залитане по много по млад мъж

• 11 389
  • 264
  •   1
Отговори
# 225
Може би мъжа й не е по-млад просто.
Аз ги приемам тези теми като вероятно житейска ситуация, в която може да попадне всеки. Абстрахирам се, поне се опитвам, от моите си убеждения и мисля как би могъл са се реши въпроса. Малко разсейване от реалността офлайн.
По ирония на съдбата баш на най-отявлените съдници някой ден им се поднася същото положение.

# 226
Аз съм на 45г., не считам себе си за леля, това е ясно, не смятам и че съм застрахована от попадане в подобна ситуация. Да пази Господ! Не я съдя, ама хич, просто в стремежа си да представи ситуацията както й се иска, а не реалната се получи леко разминаване в математиката, което все пак е важно за протокола.

# 227
Авторката поиска мнения как да продължи без младежа. Тук доста хора вече ѝ казахме - продължи с достойнство, прекрати отношенията, не му позволявай да си играе с теб (понеже той точно си играе с разните гушканици и каквото там правят). Жена на 40+, която не съумява да се постави адекватно в отношенията с мъж ще бере много ядове, вероятно и унижение. Особено такава, която съзнателно е тръгнала по пътя на извънбрачните връзки. А от коментарите на авторката оставам с впечатление, че това няма да е първата ѝ забежка, тъй като изобразява изневерите като нещо нормално в по-дългите бракове.

# 228
Тя иска мнение как да продължи без младежа, но като че ли се опитва да убеди себе си и нас, че няма лошо в такав връзка. И би откликнала с огромно желание, ако той се врече.

# 229
Без да се заяждам, но тя и на 44 няма как да е, ако историята е вярна. 20 години брак, 8 години по-млад мъж... Ако се е омъжила на 24, трябва съпругът да е бил на 16 при сключване на брака. За да се запази съотношението, трябва да е поне на 46, приемайки, че се е омъжила за 18 годишен.

Искам да кажа на всички, които започнахте полицейско разследване, че няма как с точност да опиша всичко,(години,брак,деца и т.н) защото някой може да ме разпознае. Далеч,съм от мисълта да ви заблуждавам ,или лъжа.По тая логика да ви разкажа къде се развива действието, как се казва мъжът ми и т.н
Темата беше съвсем друга .а вие я обърнахте на генерално разследване.Приемете я за приключила.Благодаря на тези,които не се задълбаха в цифри и наистина ми отвориха очите Както казахте:Всяка жаба да си знае гьола.Е аз си оставам в моя...

# 230
Особено такава, която съзнателно е тръгнала по пътя на извънбрачните връзки. А от коментарите на авторката оставам с впечатление, че това няма да е първата ѝ забежка, тъй като изобразява изневерите като нещо нормално в по-дългите бракове.
[/quote]

Съжалявам , но аз досега нямам такива забежки и наникъде не съм тръгнала.Темата беше точно,как може да ти се случи такова емоционално разтърсване на тези години и дали някой е попаднал пред такова житейско предизвикателство, с мъж на половината от твоите години, нищо повече.

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 14:30 от ivana33

# 231
Да, но така поставена е скучна и бързо ще се изчерпа Joy

# 232
Да, но така поставена е скучна и бързо ще се изчерпа Joy

Като гледам изобщо не е скучна и доста разбуни духовете на някои хора .
Разкъсаха ме на парчета, но аз продължавам напред и не ми пука (С гордо вдигната глава)
За края на тая сага да спомена, че вече не сме и колеги а цялото това недоразумение остана между нас и никой не разбра.
Така,че излизам чиста и с достойнство от тая каша а не забравяйте, че на всеки може да се случи и то ,когато изобщо не предполага.Нека по малко съдим и повече да се поставяме в положението на другите ,никой не е застрахован от нищо.Бъдете здрави и отново благодаря!

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 14:44 от ivana33

# 233
Аз съм на мнение, че емоционално залитане може да се случи във всяка възраст.

# 234
Тук всеки казва мнението си. И това дали ти пука си е твоя работа.
Запитвала ли си се, ако си на мястото на майката на това момче, как би се чувствала? Защото мисля, че на нея няма да и бъде радостно от факта за връзка на сина и с нейна връстница (почти).
А иначе залитане може да се случи на всеки-важното е да се отдръпнеш навреме.

# 235
Лелеее...
Това момче е пълнолетно и предполагам вменяемо, способно да си носи отговорността от действията.Да не би младите да имат само права, пък по-възрастните задължения нещо?Абсолютно равностойни са в това отношение всички индивиди след 18 г.

# 236
Кой говори за права и задължения?
Аз визирам вероятната емоция на майката.

# 237
Майките на "момчета" трябва в един момент да приемат, че момчетата им вече са мъже. Имам син, който е пълнолетен, редно е след една определена възраст синовете да се откъснат от полите на майките си, категорична съм за себе си, че ако пожелае да сподели с мен, че се среща с по-възрастна от него жена, па дори и на моята възраст да е, ще се интересувам единствено да е ок със себе си и връзката си. Години на никого няма да броя.

# 238
Майката на авторката също би се притеснила.
Но в крайна сметка е важно щастието, не годините, подкрепям горния пост.

Винаги ще се обаждам, когато ми намирисва на дискриминация по възрасти. Joy

# 239
Пак ще кажа, че емоцията на майката не я свързвам с това дали синът и се "държи" за полата и или е самостоятелен индивид.

Общи условия

Активация на акаунт