Гримиране - идеи и техники. Тема №78

• 45 303
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Ох, как да го визуализирам...
Първото, за което се сетих като я видях тази палитра и си представих твоите очета е например бледо/утрепано розов мат в сгъвката и на клепача, един от по-тъмните, кални шимъри във външния ъгъл, вдигнат малко и в сгъвката, ала пролетната ти идея към нас с шимър във външния ъгъл, най-светлия под веждата и в наистина най-вътрешния ъгъл на окото.
Другото, за което се сетих е неутрален halo eye- с тези бляскавини трябва да се получи добре.
Ей това ме дразни в някои палитри- просто не ми провокират въображението.
На Пат мисля, че най желая ултравиолетовия кит и палитрата и със едно жестоко синьо в нея. Но със синьо изглеждам покъртително, така че още я мисля.
Тези дни ще разходя някой graphic liner и ще се покажа, но с тези очи е истинско предизвикателство за мен да се докарам в човешки вид.

Редактирам се, защото не пишете. Пробвах graphic liner, ето ме. Беше тегаво с моята форма очи, но ми харесва, ще пробвам пак.

Пацолина, да си здрава и щастлива! Пожелавам ти много усмивки и всички спирали на света! Честит Рожден Ден!

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 13:04 от Анонимен

# 136
  • Варна
mypi1975, много ми харесваш! Добре си се гримирала!

Аз не пиша, понеже 3 ден вече съм със същия грим, който последно показах!

# 137
Моят ежедневен грим от години си е един и същ. Слагам от ружа и бронзанта на лицето и върху клепачите. По някои път, добавям и очна линия. Въобще, нищо вълнуващо. Relaxed
mypi1975, хареса ми цялостната ти визия. Hands Plus1

# 138
Mypi, усмихни се, червилото много ти движи!
Miss_Vi, много обичам руж и бронзант на очи, уикендите така се разхождам. Днес обаче отворих Сафари на Наташка, много, много ми харесва нейната формула и се чудя защо още имам някакви палитри на Ърбан например, които не използвам.

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 08:14 от Анонимен

# 139
  • Варна
NiaV, супер е станало! Обаче на мен черното ми идва сякаш в повече, ако пробваш без него мисля, че още по-хубаво ще се получи! Просто мнение, не се засягай!

# 140
Ама как ще се засягам!!! Благодаря за мнението, но кажи сега кое черно- очната линия ли? Приемам и пробвам всякакви предложения, иначе и аз си се мажа по същия начин.

# 141
  • Варна
Не очната линия, опушеното черно.

Иначе сега ми излезе във фб този грим, харесва ми и го поствам за нечие вдъхновение!

https://www.facebook.com/BG.Angel.Face/photos/a.198233056867455/ … ype=3&theater

# 142
Опушеното не е черно, зелено/сивкаво е, но тъпият ми телефон и липсата на фотографски умения си казват думата. С тези 2 цвята съм:

Дайте идея с кой цвят да го сменя от палитрата моля.

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 12:57 от Анонимен

# 143
На мен пък точно сивото ми харесва,Ния, много ти движи така.

Ето ме и мен днес. От снимката има какво да се желае, излезе малко размазана, но горе-долу придобивате представа за грима. Ползвах палитрата на Анастасия Бевърли хилс - Норвина.

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 15:57 от esmeralda23

# 144
  • русе

Ето ме и мен днес. От снимката има какво да се желае, излезе малко размазана, но горе-долу придобивате представа за грима. Ползвах Норвина.

Много ми харесваш, но простете невежеството ми коя е Норвина:blush:

# 145
Норвина е дъщерята на Анастасия, ето ги и двете. 😁

# 146
  • Варна
NiaV, хахаха аз съм за очен, да сега като се загледах хубаво, не е черно! Сори, но с нещо кафеникаво и топло си го представям този грим!

# 147
  • русе
благодаря

# 148
Mypi много ти отива червилото. Целия грим ми харесва много.

NiaV на мен точно това опушено много ми харесва. Придава дълбочина и загадъчност на погледа, особено на тъмните ти очи много движи. Харесва ми дори повече от топлите ти кафеникави гримове.

# 149
  • Deutschland
На мен също грима на Ниа ми е топ 😍

Общи условия

Активация на акаунт