Гримиране - идеи и техники. Тема №78

• 45 193
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Худа малко повече се прашат, както и някои на Тоо faced. Аз също харесвам формулата на Анастасия най-много.

# 691
Сенките на Худа ми харесват най-много от изброените. При мен не се прашат въобще, за разлика от тези на Анастасия. На тях това им е най-големият проблем.

# 692
  • София
И аз съм на мнението на Densi. За мен ABH се прашат прекалено (а аз имам “лека ръка”). Бих заложила на една голяма Huda или две от 9-ките.

# 693
Може да се видят и палитрите на Джефри. Те са супер желани от много млади момичета.

# 694
Благодаря, отново!
Ще разгледам палитрите и ще избера някоя от предложените от вас.

# 695
  • Асеновград
Продуктите на Джефри са чудесни едни от фаворитите ми Heart за днешната визия използвах именно палитрата с хайлайтъри 24  karat Stuck Out Tongue Winking Eye

# 696
Момичета, къде се изгубихте в последните дни? Не пишете.
Ето нещо семпло от мен.

# 697
Какви хубави вежди, Gabbie666!
Имам малко идиотски въпрос - по-скоро с топъл подтон ли си или по-скоро със студен?!

Есмералда, очите ти греят с тези цветове!

Харесах си снощи една визия, но през цялото време имах чувството, че ФДТ-то на мацката е 1-2 тона по-светло?!?

PS Най-новото ми откритие в областа на грима е ВВ крем вместо праймър и отгоре един слой корейски къшън (Bobbi Brown + Missha комбинирах) и съм много, много доволна, въпреки, че цял ден не съм си показала носа навън, а в къщи на 18-19С то е ясно, че нищо няма да се разтече или лъсне. Но ВВ-то е леко матово, къшънът леко озарен, просто са правени един за друг!

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 22:51 от Agent Provocateur

# 698
Ама как хубаво отваряш моята болна тема напоследък, Агент Grinning Както знаете хич не ме бива с основи и ФДТ/ББ кремове, но съм поела проучвания в тази насока. Гледах Аднрея Али, която ме светна за нещо - блърващите праймъри на Laura Mercier. Чудя се дали да не си взема такъв и да го комбинирам с някоя от пудрите й, но това което ме притеснява е да не си си докарам повече черни точки. От няколко седмици ползвам Effaclar на La roche posay /за което съм страшно благодарна на Есмерлда/ и според мен има видимо по-добър ефект. Не желая да убивам и малкото постигнато. Вчера обаче си взех слънцезащитен флуид пак на La roche с матиращ ефект, преди малко го пробвах и за сега ми се струва добър и започвам да  си мисля дали да не ползвам него като праймър. Някакви съвети в тази насока момичета?

# 699
  • Варна
Здравейте! Аз днес пак съм с познат грим, но добавих и кафеникав матов цвят.

Тези дни ще ходя до Лили и ДМ, защото повече с тази спирала не мога.......

Та, абстрахирайте се от миглите!!!!!!!

# 700
Illlzy, много се радвам, че Ефаклар продуктите са ти харесали. Сега привършвам втора опаковка на тонирания им крем, основно ползвам него през пролет, есен и зима и малко пудра отгоре. За лятото слагам ББ крем за мазна кожа на Гарниер. Имам и няколко фдт-на, включително матиращия shape tape на Тарт, но много рядко ги нося, когато искам повече покритие, слагам няколко капки от тях към крема Ефаклар.
Запълващи порите праймъри не ползвам, от тях ми излизат повече черни точки и пъпки.
Това е новото ми похождение за черни точки, много е добър този скраб, видимо ги намалява. Препоръчвам с две ръце (само не знам дали тук го има по дрогериите, моя го поръчах от Англия).

Иначе аз също ползвам матираща слънцезащита като праймър под ББ крема лятото и стои много добре.

# 701
Показвам ви се с първи неуспешен опит за foxy eyes. Много ниско съм свалила сянката и очите са различни= аз изглеждам разногледа. Тези дни ще пробвам пак.

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 11:18 от Анонимен

# 702
Хубавица. Така и не разбрах какъв е този foxy eyes trend.

# 703
  • Варна
Ох, Нийче..... разкошни снимки, грим и ти!!!!!!

Чак ми е неудобно да се показвам аз с моите опити!

# 704
Различни очи- глупости на търкалета. Супер си.

Общи условия

Активация на акаунт