В такива случаи намирането на любовник е по лесното. Мога да ти кажа, че почти сигурно и мъжа ти си върти някоя любовница, да не мислиш, че само при теб го има това с липсата на тръпка. 20 години интимност само с един човек, която да е на задоволяващо ниво след толкова време е доста рядко явление според мен.
Сега аз не съм чел всички твои коментари, но изглежда това момче не е добър вариант за любовник, защо на теб ти трябва някой стабилен и ако може и двамата да гледате на тези отношение само като на сексуална връзка, ще е най-добре.
Но да нормално е хората да се влюбват и това усложнява нещата. Някой беше споменал да опиташ да върнеш тръпката във връзката си, но не винаги това е възможно, дори и от двете страни да има усилия. Кофтито на тея изневери е, ако не може жената да се настрои и почне да изпитва някакви угризения и това убива цялото удоволствие.
Патова ситуация е твоето, много по лесно е когато става въпрос за насилие и тормоз, решението за развод е много по-лесно. Ти какво мислиш да правиш, мислила ли си и за такъв вариант за развод. Ако детето ви е голямо ще е доста по-лесно. На коментара на Frau Danna бих казал, че това е доста несериозно изказване, защото познавам жени на 40 и на 44г дори и си слагат в малкия джоб 20 годишни момичета. Ама жената се поддържа, фитнес, козметики. Днешните 40 годишни жени не са като онези от преди 50 години !