залитане по много по млад мъж

• 11 395
  • 264
  •   1
Отговори
# 210
Всички съдим околните през призмата на собственият си морал .За мен изневерите, отношенията с много по-млади мъже и лъжите са табу, а авторката преплете и трите в темата.
Защо пропусна и отношенията с много по-млади жени?

# 211
Всички съдим околните през призмата на собственият си морал .За мен изневерите, отношенията с много по-млади мъже и лъжите са табу, а авторката преплете и трите в темата.
Защо пропусна и отношенията с много по-млади жени?
И това не ми е приемливо, но не за това темата. Ако пишеше женен мъж с 20 години по-млад от сексуалния си обект бих била на същото мнение.

# 212
Inata, не е нужно да си казваш годините, името, образованието. Но когато пускаш тема, точно като тази има известно значение дали си на 36г или на 44г.
Всъщност няма значение, троши си главата.

Май-май ще излезе точно както предрекох на първа страница, че младежът не ще да се да се прежалва да спи с баба си. А бях нападната, че една жена на 40 не била баба. И какво се оказва - тя не била на 40, ами на 44. Ще погледна темата пак след някой и друг ден, може да го е докарала до шейсетака вече.

# 213
Ей кви сте хора начи, не хора а душици Simple Smile

Всяка по-неустоима жена е имала проблема на Лимончето - някой нахалник, който не разбира от отказ и отрежеш ли го става още по-голяма лепка...щото нали, жената трябва да се завоюва, ма как ще ме порязва тя мен така и др. подобни неандерталщини.
Сигурно е много досадно (и малко приятно), но чак пък да проектирате този човек в/у авторката?
Нищо че тя никого не преследва, а търси морален съпорт как да преодолее ситуация (+ малко да се похвали, човешко е). Много други автори биват почетени със студено пресоване, традициите са хубаво нещо, спор няма, ама все пак...

В темата за елмаз и подобните сайтове една участничка сподели в риторичен въпрос как е обиждана и наричана всякакви гнусотии от разни примитиви, чиито свалки просто не е отразила, без да ги е унижавала по никакъв начин.
Там е ясно - разтоварват една негативна емоция като я обръщат в агресия, защото нямат капацитета да са над първосигнални.
Хубаво, ама тук защо? Насреща е жив човек, с чувства, афекции и своя си болка някаква. Удари му едно рамо в името на световния мир, или като не му симпатизираш подмини го. Но да унижаваш и огорчаваш изрично и с умисъл с това баба, леля и т.н? Не морализаторствам, чудя се какво ви носи просто (на тези, които го правят).

Oh wait, не била на 40, а на 44. Е това променя всичко напълно. За 4 години майките ни не могат да ни познаят,  е няма такова манипулиране. Ояден политик не може да излъже в мащаба, на който е способна тя, не я е срам!

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 07:12 от vяsko

# 214
Това е обществен форум. Всеки си казва мнението, пречупено през собствения му морал и опит. Отговорите няма как да се харесат на всички.

То човек не може и да се пошегува. Веднага му се дърпа една лекция. На мен казусът ми е смешен и както казах доста нечистоплътен. 21 години разлика е прекалено много за мен, в която и да е посока и дори и да е само за секс. Да не говорим за влюбвания, натисканици на работното място и т.н, което е конфузно и за мен недопустимо.

Сега да се чуди Ината как да ходи на работа и с какви очи да гледа младия петел, а и колегите, които най-вероятно са  по-наясно и от нея със ситуацията.

Репликата с пиклата, дето не можела да се сравнява с авторката даже няма да коментирам.

Това, че някои си падат по много по-възрастни жени и точат лиги и завиждат на младока също няма да коментирам. За тяхно съжаление не са на мястото на момчето и няма как да се възползват.

Важното тук е, че той се дърпа и не ще да спи с авторката и освен тя да се опита да минимизира загубите и да излезе с някакво достойнство от конфузната ситуация, друг изход не виждам.
Такива съвети й се дадоха, включително и аз, но тя не - той я преследвал да я гушка. Не я бил преживял.
Ами добре! Идеално тогава. Да скача в леглото. Ама не става, щото той много я иска, ама всъщност не я иска. Параграф 22 направо, аз се замаях от сложността, възвишеността и дълбочината на чувствата тука. Просто устроена съм явно, такива драми не съм имала.

# 215
Хм, хубаво, че преразказа целия сюжет, никой не го бе правил преди. А това, което научих е, че ако те нарека баба или леля е тънка проява на чувство за хумор и би било много смешно. Взимам си бележка.

# 216
Ти нещо лично ли имаш към мене? Делим ли нещо и аз не съм разбрала?

Имам мнение, изразявам го. Различно е от твоето, преживей го най-после. Авторката ми е леко неприятна, не заради това че иска извънбрачен секс, а защото съдейки по казуса и изказа й е елементарна личност. (Съдейки по правописа й - тоже!)

Сега може ли да отида да си лягам, че е 10:30 вечерта при мене?

# 217
И аз уж същото правя с мойто мнение, да не се окаже, че личното е взаимно?
Не си разваляй съня, виж авторката от много безсънни нощи станала на 44. Лека нощ.

# 218
И аз уж същото правя с мойто мнение, да не се окаже, че личното е взаимно?
Не си разваляй съня, виж авторката от много безсънни нощи станала на 44. Лека нощ.
😂 Та се чудя на тези, за които било нормално и човещинка, още ли подкрепят авторката?

# 219
Аз подкрепям пълноценният подмладяващ сън на тези, които я наричат баба, за да не станат никога на 40+ и да им каже някой, че са баби.

# 220
  • София
На голям човек няма какво да му крепиш, но не е нужно и да се рита.

С какъв хъс я храните, като да е бръкнала в гащите на синовете ви. Никъде не е бъркала, не разбрахте ли.

# 221
Ами знае ли се чий син е 23-годишният левент? Може майка му да е съфорумка. Авторката, както ги жени за себе си ученици още, си е опасна.

# 222
  • София
На 23 годишния ми син, ако гледам под чаршафите.... леле-мале!

# 223
не я ритаме всички. Дори я разбираме и подкрепяме и й сэчувстваме, защото сме били точно в същата ситуация но за щастие извън работното място и с минимална възрастова разлика. Но това не променя нещата. Просто има ситуации, които трябва да пребуледуваш сам. Няма готови решения. Приемаш нещата такива каквито са и продължаваш.  А дали си си научил уроците не се знае. Дали пак няма да попаднеш в същата ситуация тоже.

# 224
Без да се заяждам, но тя и на 44 няма как да е, ако историята е вярна. 20 години брак, 8 години по-млад мъж... Ако се е омъжила на 24, трябва съпругът да е бил на 16 при сключване на брака. За да се запази съотношението, трябва да е поне на 46, приемайки, че се е омъжила за 18 годишен.

Общи условия

Активация на акаунт