💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 5

• 34 538
  • 774
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Предполагам че втория сезон ще си вземат поука спрямо игрите.

# 676
И само някой да напише пак, че Мартин е по навик с Анси. Видя се, че и семейството му много я харесва. Надявам се да е истина това, че за престоя си там получават някакви пари, за да имат основа за покупка на жилище. Цялото предаване мнооого ми хареса, участниците, водещият и финала също. Супер позитивно, забавно и приятно за гледане. Дано догодина не го развалят, като решат да вкарат някой дразнител или нещо подобно.

# 677
И трите двойки се показаха като добри хора и много обичащи се. Чудесен финал. Само дето играта остави някакво гадно чувство в мен, но не смятам че беше неподходяща. Наистина психиката имаше огромна роля.направо не мога да повярвам че пламен е издържал толкова при положение , че ръката му беше в това състояние.жалко за анси и марти ама ще си теглят кредит като нормалните хора не
 е болка за умиране😀

# 678
Те от предаването да имат късмет, Пламен да не си изкара медицинско за някой тромбофлебит (като тъкъв за ръце е рядкост, но тази ръка изгледаже точно така!), а и на него пожелавам да няма последици и да са реагирали адекватно веднага след края на снимките, защото иначе половината награда ще е джобна сума, в сравнение с това, което трябва да му изплатят като обезщетение...

# 679
  • Испания
Добре, де, аз не мога да разбера защо през пост думите са против българската продукция. Все пак си има оригинал този формат, доколкото си спомням - в Израел. Ако някой трябва да отнася негативите за опасността на играта, то това са тези, които са я измислили. А това не са хора от българското издание.
Толкова ли е трудно да се разсъди в тази посока?

При купуване на лиценз за формат трябва да се спазват основни пунктове, не да се копира дословно, така че точно българските продуценти имат вина. Да не би в другите страни да е имало две двойки победители? Както разбрахме, не.

Та така.

# 680
  • Велико Търново
Развали ми се усещането и от играта, и от Пламен и Елена. Как пък веднага се съгласиха, инка не са за парите...
Както Diavolo много правилно е отбелязал - първо те отказаха правилата да се променят в тяхна полза. Усещането е за нещо много достойно.

# 681
И трите двойки се показаха като добри хора и много обичащи се. Чудесен финал. Само дето играта остави някакво гадно чувство в мен, но не смятам че беше неподходяща.

Самата игра не беше приятна за гледане от нас зрителите. Едни и същи "сезони" се повтаряха по няколко пъти, разнообразявани от някакви кофи с лигава течност. Аз съм разочарова от самата игра, исках някаква по-компонентна и интересна финална игра.

# 682
Малко са ми смесени чувствата. Огромни поздравления за Изи и Данчо, освен всичко са и морални победители.
Браво на Пламен и Ели, че отказаха да се промени регламента, което би било абсолютно несправедливо. И макар че им симпатизирам, смятам че трябваше и от наградата да се откажат. Да, не са искали да стане така с ръката му, но все пак тази ръка не се е подула отраз, захватът му е бил грешен и е трябвало да промени положението.
 И все пак всичко е добре, когато свършва добре. Нека са здрави всички двойки и заедно да са щастливи. Приятно предаване, бих го гледала отново.

# 683
В предишна игра стана ясно, че Пламен има проблем с дясната ръка.

# 684
  • Варна
Те от предаването да имат късмет, Пламен да не си изкара медицинско за някой тромбофлебит (като тъкъв за ръце е рядкост, но тази ръка изгледаже точно така!), а и на него пожелавам да няма последици и да са реагирали адекватно веднага след края на снимките, защото иначе половината награда ще е джобна сума, в сравнение с това, което трябва да му изплатят като обезщетение...

Според мен още преди старта участниците са подписали декларации за освобождаване на продукцията от отговорност. Както когато отиваш да скачаш с бънджи например. По свое желание. А и сигурно са декларирали, че нямат животозастрашаващи проблеми.

# 685
Не може да се освободи с декларация причиняването на трайна телесна повреда заради игра! И не може въобще да има клауза да не се носи отговорност при увреда на здравето заради кефа на продукцията. Някак си е извън всеки добър тон това и даже извън закона. Предвид това, че сред участниците имаше адвокат и че неговата жена беше още по-страшна от адвокат, няма как да има чак такава клауза. Иначе договорите са сериозни, няма съмнение.

ПП. Впрочем, от продукцията точно затова се съгласиха за разделяне на наградата, защото така Пламен няма да предяви претенции, ако с ръката му се заформи по-сериозен проблем!

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 22:21 от Анонимен

# 686
То това не беше игра, а мъчение. Дори не изтънчено, а грубо и просташко. Някакво такова на мутренско ниво. Що за изпитание, що за чудо. Май не са очаквали да издържат толкова дълго време двойките. Какво ли са си казали - ще им ливнем там по две кофи студена водица, ще им духнем под опашчиците няколко пъти, ще им припари под краченцата и айййде отърваха сака с парата. Да, ама не стана така и май изненадата беше(е била) за екипа на предаването. Мисля, че изобщо не са очаквали такъв финал и толкова издръжливи участници. Чак почнаха да надграждат мъченията белким някой пусне кокала. Stuck Out Tongue Winking Eye
А за подялба на първото място и парите даже сигурно през ум не им е минавало. Много неприятно изпитание, но като цяло добър, много добър финал. Участниците се представиха достойно.

# 687
  • ENGLAND
Трябваше да има един победител. Не мисля, че ако Данчо беше в положениято на Пламен щяха да разделят парите с него и Искара. Анселита колкото и благородна да се пише от пари няма да се откаже, тя е отишла за парите. Няма деца, затова и постъпи така в предишната игра. А ако имаше дали щеше да се откаже!? Не виждам и Пламен как ще раздели парите с някой, на тях все им се случват благородни постъпки, първо от Анселита, сега от Данчо. Не мисля, че трябваше да приемат. Но....така Дани и Изи са два пъти победители.
И ме съмнява да няма застраховка от предаването. Няма да се очудя, ако Пламен вземе доволна сума пари и от там.

# 688
  • София
Неприятна игра за финал и вчера го написах, че очаквам да е такава.
Искра и Данчо също едвам издържаха вече и смятам, очаквах всеки момент да се откажат.
И двете двойки заслужаваха наградата, взеха все пак вчера по една игра и днес се представиха невероятно.
Беше добро решение, за да приключи тази безумна игра.
Браво и на трите двойки, достойни финалисти!

# 689
Пламен на това разчиташе да им стане жал на Изи и Данчо.
Истинските победители са те и ми стана мъчно, че нито една от другите двойки не ги подкрепиха.

Общи условия

Активация на акаунт