Гримиране - идеи и техники. Тема №78

• 45 300
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Много благодаря на всички🤗.
densi, купих палитрата след като ти я показа, така ми хареса☺, но...не е за неопитни😁, ще пробвам  обаче всичко, което ми казахте момичета🤗.
Днес ходихме на разходка из горите, исках да направя неутрален, почти невидим грим с Naked 3, но..едно си баба знае, едно си бае-май не стана много неутрален, за гората😂😂😂

# 121
Аз не мисля, че не е за неопитни. За мен я е просто върха и ще и свикнеш. Пробвай различни неща с различни четки.

# 122
Seeflower, за мен също си топла. Не само кожата, ами веждите и очите - също. Тези лешникови очи и кафяви вежди някак не ми се връзват със студен подтон, а природата рядко прави грешки Grinning

# 123
Нийче, дай по-подробно мнение, че го харесах много от ревютата в ютюб.
Извинявай, пропуснала съм ти рекуеста. Ето мнението ми от темата за ФДТ.

Гледах доста позитивни ревюта за мейбълинския dream cover и тъй като още съм кисела, че от Лореал Фреш Уеър, о, прекрасни ФДТне, ми излизат пъпки, исках да си намеря същия дрогериен, от който не ми. Този ФДТ не ми стои добре. Не ми изсушава прекалено или ми се набива в пори или бръчки, но просто изглеждам като някой, който си е сложил много грим. Не знам как са го опиша- make-up-y е. Цветът, който имам е среден към тъмен с топъл подтон, ако някой иска да го пробва може да ми пише, тъй като в БГ го няма все още.
И според мен SPF във ФДТ не е достатъчен, а в доста такива ми се иска да го няма...

Междувременно си намерих дрогериен- Physician’s Formula the healthy foundation- много ми харесва. И за него писах в темата за ФДТ.

# 124
Нийче, мерси много за мнението, щом стои твърде гримирано, значи не е за мен. Аз по принцип харесвам фдт с леко до средно покритие, но този ми стана интересен, защото казваха, че не е тежък. Ще си остана с любимите изпитани фдт-ни. Иначе Dream urban cover го има зареден в Нотино, но много малко цветове, ако някой иска да пробва.

И аз също се опъпчвам от фдт-ните на Лореал. Имат нещо в съставките, което не ни понася.

# 125
Seeflower, за мен също си топла. Не само кожата, ами веждите и очите - също. Тези лешникови очи и кафяви вежди някак не ми се връзват със студен подтон, а природата рядко прави грешки Grinning
Благодаря, ще търся май вече и за топъл тип отенъци.Само, за всеки случай да попитам, под лешникови очи се има предвид зелени, нали😁

# 126
По-скоро пъстри.

# 127
Днес се вдъхнових от едно прекрасно цвете и се получи това:

Скрит текст:
Скрит текст:

Надявам се да Ви допадне! Очната линия още доста ми куца, но се опитвам да я подобрявам.

# 128
  • Варна
Страхотно се е получило! Браво!

# 129
Много нежно и хипнотично, Ани!
Така като се публикуват само очите и невинаги изпъква добре грима (макар твоят да се вижда чудесно), не че не го правя и аз, но установих, че когато се вижда цялото лице, е много по-красиво. Purple Heart

# 130
Ани, просто красота. Очите ти са страшно красиви и гримът също. Нещо интересно за извиване на мигли без миглоизвивачка. Преди с всички спирали ми се извиваха, сега са някак прави с последните две спирали, които използвам.

# 131
  • Варна
Тази гримьорка я бях споделяла, но много ми харесва този грим, който е направила....

# 132
Ния, разказвам за новата ми палитра, както обещах!

Качеството е повече от прилично, но на мен не ми отива. Ще се гръмна от яд, много съм матова и на моята кожа стоят "кални"  тези цветове. Онлайн изглеждаха 2 идеи по-топли. Ще и дам още един шанс, но вече мисля на коя дружка да я подаря, но така че хем и да и отива, хем да я ползва, а не да я забута в някое чекмедже. Имам една синеока блондинка, летен тип,  много е обрана в грима си откъм цветове, само да бях сигурна, че ще се зарадва на металици.
(снимката не е моя, но да визуализирам за какво говоря)

# 133
Благодаря Агент! И аз и се чудя от няколко дни, но подозирам, че и при мен ще стане същото.
Пробва ли да ги метнеш с някой розовеещ мат? Пак ли не стават?
Пацолинке, ти си блондинеста, трябва да ги погледнем като можем да щъкаме. А и утре имаш РД, трябва си подарък от теб за теб!

# 134
Благодаря Агент! И аз и се чудя от няколко дни, но подозирам, че и при мен ще стане същото.
Пробва ли да ги метнеш с някой розовеещ мат? Пак ли не стават?
И за теб си помислих, даже погледнах дали шипват пощите...

Визуализирай го този розовеещ мат и визия, че толкова съм се сдухала, че ми е умряло дори въображението!

Общи условия

Активация на акаунт