Гримиране - идеи и техники. Тема №78

• 45 338
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
Между другото и Ибей и Пошмарк са ми възстановявали без всякакви проблеми пари, когато съм рекламирала продукт със съмнение, че не е оригинален!

А Амазон последният път направо ми писа да си запазя продукта, който исках да върна, защото не ми допадна. В края на краищата затова им плащам от 15 години мембършип!

# 436
Момичета Бон Бон палитрата на ТФ спряна ли е?

# 437
Май да, на няколко места не излиза в асортимента.

Ani, точно Мийт Матримони има винен цвят, пробвай с него, щом вече я имаш.

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 21:10 от esmeralda23

# 438
Никой ли не е свършвал палитра?
Агент, мнооого искам да свърша някоя от палитрите си, нищо ,че са само 4😁.Ще направя всичко възможно да се случи, че става като с лаковете-малка кошничка, голяма кошничка, сета цял рафт ми заемат😂😂😂. А, вече като си знам и цветотипа, годините, една палитра с големината на ретроградния меркурий ще ми е съвсем добре😁.

# 439
Аз пък мисля да не купувам големи палитри вече. Най-много 3 или 4 цвята използвам. И останалите ще се наложи да изхвърля. Тази вечер си поръчах два единични цвята на дъглас, много бляскави и златисти. Ще видя дали ще ми допаднат.

# 440
Flowers RoseЗасрамих се и цяла вечер разглеждах палитрите на елитните марки обаче с изключение на две съвсем  мънички мат версии на too faced са толкова пъстри и колоритни , че изобщо не сe припокриват с представата ми за естествен грим. Даже в  нуде версиите половината от цветовете са твърде блестящи или твърде тъмни за гол ефект.
Очевидно е станало недоразумение. Мой пропуск е ,че не казах че търся палитри подходящи за ежедневието на  много, много  млада девойка почти дете така ,че  цветовете да се сливат с кожата и да и е комфортно в този  и вид.
Онова, което видях в цветове  би било подходящо за дами в съвсем друга възраст. На практика за нашите цели използваеми биха били не повече от 10% от предложените цветови комбинации.
Ще ги разгледаме отново като сменим кецовете, клиновете и късите панталонки с токчета, костюми  и рокли.
Flowers Rose

# 441
Аз искам да си взема нещо свежо за лятото, но ми е много трудно да реша към коя гама да се насоча.
Забелязвам, че  най-често посягам към топлите цветове, предимно Heat на UD, много ми е любима, но вече ми омръзна.
Помогнете, моля, да се насоча към цветова гама. Нямам представа какъв цветотип съм. Обичайно съм с доста светла кожа, но живея до плажа и лятото ставам доста тъмна, а и бронзанти ползвам през останалото време. Косата ми е светло кестенява, скоро ще си подновявам балеажа, така че я броим руса, а очите са ми сини.

# 442
Ето оптимален грим за мен. ФДТ, контуриране + хайлайтър, другото се вижда. Осъзнах, че при снимки много си вдигам веждите, иначе клепачът ми е почти скрит.

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 16:58 от неви86

# 443
Дайте ценови диапазон за търсената палитра, за да можем да препоръчаме ефективно.

# 444
Пиша на лични.
Неви86 много е нежно!

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 14:06 от mamamari

# 445
Прочетох го, преди да редактирате, така че отговарям. Сещам се за няколко палитри с матови цветове. Не знам обаче как биха стояли на светла кожа и тъмна коса.
Colourpop Going coconuts, към серията има и ружове. Така че може да си направите комплект.
https://cdn.shopify.com/s/files/1/1338/0845/products/going-cocon … .jpg?v=1573669039
Още една от Colourpop Blush crush
https://cf.shopee.com.my/file/2dcd9b00ff80877b7883cbdb0c7302f5
Charlotte Tilbury Instant eye palette, пак има ружове с които може да се комбинира.
https://cdn.shopify.com/s/files/1/0635/0797/products/B455C83A-3B … .png?v=1578900015
Не съм ги ползвала, но за първата и трета се носят слухове, че са добри.

# 446
Втория линк не се отвори ,но и аз съм набелязала линк 1 и линк 3(само че варианта в зелено...струва ми се).
Дали може някъде да се видят на живо?

# 447
Очевидно е станало недоразумение. Мой пропуск е ,че не казах че търся палитри подходящи за ежедневието на  много, много  млада девойка почти дете така ,че  цветовете да се сливат с кожата и да и е комфортно в този  и вид.
Аз лично, като майка на много, много млада девойка, почти дете (12 год) съвсем чистосърдечно си признавам, че не бих и купила луксозна палитра за една торба пари и то не защото ги нямам. Време им е да опитват, да експериментират и има прекрасни палитри на Мейбълин/Wet N Wild/etc. дрогерийни, които за едно дете са оптимални за експеримент и като качество и като цена.
PS Също така бих насърчавала по-екстравагантните експерименти с грим да бъдат оставени за една по-осъзната възраст. Слава богу засега моето е съгласно с мен и общо взето имаме еднакво мнение за експериментите на някои от съученичките и.

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 17:27 от Agent Provocateur

# 448
Състав на Maybelline The Blushed Nudes
Talc, Synthetic Fluorphlogopite, Silica, CI 77713/Magnesium Carbonate, Magnesium Myristate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Stearyl Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Nylon-12, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Calcium Aluminum Borosilicate, Caprylyl Glycol, Diisostearyl Malate, Dimethicone, Dehydroacetic Acid, Octadecene, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol, Aqua/Water, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Triolein, Tin Oxide, Stearic Acid, Maltodextrin, Palmitic Acid, Lauric Acid, [+/- May contain Mica, CI 77491, CI 77492, CI 77499/Iron Oxides, CI 77891/Titanium Dioxide, CI 77007/Ultramarines, CI 75470/Carmine], B180540/1.

Това ,което (евентуално )бих спестила  от цената на бюджетна палитра ,няма да покрие дори само първоначалния преглед при дерматолога после. А аз определено имам богат опит .Още със смяната на бебешката козметика с детска масова и се бях видяла в чудо....
Ако ще се пробва ,ще е с възможното най-качествено и ако и понесе няма да сменя или ако сменя ще си носи сама отговорността.
Едно е да се изрине дете, а съвсем друго тийнейжър .За това по-добре да ги купя аз ,вместо да реши сама да се пробва с нещо от дрогерия.

# 449
Талк и т.н има в почти всичко- независимо дали палитрата е 10 или 110лв. Няма в моята любима Наташа, но не бих сложила нейни палитри на дете цветово.... бях купувала на Др Hauschka от partimo за племенниците си и нямаха лош състав.

Общи условия

Активация на акаунт