СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 19

• 27 747
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Призма, признавам си, аз го прочетох наобратно! Стори ми се, че е критика това, че равняват изпита по ДО, за да докарат резултати. Четем различно. Grinning
И пак казвам, това беше най-най-справедливото решение, но мисля, че статията е за друго...

# 436
  • София
Биси, с името на детето ли ще я подпишеш?
Е, как?! Красотан ще я подпише😀
Не знам, ама като се напише Красотан в Гугъл, излиза сръбската уикипедия (май), и там има просто разкошни синоними - Гизделин и Лепотан (последното вече е като лексотан отвсякъде). Grinning

# 437
Опитах се да я прочета цялата. Преглътнах някак, че не съм от малцината разбрали това, което се е случило във вторник. Реших, че и аз като Призма, явно не съм пропуснала нещо важно, защото свиването на материала не означава непременно лесни ДЗИ и НВО. Но ме загубиха на двайсетата седмица.
Не ми допадат опитите всеки втори журналист ( може би за някои от тях думата трябва да е в кавички) да се упражнява върху неща, които не разбира или тълкува по грешен начин, но които са удобен инструмент за яхване на вълната. Миг слава. Техните 15 минути.  До следващата статия, пълна с високопарни изрази и опити за привличане на вниманието.
Не искам да се превръщам в апологет на МОН, но няма как да не призная, че за времето през което следя събитията в образователната система, а то хич не е малко, това е един от случаите, в които се работи сериозно и се полагат усилия да се намерят колкото се може по-добри решения.
Red, как изобщо ти мина през ума да го пуснеш в търсачката? Joy

# 438
Лепотан го свързвам с Лепа( Брена?)Simple Smile
Остави сега лИксотана, Ред:) Има време за него 👀

# 439
Ехоооо, няма да ми критикувате името. Аз и бели дрешки му купих вече.
Ще лупка кросани, а преди НВО лексотани, ама такава си му е съдбата, като се е родил в такова време на точното място.

# 440
' начиии, Красотанио ми звучи по- италиански.Поне да си върви с лимончелото 🍹

# 441
  • София
Аз съм във възторг от "Гизделин".
Вече хълцам от смях.
Не знам как ми хрумват тези работи, Дидева, ама вече сигурно е ясно, че (понякога) акълът ми е като на петгодишна беляджийка. Joy

# 442
  • у дома
' начиии, Красотанио ми звучи по- италиански.Поне да си върви с лимончелото 🍹
Ти не го ли изпи това лимончело? Само дразниш нас непросветените за вкуса му...Ама да знаеш сега като така и така се е родил Красотанчо да вземеш да почерпиш с едно лимончело,а?

# 443
Да му придадем малко дворцови образ -  Красотан XIX.
Че така просто Красотанчо звучи като бъдещ възпитаник на гимназия в ромска махала.

# 444
Принц МОНски и херцог на НВО. Joy

# 445
Светли,  че аз от кога съм го приготвила, обаче сега изникна  и това от един шкаф. Бях го забравила, та ще черпя и с него. Аз алкохол не консумирам нивгаш, само дегустирам за обща култура:)

# 446
  • София
Уф това лимончело все ми звучи като някаква страхотна торта с лимонов крем за ядене и като напишете, че ще го пиете, следва разочарование Blush .

# 447
Зазу, че какво пречи и торта с лимонов крем да присъства 😀

# 448
  • София
Ама по-аристократично, моля ви се, като за херцози и принцове!
Торта? Крем?
Не.
Френски лимонов тарт. Grinning

# 449
Цитронада (малко да ви приземя) 😂😂😂

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 23:06 от rummi_pl

Общи условия

Активация на акаунт