Гримиране - идеи и техники. Тема №78

• 45 199
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
  • Велико Търново
Момичета, на мен ми свърши любимата сянка Chanel Epatant Illusion d’Ombre Long Wear Luminous Eyeshadow
. Не съм сигурна, че още се продава, ако не я намеря, сещате ли се за неин аналог?

# 676
  • Варна
Скрит текст:

Играх си с Huda Beauty Mercury Retrograde, но трудно се боря с падналия клепач. Цветът Небула почти не залепна на окото...

# 677
Днес съм с цялостен грим.  Почти не мръдна с изключение на клепачите, ама там съм абонирана.

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 07:54 от illlzy

# 678
Браво, красиви момичета, пускайте снимки по-често.

# 679
Красиви момичета с перфектни визии. Браво!
Бисквитка, Темпталия не е ли писала аналиг на този цвят 🤔

# 680
  • Асеновград
И нещо в така любимото черно Misc Alien Heartbeat

# 681
Абе наша Ния заведе дЕтето да яде джелато и се загуби!
Ох, защо аз не съм нейна щерка в Рим - там ям всичко и с кеф, дори волски опашки!

Пац, дай сега да се разберем по женски! Няма нужда да съответстваш на чужд идеал за красота или визия. Ако твоят стил е направени очи и голи устни, то това си е твоя стил. С глос, без глос, с маргаритка между зъбите! По добре и си бъди ти, отколкото бледо копие или  клонинг на друга личност! ДимС. го каза много хубаво преди няколко страници:
Дерзайте, момичета! Младостта е красива сама по себе си, но гримът дооформя, създава настроение, внася цвят и разнообразие Simple Smile

И няколко идеи... да ни е шарено!
https://www.instyle.com/beauty/summer-makeup-trends-2020

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 00:42 от Agent Provocateur

# 682
Просто говори ми за храна. Откакто Италия ми е честа дестинация за пътуване само маргаритки не съм имала между зъбите. Тук съм, чета ви, вчера даже успях да се гримирам за вечеря. Нося Сафари, но честно казано се вея из Рим sans макиаж, или с червено червило (Stunna Fenty или едно оранджуво на Пат, което ми лази по нервите) на голо лице- без вежди, спирала, нищо. Утре ще си сложа ФДТ, та да може поне да съм в крак с тенденциите, даже ще ви се покажа.
Девойки, много сте хубави!!!
Бисквитка, виж Pat McGrath mercury pigment. Даже го има в ОЛХ.

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 05:32 от Анонимен

# 683
Дами, може ли насока за палитра?
Трябва ми за подарък на абитуриентка - светла кожа, тъмна коса, която се опитва да изруси и кафеви очи. Според мен има по-студено излъчване, но може и да греша.
Искам да я зарадвам с нещо хубаво, но ако е и на прилична цена, ще е супер. Simple Smile

# 684
Прилична цена до колко лева?
Дрогерийна или от Сефора/Дъглас?

# 685
Сефора/Дъглас и да не е 200лв Simple Smile

# 686
В нашата Сефора не мисля, че се продават палитри по 200 лв. Такива са тези на Наташа Денона, но в България се предлагат само минитата.

За подарък на момичето бих препоръчала някоя от тези:
- ABH Sultry
- ABH Norvina
- ABH Modern renaissance
- Too faced Natural eyes
- Too faced Born this way the Natural nudes
- Too faced Just peachy mattes
- Urban decay Naked 3
- Urban decay Naked cherry
- Urban decay Naked Reloaded
- Huda New nude
- Huda nude obsessions - най-светлата

# 687
На първо четене ми идват на ума Huda new nude, ABH Soft glam, modern renaissance, norvina, някоя шоколадова на Too faced, Urban decay..

Около 100лв варират цените на изброените.

Aз лично много харесвам Soft glam на Анастасия и най-често я използвм.

# 688
Благодаря ви!
Предполагам като качество и пигментация са близки?

# 689
Всички, изброени от мен, са с чудесно качество и пигментация, но формулата на АВН ми е любима.

Общи условия

Активация на акаунт