Промоции на книги - тема 7

• 62 533
  • 770
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Аз се отказах от Колибри. Нищо не харесах (и по-добре Simple Smile). Пратката ми от Сиела е вече в Еконт до офиса ми. Жалко, че съм болна и няма да мога да си я взема тази седмица. Sad

# 706
Днес получих поръчката от Сиела.

# 707
Нещо не ме грабват Колибри с тези 50%,  само на някои книги, или съм ги чела или ги имам вече.
Което ме интересува, не е намалено.
Нещо интересно от тези, които си чела? Simple Smile
Само един Джани Родари харесах за детето!

# 708
От Колибри препоръчвам с две ръце  поредицата за "Малкия Никола". И за малки и за големи. От сърце съм се смяла.

# 709
Взела съм го, имаме Първоначалния комикс, някои от тези за малки деца и някои от тези за по-големи. От любимите ни е.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 12:20 от Анонимен

# 710
Стайнбек  "зимата на нашето недоволство" много актуални теми.
Людмила Улицка
Угрешич "Лисица"
"Доброжелателните" - изчерпана е
"Мидълмарч"  май не е налична
Автобиографията на Толкин
Линквист много ми бяха харесали и двете, но са изчерпани
Стефан Цвайг
"Тетрадка за рецепти и спомени" на Катерина Евро е много топла книга с рецепти, но ненамалена.
Това се сещам за момента

# 711
  • Варна
Днес  взех от Спиди книгите от Сиела, Оринч и Озон и се оказа, че тежат доста. Едва ги донесох до вкъщи, а добре че живея близо до офиса. Представете си изненадата ми като видях книгите от Оринч в кутия с логото им. Това е за първи път от както поръчвам от тях. По време на карантината бях поръчала девет книги и бяха в торбичката на Спиди и имаше нагънати краища. Добре че не съм маниачка да са в изрядно качество.

# 712
Стайнбек  "зимата на нашето недоволство" много актуални теми.
Людмила Улицка
Угрешич "Лисица"
"Доброжелателните" - изчерпана е
"Мидълмарч"  май не е налична
Автобиографията на Толкин
Линквист много ми бяха харесали и двете, но са изчерпани
Стефан Цвайг
"Тетрадка за рецепти и спомени" на Катерина Евро е много топла книга с рецепти, но ненамалена.
Това се сещам за момента
Доброжелателните  има нов тираж , но не е намалена и май е с осъвременена цена .  https://www.colibri.bg/knigi/400/dzhonatan-litel-dobrozhelatelnite
Редакция
Нещо интересно - в Хеликон книгата е 22 лв ,  на сайта на Колибри корична цена 28 лв / и там 11 % 24.92 /
 При Хеликон + доставка и става 26 някъде .
Значи засега най - изгодно -  ако в Хеликон в реална книжарница е 22 лв или от Озон с код за 10 % -25,90

# 713
  • София
Аз съм много доволна от промоциите и може да се каже, че осигурих коледните подаръци за мен, децата и приятели.
Поръчах от Сиела, Колибри и Хермес, а днес се изкуших от луксозните издания на Бард (Невърмур1, Невърмур 2, Пътеводител на галактическия стопаджия, Хобит: Илюстровано издание). Всички пристигнаха без последните.
От Колибри имах безплатна доставка над 50 лв. (6 книжки-Larousse на първите открития, Безцветният Цукуру Тадзаки и неговите години на странстване, Вечерята, Вратата, Зелената къща, Мистерията на къщата с часовника).
От Хермес доставката също е безплатна при 4 книги за 30 лв.(Аз съм жена чудо, Срив, Невъзможното бягство на Джини Мун, Човешкото тяло (Искам да знам).
От Сиела и аз не успях да поръчам книгата за Диор, но пак напълних кошницата (Лили, Училището за Добро и Зло, Майлс и Найлс - книга 2 , Сам вкъщи, 101 отбивки в София, Парижка тайна, Фабрика за истина, Момчето, което чуваше всичко, Малка книга за икигай).

# 714
Саня, погледнах  цената на "Доброжелателните" вкъщи  22лв. е била, 6лв. повече е сега.

Ако издадат отново "пътешествие до края на нощта" - Селин ще я купя без да гледам цени. Нищо почти не помня, но така ме беше впечатлила книгата.

Сега, щях да взема "трите дни на Помпей", но не  е в промоция, а заради нея не ми е промоционално за други.

# 715
Саня, погледнах  цената на "Доброжелателните" вкъщи  22лв. е била, 6лв. повече е сега.

Ако издадат отново "пътешествие до края на нощта" - Селин ще я купя без да гледам цени. Нищо почти не помня, но така ме беше впечатлила книгата.

Сега, щях да взема "трите дни на Помпей", но не  е в промоция, а заради нея не ми е промоционално за други.

Появяват се от време на време допечатки или преиздават. И аз бих си купила Пътешествие до края на нощта и има още някои други . Френско завещание  от Макин и Мидълмарч също .

# 716
  • под звездите

Затова електронна е доста изгодна, ако обичате да четете електронни книги. 12.80 лв.(не съм сигурна дали 5 процентовия код, който по принцип Колибри предлагат, може да се добави), иначе в Хеликон е с 20 процента отстъпка.
И аз си я набелязах, но може би електронна, следващият месец.Relaxed

# 717

Затова електронна е доста изгодна, ако обичате да четете електронни книги. 12.80 лв.(не съм сигурна дали 5 процентовия код, който по принцип Колибри предлагат, може да се добави), иначе в Хеликон е с 20 процента отстъпка.
И аз си я набелязах, но може би електронна, следващият месец.Relaxed

20% е 5 лв минус и после плюс за доставка някъде толкоз.
Затова е добре да се купи от Озон с код за 10 процента или от тук http://www.lecsiko.com/23489_trite-dni-na-pompei.html

# 718
Хм, отворих сайта на Колибри и наистина Доброжелателните е 28лв.

Аз я купих в първия ден, в който се появи там новият тираж и беше с намаление 11% от 22лв. Коричната ѝ си е 22. Даже отворих мейла да проверя

# 719
Хм, отворих сайта на Колибри и наистина Доброжелателните е 28лв.

Аз я купих в първия ден, в който се появи там новият тираж и беше с намаление 11% от 22лв. Коричната ѝ си е 22. Даже отворих мейла да проверя

Интересно определено. Но близко до ума .
 Щом се търси - що ли да не ѝ качат цената.

Общи условия

Активация на акаунт