залитане по много по млад мъж

• 11 415
  • 264
  •   1
Отговори
# 135
ЛимонКе, не всички разбира се. Но много повече отколкото предполагаш. Ще пораснеш и ти, ще прогледнеш.

Така е лимонке,много мъже харесват по големи жени,колкото и да не ти се вярва,защото тези жени знаят цената си,уверени са в себе си имат нужното самочувствие базирано  на опит и и могат да предложат много повече удоволствие един мъж от една пикла.

# 136
Аз пък не се впечатлявам от млади момчета. Направо са ми гнусни, в смисъл имам момчета и се чувствам все едно съм се влюбила в сина си. Някак ми е противоестествено.
Един 11-сетокластик, син на една колежка ми писа в месинджъра, че ме обича. Чак ми стана жал за него. И супер неудобно от майка му. Не че ще и кажа.   Иначе всякакви тръпки и изневери мога да разбера, но тая възрастова разлика не я разбирам.

# 137
не мисля,че съм изпуснала невиждани креватни преживявания,но какво да искаме от човек бил с една 16 годишна 4 години  и от 1 година на сухо.
Значи ще изляза прав, че го е шубе, че няма да ти отговори на очакванията.
И първото е вярно, и второто е вярно. Ообачее за натискащ се мъж, който да размишлява върху такива екзистенциални теми по това време, сефте чувам.

# 138
ЛимонКе, не всички разбира се. Но много повече отколкото предполагаш. Ще пораснеш и ти, ще прогледнеш.
Не с лошо. Аз искам да се подмладя, а ти ме караш да порасна 😂 Иначе повечето мъже от моето обкръжение и преди и сега предпочитат по-млади жени.
Ината, слез на земята. Младото си е младо. Свежо, стегнато, необременено. А и сегашните  девойки не са неопитни като тези от едно време. Не ги мисли младите момчета, ще минат и без леля си.

# 139
не мисля,че съм изпуснала невиждани креватни преживявания,но какво да искаме от човек бил с една 16 годишна 4 години  и от 1 година на сухо.
Значи ще изляза прав, че го е шубе, че няма да ти отговори на очакванията.
И първото е вярно, и второто е вярно. Ообачее за натискащ се мъж, който да размишлява върху такива екзистенциални теми по това време, сефте чувам.

Мъж, стоял цяла година на сухо, да вземе да мисли, че жената е омъжена или да го е шубе баш в сюблимния момент, хич не ми изглежда достоверно. Друга ще да е причината, нещо друго го е отблъснало. Иначе, ако любовта е взаимна, ясно, че разлики в годините няма да попречат.

# 140
  • Sofia
Е, ако става въпрос за секс и авантюра без последствия, мисля, че поне 90% от младежите биха се заинтригували от интимност с по-възрастна дама. Обсъждахме го в една друга тема. Та, по тази линия, подкрепям думите на vяsko, стига наистина да визира неангажиращи отношения, понеже не става много ясно от постовете му. Wink

# 141
Да не чегъртам букви от телефон, съвсем накратко - визирам, че ще си скубе косите младежа поне (но може би и далеч не само) заради пропуснатата секс фантазия, да. Не го познавам, за да преценя по-точно, това е просто гарантираният му минимум биене на глава в стена, което му предстои.

С другото няма хептен никой да се съгласи, но - може такъв човек да е много влюбен и пак да постъпи така, отказвайки.
Възможно е също при такава възрастова разлика да започне нещо сериозно и пълноценно. Явно не точно при тях, но принципно като нищо би могло. И двата варианта са ми се случвали по отделно, а чак такъв уникат поне се надявам, че не съм.

Физически той я желае, иначе нямаше да тръгне да се целува. Просто в някакъв злополучен момент му се е включил разума, а той е голям прецаквач на светли бъдеща.

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 06:30 от vяsko

# 142
  • София
Според мен е плах и неуверен откъм действия. Авторката му е дошла туу мъч тигрица.

# 143
Не знам дали я е оприличил на тигрица или на таралеж в гащите, като се е поразмислил. Rolling Eyes

# 144
  • София
Не знам дали я е оприличил на тигрица или на таралеж в гащите, като се е поразмислил. Rolling Eyes

Няма никакво значение, технически бутилката не е отваряна, леко са я разклатили и е под налягане Grinning

# 145
Само като я слушам авторката колко била красива, страстна, уверена, пък еди какво си можела да предложи повече от една пикла...
Повече ми звучи като комплексарка и въздухарка от колкото като тигрица.

# 146
Женска солидарност, братче

# 147
Женска солидарност, братче
Няма как да съм солидарна с подобна личност. Не я разбирам и никога не бих постъпила като нея. Нито бих предала мъжът до себе си, нито бих се унижавала пред мъж, независимо от възрастта му.

# 148
Само като я слушам авторката колко била красива, страстна, уверена, пък еди какво си можела да предложи повече от една пикла...
Повече ми звучи като комплексарка и въздухарка от колкото като тигрица.

Никъде не съм видяла авторката да се изтъква и да звучи като комплексарка. Ама много настояваш да е отчаяна, стара, дебела и с вид на баба и не допускаш друг вариант. И що за мислене е това относно самочувствието? Да е смачкана след 40 г.,а младото, щото е младо да има самочувствие? Хайде да не анализираме какво е самочувствие без покритие, че много ще се измести темата! И аз не разбирам влечението към толкова по-млад мъж, но се опитвам при така създалата се ситуация да не давам оценка настървено и оплюващо.
Към авторката -, На мен ми хрумна и друг вариант - той като е на 23 г. е доста млад да мисли за обвързване и бъдеще, можеше да си изживеете един романс, който щеше да си приключи от самосебе си, сега има напрежение, защото са прехвръкнали искри, а не е завършено. Но пак съм на мнение, че като не иска, ти следва да се отдръпнеш гордо и дори и да ти пише и те знае какво иска всъщност, ти да вземеш нещата в свои ръце в посока край на историята. Заради себе си. Семейството не го коментирам без да знам нищо за него.

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 09:09 от unabella

# 149
Върни се по-назад и я прочети, че не ми се рови. Иначе това си е ЛИЧНО мое мнение. С такова усещане оставам от постовете ѝ. И това няма нищо общо с възрастта, а с поведението ѝ. Обикновено хората със самочувствие с покритие не се обясняват колко са по по най.

Общи условия

Активация на акаунт