Гримиране - идеи и техники. Тема №78

• 45 318
  • 754
  •   2
Отговори
# 150
Много благодаря!
Scalestone, разбирам те чудесно, аз така ходя почти всеки ден- топло кафяво, оранДЖуво и някой шимър. Цяло лято ме чака този грим, днес исках да разнообразя, но ме е яд, че оранжевият руж не се вижда на снимката. Ружчетата на YSL с шимър в тях много ми харесват.

# 151
Ния, смъкнала си годинки с тоя грим. Много секс лъха от теб.
Есмералда, ти си си детенце и розовкото в грима те прави още по- наивна. Но,....... го приеми като
комплимент!
Едит
mypi1975, опитай се леко да повдигнеш крайчетата на очите. Ще ти придадат повече свежест, но може и от снимката да е.

# 152
Много сте хубави всички. С гладки личица. Пу-пу. Само аз ли съм с бръчки, които са ми трън в очите?

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 20:06 от неви86

# 153
Имам доста бръчки, просто може би не се виждат толкова фрапантно, колкото на живо. Много бързо минах от опити да прикрия пъпки на такива да прикрия бръчки, може би затова съм във вечно търсене на перфектния ФДТ. На твоята снимка никакви не се виждат.

# 154
Ния, при теб наистина не виждам бръчки, но ти си значително по-млада. Аз съм на 36+.Заглаждането е от телефона май. То и аз така от пъпки, та на бръчки. Когато съм добра хидратация и лек фдт, нещата са малко по-ОК. Сложа ли и пудра, става ужасно.

# 155
  • Варна
Ниа, бръчки не видях, но какви устни! Purple Heart

# 156
  • русе
Леле, бръчки къде ги виждате, радвайте се на годините си и не ги мислете. Аз кво да кажа..., бръчките не ме притесняват толкова, други дертове имам, ма всяко нещо с възрастта си.
Я сега споделете за тази марка като по бюджетна стават ли палитрите им.
https://www.beautybay.com/l/bhcosmetics/

# 157
Неви, ще те черпя почти наборе Simple Smile
Тайга, благодаря 😘
Mypi, някои стават, други не на марката. Коя си харесала?

# 158
Я сега споделете за тази марка като по бюджетна стават ли палитрите им.
https://www.beautybay.com/l/bhcosmetics/

Да, повечето им палитри са добри, особено по-новите. Може да се ориентираш по рейтинга. Наскоро си взех Take me to Ibiza, чудесна е.

# 159
Момичета, много сте хубави всички Heart Вчера и днес се гримирах за първи път от месец сигурно и то супер базово и скучно.
Ния, искам тия дни да ми ги покажеш тия бръчки, дето явно са невидими Kissing Heart Нали знаеш, че сме наборки Heart

# 160
Здравейте.
Един тъп въпрос-миете ли си четките преди първото ползване?Днес получих моите и си мисля, че трябва да ги измия, но...другите си-не съм ги мила преди първо ползване🙄😒.
Да досадя отново с опит за грим.Този го нацапах за около 15 мин, ама 3 цветя...Първо беше почти до веждата, но ми се стори, че изглеждам болна така😄, та изтрих горната част.Веждите ми са със собствено мнение-игнорирайте.

Тук цветово...не е както стои, но..

Малко е мътна, съжалявам, но май трябва да спра да чистя телефона непрекъснато със спирт😁.

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 19:26 от Seeflower

# 161
Мия задължително.

# 162
... защо ми се струва, че сте изтрили само горната част на грима? Така ли е или се заблуждавам?

# 163
... защо ми се струва, че сте изтрили само горната част на грима? Така ли е или се заблуждавам?
Да, горната изтрих само, това и исках да напиша, но🤦‍♀️
Поправих, Благодаря😃

# 164
Simple Smile
... и като се трие така това, което се получава е една рязка граница между зоната с грим и "чиста кожа" т.е. цялото преливане отива по дяволите и цялата визия също, дори "остатъкът" от грима да е идеално изпълнен!
Направи ми впечатление защото не веднъж и два пъти съм си съсипвала така грим и се е налагало да почвам отново!

Общи условия

Активация на акаунт