залитане по много по млад мъж

• 11 422
  • 264
  •   1
Отговори
# 150
Съгласна съм, ще се върна да чета, но понеже тук в доста постове беше нападната авторката с присмех, може би тя затова така реагира. Аз, както казах също не мога да си се представя в такава ситуация, но животът така може да те завърти, просто никога не казвай думата "никога" , неведнъж съм "яла шамари" именно на територия, която съм мислила за стабилна и ясна за мен.

# 151
Тя само пише, че е ухажвана жена. Не съм видяла да пише страстна и какви бяха другите определения.

Съжалявам, че по-младите са на друго мнение, убедена съм, че ще дойде момент да си го променят  - но на 40 жените са си мацки, особено ако се грижат за себе си. Чак към 50 палачинката се обръща.
Имаше иронична забележка за шампионка по шах, грозна и на 59. Ей, лошо е да нямаш житейски опит. За някой мъж на 60 една разкрепостена жена на 59 може да е откритие и да му предложи неща, за които той да не е и чувал.
Изобщо не си мислете, че животът свършва на 35. Ще се изненадате. За всеки влак си има пътник.

# 152
От самото начало ми направи впечатление, че се самоубеждава, че причината поради, която младежът не е спал с нея е каквато и да е друга, но не и свързана с нея. Хубаво е човек да се примири, когато не е желан и да продължи напред. Ненавиждам хора, които не приемат НЕ за отговор.

# 153
Напротив, авторката пише колко е страстна. Използването на думата пикла за евентуална конкуренция съвсем добре определя що за човек е авторката. Тресат я яки комплекси.

# 154
От самото начало ми направи впечатление, че се самоубеждава, че причината поради, която младежът не е спал с нея е каквато и да е друга, но не и свързана с нея. Хубаво е човек да се примири, когато не е желан и да продължи напред. Ненавиждам хора, които не приемат НЕ за отговор.
Лимонка, когато човек е бил преследван от някого, който не приема „Не” за отговор (в моя случай беше мъж, разбира се) наистина го втриса. Joy

# 155
И аз го казвам от гледна точка на човек, които се е сблъсквал няколко пъти с подобни на авторката типажи, но от мъжки пол.

# 156
Тя само пише, че е ухажвана жена. Не съм видяла да пише страстна и какви бяха другите определения.

Съжалявам, че по-младите са на друго мнение, убедена съм, че ще дойде момент да си го променят  - но на 40 жените са си мацки, особено ако се грижат за себе си. Чак към 50 палачинката се обръща.
Имаше иронична забележка за шампионка по шах, грозна и на 59. Ей, лошо е да нямаш житейски опит. За някой мъж на 60 една разкрепостена жена на 59 може да е откритие и да му предложи неща, за които той да не е и чувал.
Изобщо не си мислете, че животът свършва на 35. Ще се изненадате. За всеки влак си има пътник.

Ънкомон, толкова ми е приятно да те чета. Не конкретно за този случай, а по принцип. Аз също смятам, че за всеки влак си има пътници, че животът не свършва на 35 г. и докато сме живи трябва да го живеем на макс. В моите критерии това не включва по-млади мъже. Само веднъж съм контактувала с един по-млад от мен с 3 г. и беше разочарование откъм липса на житейски опит и някои други пропуски. Просто ме радват жени, които казват има и секс и живот и след менопаузата. Това, че имаш някоя и друга бръчка и доста рани в душата ти не те прави сдуханяк, който вижда само лошото. Лично аз за себе си знам, че най-доброто предстои. Във всички сфери на живота.

# 157
Напротив, авторката пише колко е страстна. Използването на думата пикла за евентуална конкуренция съвсем добре определя що за човек е авторката. Тресат я яки комплекси.

Ами леля и баба може, а пикла не може? То е същото - квалификация на възрастта Joy

# 158
От кога пикла е квалификация за възраст? Не е ли човек, който се напикава 😂
Виж авторката си е точно леля вече, на 45 да не е младо яренце?

