Майското човече стана на годинка вече - Тема 4

• 26 008
  • 808
  •   1
Отговори
# 555
Дано предстоят само хубави моменти за цялото семейство и прекрасни новини живот и здраве, след поне 2 седмици и отгоре Simple Smile

# 556
Ще чакаме хубави новини скоро!
Аз от месец поне водя неравна битка с памперсите. Както всичко беше наред, нямахме пропускане от много дълго време, изведнъж започна при спане винаги да се мокри. Всяка вечер го преобличам и сменяме чаршаф и протектор, а той се разсънва и плаче! До гуша ми дойде! Взех пак по-малкия номер Памперс - пелени и гащи, че бях минала на по-голям известно време преди това, пробвах още един вид Памперс, едни Пуфис, днес пристигнаха Хъгис. ДАНО с тях има някаква промяна!
Какви ползвате?

# 557
  • София
Ние сме или памперс или лидълските. До скоро през деня 5 размер, нощем 6. Сега изцяло на 6 минахме. Въпреки якото сукане нощем,много рядко се мокри...да йажем в месеца я има веднъж, я не. Винаги сме на по- големия размер. Той е 13 кила, аз взимам 6 - от 15 нагоре.

# 558
О,това с памперсите и при нас голям проблем се оказа напоследък! Мислех,че само ние сме така. Аз купувам само и единственно на памперс,понеже други съм пробвала и резултата е ужасен. Близо месец вече почти всяка сутрин е мокър 😣 подивявам! То смяна не ми пречи ама защо пропуска не знам! Ние бяхме на 5 сега реших вечер да минем на 6 . Малко по добре е сякаш,но пак през ден мокър. Та реших да взема протекшън,понеже при нас са масови dry . Казах си с тея няма да има проблеми и хоп тази сутрин пак 🤦♀ Гащички купувам ,чудя се в тях ли е проблема 🤷♀ Дали да не мина на нормални пак ,обърках се вече и аз !

# 559
Ние сме на литъл енджълс 5+
Доволна съм веднъж в седмицата сутрин като го взема да е мокър отстрани или отпред иначе през другите дни е добре последно го сменям към 20:50 вечерта .
Ние не се кърмим вече 5 месеца не става да пие вечер вода и пак доста пишка вечер , при вас така ли е ?

# 560
Ами ние вообще не сме се кърмили,мляко не пием вече 4 месеца ,но водата му е до него. Той някой път пие посреднощите,не винаги ,но. А последно го сменям около 21.30 и си ляга, но многоооо пишка вечер и той . Трябва да измисля и аз нещо,да търся нещо ново като марка и да пробвам .

# 561
И нашия много пишка вечер, а през нощта не се събужда за вода, не пие мляко от около 6 или 7 месеца вече. Но вода много.. сигурно доближава 1 литър, уж нямало лошо да се пие много вода, ама..

# 562
Вода не пие много, а мляко - преди следобедния сън и преди вечерния. Не е толкова пълен памперсът, а пропуска. Май се засякоха два фактора едновременно, като не знам дали някой от тях е виновникът, но има промяна. Преди спеше по корем, а сега - настрани. Отделно явно рязко дръпна на височина, защото коремът изчезна, колкото и да беше малък. Към 11,5кг е, малко след като смених на 5-ца започна да изпуска и върнах 4 или 4+ за марките, които имат. Снощи с Хъгис "преживяхме", сега ще видя тази вечер.

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 13:47 от Enter Sandman

# 563
  • София
Леле никой не пишеше, сега 2 страници изчетох 😋
По въпроса с подаръците и ние сме без идеи. Той има доста от сестра си, а и когато раждаш
5-10 години след приятелките си - Еми изчистиха си къщите от играчките 😂 и возила
Аз пък да се похваля с нечуван успех с бибата. Нашият не заспиваше без нея. И като казвам нея имам предвид точно една единствена биба. Купих напразно 2 нови на Авент и 1 Нук, но той искаше тази на Авент от 6 месечен. Тя картинката й беше избеляла 🤣
Та тръгна на 1-11 на ясла и тази свещена биба се носи там и взема вечер, че без нея Няма спане. Пазихме я като очите си. И на 27/11 ни затварят яслата и вечерта гледам нашият прегризал бибата. Изпаднах в ужас - как ше се спи? Но вечерта като започна да я търси му я показах, той си я набучи на пръста, сякаш знаеше, че сам я е унищожил. И оттогава заспива без бибс. Много съм хепи, щото след истериите, които правеше не вярвах, че толкова лесно ше се отървем
Нооо с памперса нямам никакъв успех. Седи по 20 Мин., става и се изаква в памперса.
Ох дълго стана, дано не съм ви отегчила 😃

# 564
Е, то тук ако не се похвалим, че е нямал проблеми с отказване от биберон, къде? Наш`то не захапа, обаче си знам, че е абсолютен milestone и си струва човек да си налее едно за победата Grinning

# 565
  • Sofia
Здравейте и от нас, не съм влизала отдавна, но имахме малко екшън последните седмици. Да се похваля че станах леля, сестра ми роди преждевременно, бебчето беше за малко в кувьоз, но всипко и всички са добре и вече вкъщи за празниците 😘.
За подаръци съм поръчала предимно играчки от които съм забелязала че малката се интересува: сешоар и фризьорски комплект, интерактивни ходещи животни, Лего и всичко на тема Мини маус, че е луда по него 🤪.
За бибата и аз имам проблем.... Ползваме я само като спи, обаче пък без нея никакъв шанс за сън. Тамън се навих да изтърпя стоически няколко дни плач и да махна от раз и хоп почнаха кучешките зъби....сега в ад 😔. Отказах се да я махам докато не избият, а тя междувременно си прегриза едната биба от цокане и дърпане, че мн я боли милата Sad.
За памперсите ние от няколко месеца сме само на гащички, наскоро минахме на 5ца, ползвам Памперс. Започнаха да и пропускат вечер 4та и минах на 5ца и сега вс е ок. Тя също пие мн вода но вечер не се буди и не и давам нищо. Също така я слагам често и на гърне и вече започна да си казва и когато пишка в памперса, та не е мн пълен и той и засега сме добре с 5цата.

# 566
Охх, същото.
И моята бебка сега е с 5ца памперс и за зъбите - също излизат кучешки.
Не знам как се справяте... Започна фазата с неядене или само на кис мляко и хляб 😕

# 567
Трудно с тези зъби! При нас кътниците 🙉
Аз друго искам да питам момичета. Препоръчайте ми дъска за писане за малкия ,но не тия с тебешир а уж ,че с химикалка и дърпаш и триеш или не знам кои са ок? И другото нещо ,което търся усилено и не намирам това ,което искам е люлеещо се конче ,но от типа с козина където са ,не чисто дърво! А и искам да има за крака място отпред. Е не намерих нищо аз 🤷♀

# 568
  • София
Ние дъска имаме от онези белите, по които пишеш с маркер. Не знам кои са по-добри, но и с двата варианта се маже. А и малкият редовно оставя маркера без капачка и кака му се сърди, че е изсъхнал
Конче имаме обикновено дървено , без козина и мекичко. Те сякаш се ползват по-дълго време, онези със седалките отесняват. А на нашето даже аз мога да седна да се поклатя 😁
Хубави празници ви желая, момичета. Да сме здрави и с радост да продължим да споделяме за прекрасните ни дечица 🎄🥂😘

# 569
Весела Коледа на всички майски буби и техните семейства! Бъдете здрави, весели и в дома ви има винаги топлина, уют и любов!

Общи условия

Активация на акаунт