СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 19

• 27 794
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Просто искам да знам кога свършва тая агония и нямам търпение Sad Нямам нерви вече

# 91
Аз така или иначе ставам рано независимо дали е работен или почивен ден - котаракът мяучи, че е гладен, кучето пък си иска разходката - та ще си гледам и министъра live

# 92
  • София
Моята девойка ходеше на уроци по рисуване, но за удоволствие, а не с цел кандидатстване. За жалост спряха заради забраната да се провеждат. Оказа се, че учителите давали и онлайн уроци, но за моя изненада са по-скъпи отколкото живите. Разликата идвала от това, че ако си на онлайн консултация работят индивидуално с теб. Живите уроци с 3-4 човека ни струват 20 лв. за 120 мин., а онлайн консултацията е 15 лв. за 30 мин.

# 93
През пост  вопълът е: "айде, да свършва вече", но като започне дебата сто човека вадят аргумент, че родителите ще искат втората по-късна дадена дата, за да учели децата повече... без коментар.....
Иначе и при нас свърши карантината. Вчера излезе с приятели. Молбата ми беше да не си купува нищо непакетирано, което да не може да консумира без да пипа, ама ми обясни, че ПАК бил единствен сред останалите...
Подозирам, че след няколко дни ще съм в групата на искащите децата да тръгнат на училище. Откъм изолация ще е все тая, просто ще липсва училището.

# 94
  • у дома
Просто искам да знам кога свършва тая агония и нямам търпение Sad Нямам нерви вече
Не че за нас не е,ама за Вас,които се печете на двоен огън 7 и 12 кл си е верно агония...аз съм истински щастлива,че големия е 11 кл.
И аз ставам най-късно в 7 и 30 ,та може и да се прежаля да гледам брифинга.

# 95
  • София
Идвам втора. Благодаря за темата.
Сънувам НВО-та, неравенства и други щуротии. Simple Smile

Преписвам си въпроса от предходната тема :
Испанската гимназия защо е толкова желана? Какви са й предимствата? А пътищата след нея?

Испанска - чисто, добри учители, яко учене, обмени с Франция, Испания. Не всички издържат.
Пътища? - това е въпрос към всички езикови гимназии, а после?

През 2016 дъщеря ми завърши 1-ва испанска с 1 петица - по физическо!
Децата, които искали да кандидатстват да учат в Испания почти всички изпуснали година, защото не са успели с документи - не е тяхната вина. Имаше деца, които след 10 клас се преместили в 31 СУЧЕМ, за да имат добри оценки и да могат да кандидатстват след 12, защото знаем, че е важен общ успех.

Моята госпожица тръгна за Англия, тази година завършва, испански език не ползва (взе опреснителни курсове за да не забравя), по същия начин й се влоши и руски език.
Та това, което аз мога да кажа по въпроса Simple Smile

# 96
Как спите толкова? Завиждам! За работа ставам в 5. Когато не съм на работа е цяло щастие, ако поспя до 7. Та ще гледам брифинга. Даже и тренировка ще си направя преди това, днес не съм на работа. Датите не са ми чак толкова важни, някой юни, но материалът... Особено по математика.

# 97
Бети,  и аз го карам в същия ред. Ставам между пет и шест, следват тренировка, почистване на къщата и работа. Но си лягам сравнително рано - към 22.00- 22.30.

# 98
Радвам се да чуя, че има и други! И аз лягам по това време, то нямаш друг избор. Трябва си сън.

# 99
  • София
Аз изпих 2 кафета и съм готова за министъра Yum .

# 100
A aз снощи от вълнение по министъра заспах чак в 2ч и тази сутрин почти се успах за него.. Simple Smile
Дано обявят материала, че ми писна да се разкъсват между преговор на стария и препускане по новия материал

# 101
Някой питаше за мнение за испанския като приложимост.

Моето мнение е, че е популярен език, заради културата, музиката и не е чак толкова труден за учене (времената са кошмарни!). Но, отворете jobs.bg и погледнете доколко се търси - освен за кол център или преводи, почти няма друго приложение. Ако живееш в Щатите би бил ценен, но в БГ освен за престиж, че знаеш втори западен, не виждам широко приложение.
Също така икономиката им - колко испански фирми изнасят бизнес навън? Това също е показателно.

# 102
  • софия
Добро утро! Аз съм в отбора на Бети и Аманда. Сутрин ставам около 5.30 без часовник,но и рано заспивам. Сега с ИП малко ми се промени режима, но ранното ставане не ми е проблем. Обичам да стана рано и спокойно, без никой да си пия кафето и да се оправям.
Готова съм за министъра

# 103
Готова съм за министъра. Изведох кучето, направих си тренировката, закуска на децата, кафе за мен и си сервирах парче чийзкейк, домашен. Вдъхнових се за него от осмокласната тема. Simple Smile

# 104
  • София
Пия кафе в момента с полуотворени очи.
Раничко е някак... 😁

Общи условия

Активация на акаунт