СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 19

• 27 803
  • 757
  •   1
Отговори
# 135
  • София
А защо е необходимо да се местят датите, като толкова материал отпада?
Все пак имаше две грипни ваканции преди ИП. Може и това да има отношение.

# 136
А защо е необходимо да се местят датите, като толкова материал отпада?

Предполагам заради новата организация. Сигурно има и училища, които трябва да наваксат нещо.

Хареса ми това, което чух. Звучи все едно наистина са мислили за децата. За всичките.

# 137
Дано да остане време за преговор... Дано да спрат да им дават безброй глупости от училище....

# 138
Аз не разбрах какво каза за НВО по чужд език, освен че няма да е балообразуващ тази година .

# 139
Кръговите диаграми учат ли се в 6ти клас?
Отпада НВО по чужд език.

# 140
И на мен ми хареса всичко чуто. За пореден път този министър ми прави добро впечатление.

# 141
  • София
Аз не разбрах какво каза за НВО по чужд език, освен че няма да е балообразуващ тази година .
Понеже нито едно училище не го е избрало като балообразуващо, няма да се проведе.

# 142
  • Sofia

чуждият език не е посочен от нито едно училище като балообразуващ, затова отпада като изпит тази година...

# 143
  • Sofia
аз се впечатлих пък за пореден път и от журналистите... не осмислят казаното ли, далеч са от спецификите ли...

и аз съм доволна от решенията за 7 клас - стараят се да са коректни към всички ученици, независимо от темповете, освен това имат повече от месец да преговарят...

# 144
  • София
Не съм много щастлива, че отпада толкова материал по литература, но в крайна сметка важното е, че вече имаме яснота. И аз все повече харесвам този министър и решенията, които се вземат като цяло.

# 145
Не се пишат отсъствия при ДО.
Руми, каката ли беше с отсъствия?

# 146
  • Sofia
съобщих новините на дъщеря ми и...  "ок, мамо, но така се гарантира лесен изпит"...  и аз пак в шок...

# 147
  • Пловдив
Дано е на късмет 15-та дата Simple Smile Моят тогава е рожденник.

# 148
  • у дома...
Мисля, че решенията им са напълно справедливи за всички.
За болните от короната и тези, които са под карантина, още в началото спомена, че специално за тях ще има допълнителна възможност за явяване на изпита. Справка най-вероятно ще взимат от РЗИ и след PCR тест.

Харесва ми как говори министър Вълчев - спокоен глас, спокоен тембър. Личи си, че е подготвен с информацията и доста добре обясни.

# 149
  • София
Това с PCR от предишния ден не знам как точно ще стане, дано няма проблем. Лабораториите в страната не са толкова много, пробите се транспортират до най-близката такава, по няколко дни се чака за резултат.
Иначе и аз съм доволна, разумни решения са взели.

Общи условия

Активация на акаунт