# 159
По смисъла, който се влага леля и пикла са квалификации за възраст. Пикла не е само като се напикава, а като се надскача, по акъл и опит малка, а по устатничене и самовлюбено държание - много голяма.
И аз не обичам лели, държащи се като невръстни девойки, но случая не е такъв. Тя е залитнала и пита как да се отърве от това. Поне аз така го разбирам. Държи се интелигентно и възпитано, поне в темата. Издразвам се от мнения, че на зряла възраст хората нямат право да залитат, грешат и се влюбват.
Иначе и аз не понасям хора дето не признават НЕ някой да им казва, не могат да губят и искат всичко на всяка цена, не искат да знаят кога да спрат.

# 160
Еми ето каза ѝ се как да се справи, но тя не ще. Да приеме, че просто момчето не я иска и да продължи напред без да му преписва всякакви имагинерни добродетели.
Един зрял човек с нормално самочувствие знае, че не всеки индивид от противоположния пол го харесва и е ок с това. Авторката обаче не иска да приеме, че младежа просто не я иска или не я иска толкова много, че да се забърква в проблеми заради нея. Това отричане на реалността я кара да затъва още повече.

# 161
Значи ще изляза прав, че го е шубе, че няма да ти отговори на очакванията.

Ей тва вече не го вярвам. Да ти се е*е та две да не виждаш, и да избягаш по тази причина. Всъщност не знам, различни хора различни разбирания...

До сега не съм го писал в тези теми, на 20 имах подобна заигравка с една леля (така и викахме, защото беше леля на моя позната), всъщност беше 7-8 години по-голяма и с дете, без мъж. От доста време нямах приятелка и също губех звук и картина като се натискахме, все пак хормоните на тази възраст си казваха своето. Лелята не беше нищо особено като външност, но и личеше, че е много по-голяма от мен. Сигурно все пак щях да я изклатя, ако не ме беше притискала толкова. Обаче от всичките драми, излияния, потоци от смс-и (виждал съм до 10 съобщения сутрин на телефонас си), опити за манипулиране и какво ли още не (малко ми напомня на поведението на авторката), до толкова ми писна, че в един момент просто спрях да си вдигам телефона и да отговарям на смс-ите. Единствения път, когато съм постъпвал така с жена.

Цялата ситуация за мен е напълно огледална на тези връзки на млади момичета с женени мъже. Губят си акъла и младостта с празни работи. Все пак някои имат достатъчно акъл на време да излязат от филма.
И също не от всеки става играч, който да шиба и да бяга. Още повече младежа е бил с едно момиче цели 4 години точно приз тийн годините. Може би просто си търси истинска връзка, а не самозалъгване с празни работи.

# 162
Само като я слушам авторката колко била красива, страстна, уверена, пък еди какво си можела да предложи повече от една пикла...
Повече ми звучи като комплексарка и въздухарка от колкото като тигрица.

Нито съм казала,че съм неземна красавица, но да не съм комплексарка,защото ни ми е липсвало досега мъжко внимание на ръководен пост  съм имам образование, изкарвам си сама парите и имам самочувствие на успяла жена
Така,че не прави заключение за хората моля без да ги познаваш

# 163
Ами, стой си на положението, поста, годините, образованието и прочие. Остави чадото да си живее живота.

# 164
Еми ето каза ѝ се как да се справи, но тя не ще. Да приеме, че просто момчето не я иска и да продължи напред без да му преписва всякакви имагинерни добродетели.
Един зрял човек с нормално самочувствие знае, че не всеки индивид от противоположния пол го харесва и е ок с това. Авторката обаче не иска да приеме, че младежа просто не я иска или не я иска толкова много, че да се забърква в проблеми заради нея. Това отричане на реалността я кара да затъва още повече.

Абсолютно съм приела това на 100%,нито го търся, нито му пиша,но днес се видяхме след много време и той продължава да се влачи след мен,пуска ми шегички,(насаме ме прегръща)
Аз му казах, че повече оттук нататък ще комуникираме само по служебни въпроси  и той ми вика "Нали сме приятели "
Както се вика: Хем ти се иска, хем не ти стиска.
Тоя човек си играе с моите чувства ,но знам че не го прави с цел и умисъл.
Незнам как ще продължим така, на мен ми е много трудно, боря се с моите чувства и емоции а той дали просто се забавлява вече незнам.

Общи условия

Активация на акаунт