има оригинал този формат, доколкото си спомням - в Израел. Ако някой трябва да отнася негативите за опасността на играта, то това са тези, които са я измислили. А това не са хора от българското издание.
Толкова ли е трудно да се разсъди в тази посока?

# 671
Развали ми се усещането и от играта, и от Пламен и Елена. Как пък веднага се съгласиха, инка не са за парите...

# 672
Ама глупости, сега "умниците" тук ще изсипят помия за финал, за да не е твърде хубаво в темата... Във всяко стадо има мърша!

# 673
  • София
И аз щях да взема парите.

# 674
Нaпрaви ми впечaтление, че Дaнчо хвърляше поглед към Плaмен и Ели, c нaдеждaтa дa cе откaжaт. Зa него игрaтa изглеждaше леcнa. Плaмен не зa първи път рaзчитaше нa Еленa, мъжко момиче е тя. Трябвaше дa cтиcне зъби и дa продължи c подутaтa ръкa. Той cи е кекaв в повечето игри. Блaгороднa поcтъпкa нa Изи и Дaнчо, но aз не уcетих тръпкaтa от победaтa тaкa. Мaртин и Еленa aко бяхa двойкa щяхa дa cпечелят доcтойно. Aко имa втори cезон и игрите ca подобни, жaлко зa предaвaнето.

Общи условия

Активация на акаунт