💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 5

• 34 553
  • 774
  •   1
Отговори
# 645
Е, не.. Стига де. Айде тогава пък Пачи и Ели да кажат ние път даваме половината на Анси и Марти...

# 646
  • София
Браво на моите фаворити - Искра и Данчо! Респект!

# 647
Забелязах, че в субтитрите отдолу написаха камъни с "а"....

... и кОраж... Laughing

# 648
Сега разбрах защо съм ги харесала първоначално.Искра и Данчо са истински хора,много малко хора биха го направили.Респект.

# 649
  • Испания
Най-добре е никой да не се запише за втория сезон. Но съм сигурна, че много народ се е юрнал да го направи.

Развалиха общото приятно впечатление.

# 650
Наревах се, вместо да ми е щастливо от победата! Никой не гласува за тях, а те ГОЛЕМИ!

# 651
Въпреки всичките тези мъчения съм щастлива от финала. Много добре постъпиха Искра и Данчо.

# 652
  • Велико Търново
Ето кое е извънредното, което досега не се е случвало.
Едно голямо БРАВО на Искра и Данчо!

# 653
  • София
Сега разбрах защо съм ги харесала първоначално.Искра и Данчо са истински хора,много малко хора биха го направили.Респект.
И аз така - тях харесах, не знаех конкретно защо. Просто интуиция.

# 654
  • Варна
Аз мисля, че и Анси и Марто биха постъпили така!

Браво на всички двойки в предаването! Направиха го позитивно и незабравимо, въпреки финала!

# 655
Не очаквах такъв финал. Страхотна постъпка на Искра и Дани.
Играта беше гадна, можеха нещо по-добро да измислят.

# 656
Да кажа, че и аз съм разочарована от финалната игра и очарована от Изи и Дани. Тези две двойки ми бяха фаворити и се радвам, че все пак финалът завърши позитивно.

# 657
Гледам на запис...ръката на Пламен е ужасно синя. Лекарите трябва да бъдат осъдени и цялото предаване също!!!!

# 658
По това, което Емо каза явно просто във всички държави са си еднакви игрите и нямат много избор. Иначе беше наистина ужасно.

Хареса ми, че двете двойки бяха победители.

Стана ми мъчно за Анси и Марти, но поне доказаха, че и Марти обича Анси толкова колкото и тя него. Противно на много мнения.

# 659
Не знам какво пише в договорите на участниците, но тази игра застраши сериозно здравето им. Продукцията се о**ра точно на самия финал. Ужасно усещане точно като за последна игра, но пък постъпката на Искра и Данчо стопли сърцата на всички ни.

Общи условия

Активация на акаунт