. За подаръци мога да споделя идеите ми за момиченце
. Тъй е като луда на тема и бебета, ще взимаме легло за бебето и (crybaby), стол за хранене и количка за бебета. Вече опустоши една количка и то от каране и интензивни разходки 🤷🤦. Та така всички свързано с бебета мн се кефи. Също мисля да и взимаме електрическа кола някаква. Иначе имаме кухня, баланс колело, масичка със столчета и бизиборд и вс се занимава много, но са и подарени от Коледа и вече не са ми в листата за рдто, иначе са супер идея за подаръци
. 

Кога мина това време, онзи ден бях в болницата, ходейки из стаята 12 часа, а сега вече е цял човек...
Малката откак стана на 6 месеца подивя. Иска си вниманието, а големия е пристрастен към мен и трудно успявам да се откъсна от него. Той не сяда да яде, ако не му държа ръчичката например ... пълен глезльо. Сега заради ковида го държах два месеца вкъщи, обаче от днес е на ясла и ето, че имам време да пиша във форума дори
За яденето и аз не се впрягам, ако не яде. Не веднъж си е лягал след като е хапнал 3-4 хапки от вечерята. В яслата е войник обаче ... яде всичко. Въобще мен няма ли ме наоколо, детето е възпитано, яде си, спи си ... аз появя ли се и започват стойките и тръшкането. За рождения ден не правихме детско парти ... по-скоро се събрахме семейството, покръстихме децата и се почерпихме ... има време да празнува луди рождени дни с деца, аз този път не бях готова да го понеса
подозирам, че и догодина няма да съм готова, ама все някой ден ще се прежаля.
Препоръчани теми