Майското човече стана на годинка вече - Тема 4

• 25 995
  • 808
  •   1
Отговори
# 645
An G E,  това са хубави новини! Радвам се, че палечка е вече по-добре! Пиши пак как сте! А ти можеш ли да изцеждаш, малко кърма да й даваш? Много добре ще й се отрази, ако има начин.
За съжаление нямам никаква Sad
В началото сякаш имаше шанс да тръгне ,но покрай стреса и ходенето от болница в болница нямах много време да стоя на помпа и така. А така бях се настроила ,че когато родя ще направя този път всичко за да кърмя,но 🤷♀ Пак не се получи 😣

# 646
Не се обвинявай, най-важното е, че малката е се подобрява и новините са чудесни! ❤ Пиши отново как сте!

# 647
Разбира се, не се обвинявай! Съвсем добронамерено питам ❤🤗 Между другото ти дори и сега имаш шанс да започнеш да изцеждаш по малко, но ще е доста занимавка и трябва да се свържеш с консултант по кърмене, за да ти каже как ще стане точно.
Така е, най-важното е, че малката принцеса вече е по-добре и вие също сте здрави! Надявам се скоро да се включиш и с още по-добри новини, че сте си заедно в къщи! 😊

# 648
  • София
Днес сложихме последните два приема на ваксините. Да, ама от пееди малко много го заболя крачето и бе може изобщо да стъпва на него...изключвам темпвратурата..., Но това с крачето много ме притеснява...

# 649
Днес сложихме последните два приема на ваксините. Да, ама от пееди малко много го заболя крачето и бе може изобщо да стъпва на него...изключвам темпвратурата..., Но това с крачето много ме притеснява...
При нас стана така, когато сложихме ваксината на 1 годинка (не съм сигурна коя точно беше). Педиатърката каза да слагаме kool patch на мястото на убождането (беше се подуло и не искаше да стъпва на този крак). На следващия ден всичко беше наред.

# 650
  • София
И аз сложих куул пач, сега преди да си легне забелязах че се разхожда по кревата без да накуцва...дано това да е било. Температура си има, но това не ме тревожи.

# 651
Последните две ваксини при моята ги сложиха в ръчичката. Изрично питах защо, защото предходните ги слагаше в крачето и педиатърката каза, че често правят хематоми и ги боли.

# 652
ditmade, как е крачето днес?

# 653
  • София
О, защастие няма помен от болката. Тича и не се оплаква. Само с температурата още се борим, но това не ме тревожи. Благодаря;)

# 654
Здравейте момичета Simple Smile
Първо искам да благодаря на всяка една от вас поотделно за загрижеността и подкрепата 🙏❤
Ние вече сме си вкъщи 🥳 за сега казват,че е добре! Ще ходим често на прегледи,ще ни посещава и физиотерапевт. Искренно се надявам да нямаме последствия от случилото се!

# 655
Еее, каква хубава новина! Хайде да си поемете въздух и да се нарадвате, че сте четирима вече!

# 656
Нека всичко бъде наред , приятно гушкане вече Heart силно момиче ще е !
В такива случаи , се вижда че са останали страхотни лекари , браво както на тях така и на малката принцеса Kissing Heart

# 657
Чудесна новина! Със здраве цялото семейство! Heart

# 658
Много се радвам! Да сте здрави и всичко лошо да е зад гърба ви! Весели моменти заедно Blush

# 659
  • Sofia
Браво много хубава новина. Хайде нека вече да има само хубави новини и да се гушкате на топло 😘.

Общи условия

Активация на акаунт