Майското човече стана на годинка вече - Тема 4

• 26 012
  • 808
  •   1
Отговори
# 540
An G - E, дано се възстанови бързо и да ви изпишат възможно най-скоро! Flowers Four Leaf Clover

# 541
О, милото жабче и горката ти Sad
Важното е да му минава и да забрави бързо. Какво ви казват, защо се е получило това? Хистология ще се направи ли? Стискам палци всичко лошо да е зад гърба ви!

# 542
Хайде, вече лошото мина. Оттук нататък вече само ще се подобрява, бъди силна, за да бъде уверен и той!
(Не съм много сигурна, но ти не си ли бременна? Пази се!)

# 543
Проникнала е някаква инфекция от вън,през кожата,не знам и аз как,нямал е видими рани или нещо подобно, Но Хистологията ще каже най-точно,изпратен е материал за изследване. Да ,бременна съм вече 32 г.с. Стреса е голям! Благодаря ви за подкрепата!

# 544
Важното е че си видяла всичко навреме , лекарите са си свършили работата и той вече ще е добре , а той е малък и незнам дали ще го помни.. по - добре не!
Бъди силна заради двете бебчета , вече всичко ще е наред , бързо да ви изписват , че вкъщи си е най - добре People Angel

# 545
An geu, barzo da minava i zaminava.
Vklchvam se nabarzo za mamite v Bulgaria koito o6te ne sa razbrali - v Lidl ima mnogo hubava detska kuhnq. Chudesna pridobivka za deca na na6ata vazrast - ne spira da si igrae taka che pomislete!

# 546
An G E, бързо да се оправя мъничето, децата бързо се възстановяват и са много борбени, затова бъди силна и ти и спокойно бременеене до края!❤

# 547
Здравейте мами, виждам че нещо темата е  запустяла и да подбутна малко. Какви подаръци сте поръчали на Дядо Коледа за малките съкровища. Познати , роднини ме питат, а се изчерпах от към идеи вече .

# 548
  • София
Аз взех интерактивна книжка..не знам до колко ще е интересна.. Роднините са взели писта с колички, писта с топчета , кола трансформър, пъзели...абе всякакви измишльотини...

# 549
Ние тази година заложихме на дървените играчки и на книжки.
Харесахме и казахме кой какво да вземе, всички са на little dutch: кутия с инструменти, писта (4 подред ни е, не знам къде ще ги съхраняваме), гараж за коли, влак с елементи за нанизване, голяма маса-железница на Hape с влакчета на батерии, тритонетка на Микро мини от нас (+гаража за коли), дребни дървени играчки от lidl, дъгата на Little dutch и много книжки, тъй като всяка вечер четем преди лягане поне 2 книги.

# 550
  • София
Страхотни са, но са абсурдно скъпи повечето на  little dutch. Лидл-ските са ми фаворит, но аз тая година залагам на по-леки играчки,защото всичко лети в най-различни посоки и ще има доста поражения.
Обаче дъската за баланс на little dutch ме кефи мнооого...,но 99 лева..не..

# 551
Количка за бутане с бутони на кормилото, които пеят и издават звуци. Докато лежахме в болницата много си играеше с тези на отделението и взехме.
Дъска за рисуване от Икеа. В момента е намалена на 39лв. 😁
Книжки, макар че не ги уважава много.

An G - E, как сте с малкия? Излезе ли хистология от операцията? Надявам се всичко ви е наред 🙏🏻

# 552
Моят с играчките е скаран.. всичко се чупи си мнгоо не го вълнуват има дни в които се заиграва ,но са рядкост
Взехме му маса със столчета , казахме на повече роднини каквото преценят защото и аз незнам той какво ще го заинтересува , животни доста взехме тези фермерските мнгоо ги обича , плодове , зеленчуци и ще видим другите Simple Smile

# 553
Кутия с инструменти, друго не съм харесала. Периодично взимам по някоя кола или дървена играчка, минавайки през някой магазин, не ги броя, а реално си запълва времето основно с тях. Майка ми ме извести, че му е взела камион и сигурно ще даде пари. Свекърите, както винаги, очакват ние да им кажем, но няма да стане и сигурно и те ще са с кеш... От едни приятели - пиано, защото се прехласна по това на дъщеря им при разговор във Вайбър. От другите места, откъдето се очаква по нещо малко, нямам информация.
Аз вечно се оглеждам и купувам книжки, така че и това не броя.

# 554
Благодаря,добре сме! Вече втора седмица сме си вкъщи и всичко е наред. И грипа прекарахме ,вече очаквам месеци наред нищо повече да не ни се случва . Вече си чакам живот и здраве термина 🥰 в 36 гс съм и скоро ще се ви се похваля.
С подаръците и ние сме много изчерпани и не знаем какво да вземем. Той предимно с коли си играе и всичко яде 🤷♀ А и на повечето играчки не осъзнава смисъла какъв е . Ще го мислим и ние още.

Общи условия

Активация на акаунт