Гримиране - идеи и техники. Тема №78

• 45 232
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
stelmo, ето лилав грим на кафяви очи, но със зелено в тях... как го написах, но ме разбра.

https://youtu.be/8Kt5qBf_1Dk

# 661
Есмералда, грееш в прасковено, да не говорим колко ти отива това тъмно синьо и колко перфектно се съчетава с прасковеното!

Стелмо, много, много повече ми харесва с лилaвото, наистина ти подчертава уникалния цвят на очите!

Цитат на: scalestone
link=topic=1212441.msg40871104#msg40871104 date=1591683412]
Аз съм тъмна, тъмна есен, дано поне съм топла. Grinning
Може и да греша, но аз те виждам по-често като тъмна зима Simple Smile Погледни първите 3 имиджа в поста за Есмералда (съпоставките между тъмна есен и тъмна зима) и ми кажи любимите ти дрехи в коя гама са Simple Smile

Цитат на: Sladkishi
link=topic=1212441.msg40870945#msg40870945 date=1591681303]
Хайде сега и за пролет 🙏🙏🙏 Аз се определям като топла пролет

https://em-fashion.ru/image/12-tsvetotipov-vneshnosti/
https://em-fashion.ru/image/chto-takoe-tsvetotip.php?clear_cache=Y

# 662
  • Варна
Agent, писах ти на лично. Може и зима да съм, нямам идея, по-скоро на шега го написах. Ще погледна пак постовете ти и на другите по темата.

# 663
И аз не съм сигурна тъмна есен или тъмна зима съм. Confused

# 664
Agent, благодаря. Златна си! 🌷❤

# 665
Есмералда, отново нежен грим! Наслада за очите.
С удоволствие бих приела предизвикателството, но след като изхвърлих една палитра на Катрис нямам нищо синьо освен пигмент, който не ползвам често, защото е твърде блестящ. Но най-светлия цвят от палитрата ти на Elf ми се наби на око.

Taicho, не се чуди, ами качвай снимка, за да те определим и теб ☺

# 666
Ще съм много благодарна! Blush Най-много се харесвам в черно и червено, ако има значение.

# 667
Благодаря момичета за милите думи! Ще ви се покажа и аз в син грим, който съм правила преди достаа време. Макар че съм доста светла и със сини очи (косата ми също е по-светла отколкото на снимката), мисля че синьото ги подчертава и се харесах така.

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 01:16 от aniii1

# 668
Thaicho, разкошна си!

# 669
Момичета, днес бях в Сефора, беше доста пусто и тъжно. Имаше тестери, не бяха облепени или защитени, но още на входа консултантка ми каза да се обръщам към нея, ако искам да пробвам нещо.
Общо взето липсваше целият кеф от шопинга и си тръгнах без нищо.

От Нотино обаче си взех ето тази палитра, която поръчах. Страхотна е, качеството е много добро, особено за тази цена. В топ на дрогерийните продукти ми е.

# 670
Taicho, на мен ми приличаш на есен, но тъй нямам достатъчно знания, по-опитните да помогнат. Междувременно пускам една статия по въпроса:
https://theconceptwardrobe.com/dark-autumn-vs-dark-winter-what-is-the-difference

Честито Есмералда. Чакаме нови зашеметяващи визии.

# 671
Благодаря момичета за милите думи! Ще ви се покажа и аз в син грим, който съм правила преди достаа време. Макар че съм доста светла и със сини очи (косата ми също е по-светла отколкото на снимката), мисля че синьото ги подчертава и се харесах така.
Aniii1, много си красива! Гримът ти е страхотен. Комбинацията от това синьо и прасковено наистина ти отива много. Аз съм със сходен цвят коса и очи, идея по-студени и без зеленеещо в ириса, и точно с това синьо не изглеждам никак добре. При теб обаче кожата ми се струва с жълтеникав подтон и изглеждаш чудесно.
Taicho, на мен също ми приличаш на  хубава есен.

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 23:19 от Light Beam

# 672
Това, което ме обърква е, че кожата ми е бледа, а косата леко червенее на слънце.Confused
mariat, благодаря! Blush

# 673
Aniii1, много си красива! Гримът ти е страхотен. Комбинацията от това синьо и прасковено наистина ти отива много. Аз съм със сходен цвят коса и очи, идея по-студени и без зеленеещо в ириса, и точно с това синьо не изглеждам никак добре. При теб обаче кожата ми се струва с жълтеникав подтон и изглеждаш чудесно.
Много благодаря! Да аз съм с жълт подтон. Може да пробваш с различен нюанс на синьото, както и да пробваш да го съчетаваш с различни цветове, не само неутрални. Съжалявам, че пак ще спамя със снимка, но просто за идея:

Разбира се, аз съм доста цветна тук и не е много подходящ грим за излизане, но те съветвам да експериментираш с различните цветове и дано да откриеш своя! Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 19:38 от aniii1

# 674
  • Асеновград
Здравейте  нова съм сред вас, но не мога да се сдържа просто Grinning реших да пробвам нещо ново и взе , че ми хареса много Hug

Общи условия

Активация на акаунт