залитане по много по млад мъж

• 11 405
  • 264
  •   1
Отговори
# 195
inata6 аз не бих те критикувал за нищо, просто малшанс, че си хлътнала по момче с което няма да се получат нещата, било само и за един интимен таен романс. При много жени обвързали се на 20год. възраст го има твоят проблем, а ти в момента си в разцвета на сексуалните нужди и либидо. Лишаването от такова удоволствие сигурно не е никак лесно за повечето жени. Кофтито е, че разводите само заради тази причина хич не са лесни, особено ако жената няма възможност да е изцяло независима финансово и от към жилище.

В такива случаи намирането на любовник е по лесното. Мога да ти кажа, че почти сигурно и мъжа ти си върти някоя любовница, да не мислиш, че само при теб го има това с липсата на тръпка. 20 години интимност само с един човек, която да е на задоволяващо ниво след толкова време е доста рядко явление според мен.
Сега аз не съм чел всички твои коментари, но изглежда това момче не е добър вариант за любовник, защо на теб ти трябва някой стабилен и ако може и двамата да гледате на тези отношение само като на сексуална връзка, ще е най-добре.

Но да нормално е хората да се влюбват и това усложнява нещата. Някой беше споменал да опиташ да върнеш тръпката във връзката си, но не винаги това е възможно, дори и от двете страни да има усилия. Кофтито на тея изневери е, ако не може жената да се настрои и почне да изпитва някакви угризения и това убива цялото удоволствие.

Патова ситуация е твоето, много по лесно е когато става въпрос за насилие и тормоз, решението за развод е много по-лесно. Ти какво мислиш да правиш, мислила ли си и за такъв вариант за развод. Ако детето ви е голямо ще е доста по-лесно. На коментара на Frau Danna бих казал, че това е доста несериозно изказване, защото познавам жени на 40 и на 44г дори и си слагат в малкия джоб 20 годишни момичета. Ама жената се поддържа, фитнес, козметики. Днешните 40 годишни жени не са като онези от преди 50 години ! Hands Point Up

# 196
Аз пък не разбирам нездравото любопитство да се рови в други теми. Дава се казус, житейски, човешки...да се търси слабо място на авторката от хрисими съфорумки, това ли е целта?
Ми, носи ми негативното усещане. Усещане, че нещо не е наред. А и информацията по този казус не е точна, а има значение. Още в първия пост казва, че е на 40 и има брак от 20 години. След това вмъкна, че мъжът ѝ е с 8 години по-млад от нея.... Зле скалъпена пързалка.
Иначе лично мен не е нужно да ме разбираш. Не съм пускала аз тема. Ако пусна тема с молба за съвет и разбиране е друго нещо 😉

# 197
Жените разцъфват след 35. Не е мое мнение (но съвпада), а е мисъл която се среща често, включително в този форум.
Също, много дами са писали съвсем резонно, че се харесват повече по всички линии, вкл. и чисто външно, в периода 30-40+ в сравнение с периода 20-30.
И когато се хванат с  някой по-млад  не стават баби и лели заради единия контраст на цифрите. Пак са си мацки красящи човека до тях. Логиката понеже той е млад, тя трябва да е леля е всичко друго, но не и обективна.

# 198
Да бе, тя гони петдесетака, ама е девойка...
Не споря, че има привлекателни жени и на тази възраст, но всяка жаба да си знае гьола. Та тя е с цели 21 години по-голяма от него. Извратено е. Все едно да спиш със сина си.

# 199
Лимонче, тъй като по-назад подчерта, че това си ти е личното мнение, нищо не мога да ти кажа. Освен, че моето е обратното. Похвално е, че няма предразсъдъци и задръжки.
(не отчитам наличието на съпруг тук, тва е кофти. Но принципно всяко нещо, което е желано м/у двама души и не вреди на трети, може само да е хубаво, не извратено).

# 200
Не разбирам защо са тези крайности, Лимонче. Чак пък толко да се пениш, кому е нужно?

# 201
Да приемем, че е поддържана, привлекателна жена без значение на колко е години.
Колкото и да е красива, все някой може да реши, че не я иска. От друга страна, за един годините може да нямат значение, но за него да са фактор. Ние няма как да знаем, няма смисъл и да предполагаме. Отблъснал ли я е? Да. Какво повече може да се дискутира?

# 202
  • Sofia
Е, стига, де. Кое му е извратеното на това, да желаеш и спиш с по-млади мъже? Rolling Eyes Аз съм на 30+ и определено намирам 20-годишните за привлекателни, приличат ми на мъже, не на момчета. Не знам как ще се чувствам, като стана на 40+, но предполагам – по идентичен начин.

# 203
Лимонче, тъй като по-назад подчерта, че това си ти е личното мнение, нищо не мога да ти кажа. Освен, че моето е обратното. Похвално е, че няма предразсъдъци и задръжки.
(не отчитам наличието на съпруг тук, тва е кофти. Но принципно всяко нещо, което е желано м/у двама души и не вреди на трети, може само да е хубаво, не извратено).
Точно да е желано и от двата. В случая младежът я е отрязъл.
Не разбирам защо са тези крайности, Лимонче. Чак пък толко да се пениш, кому е нужно?
Кой се пени? Нямам си друга работа.Убивам време и изказвам лично мнение както всички тук.

# 204
Много лично, много категорично, много осъдително Simple Smile

# 205
Всички съдим околните през призмата на собственият си морал .За мен изневерите, отношенията с много по-млади мъже и лъжите са табу, а авторката преплете и трите в темата.

# 206
Лимонче,  има различни ситуации, не под общ знаменател.

# 207
Не всички, не всички, изкуство е да изразиш позиция без да съдиш. Ако я изразиш достатъчно категорично, няма нужда да повтаряш през пост, а и да ескалира употребата на епитети

# 208
Лимонче,  има различни ситуации, не под общ знаменател.
Както и да е. Това си е мое мнение. Видяхме, че  има хора и на противоположното мнение. Свят шарен. Аз не мога да го приема, но това съм аз. Моето мнение няма да спре възрастните жени да спят с момчета. Тяхна си работа.
Не всички, не всички, изкуство е да изразиш позиция без да съдиш. Ако я изразиш достатъчно категорично, няма нужда да повтаряш през пост, а и да ескалира употребата на епитети
Всеки съди, когато види нещо неприемливо спрямо собственият си морал. Едни го изразяват други не. Пак въпрос на характер, темперамент или моментно настроение.

# 209
Пак поставяш всички под общ знаменател....

Общи условия

Активация на акаунт