Гримиране - идеи и техники. Тема №78

• 45 182
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
Не е никак зле, Н!
Даже си мисля, че можеш още по стръмно да вдигнеш опашката, представи си, че линията следва "the slope"/възходящата линия на долния ти клепач... абе трябва да се опита, на хартия даването на акъл е лесно! Но пък формата на очите ти е идеална за това!

Разбира се, различните форми искат малки вариации...

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 17:19 от Agent Provocateur

# 706
Момичета, Тарт са пуснали custom kit комплектите си на промоция, ако на някоя от вас ви е интересно. Офертата е много добра.

# 707
  • София
Ауу, защо защо го сподели Grinning  Нямах чак такава нужда, но поръчах - благодаря за инфото!

# 708
Е, то за нужда нужда и аз нямам, но от 2 години винаги поръчвам на това намаление (правят го два пъти в годината). Преди взимах готовите им комплекти от QVC, но тези са по-добри, защото сама можеш да си подбереш продуктите.

# 709
Agent, точно това исках да кажа, че са ми ниски- трябва да вдигна опашката. Ще пробвам пак, просто преди да се сложи спирала нещата изглеждат далеч по-екстремни.
Есмералда, foxy eyes си го е имало винаги- Хиндаш например така гримира по принцип. Новото е по-минималистичната му визия, само с опушена опашка извън формата на окото, но аз съм човек максималист и като се гримирам слагам повечко 😁.
Scalestone, гримът ти МНОГО ми харесва! Пробвай и с очна линия отгоре и ни се покажи.
Illzy, покажи един фокси ай да видим как се прави плийз!
Петровче, така и не я видях любовта на Наташа- покажи се!

# 710
Nia, не можах да те позная с тази прическа. Това съвсем сериозно. Много ти подхожда и ти придава женственост. За гримът няма какво да кажа, винаги е супер. Ох, на мен как ще ми тича този грим foxy eyes, но не мога да го направя добре. Нещо, което забелязах на единия си клепач. И то не винаги. Все едно разширена вена или някаква неравност. А по принцип са ми много опънати клепачите. Ама как го обясних. Наистина не знам какво е. Все едно изпъкнала вена на клепача, което виждам само на определена светлина засега. Какво ли може да е. И дали е от егн-то?

# 711
Есмералда ежедневно ли използваш този скраб?

А каква пудра бихте ми препоръчали? Чудя си между Laura Mercier Translcent loose setting powder или може би Secret blurring pressed powder /гледах някъде, че те се нанасят по-лесно и няма опасност да прекалиш с количеството/. От друга страна, пък казват, че Airbrush Flawless finish-a на Charlotte е добър за мазна кожа.

Ния, на мен много ми харесва опита ти, въпреки че го оприличаваш на неуспешен. Хммм, ще го покажа тези дни, ама най-вероятно ще бъде демонстрация на това какво не трябва да бъде. Grinning

# 712
Илзи, винаги има начин да прекалиш с количеството пудра, винаги! Независимо колко е хубава пудрата и колко ти е мазна кожата!

# 713
Съгласна. Аз не съм фен на ЛМ, според мен има по-добри, по-фини и по-незабележими. Виж ByTerry, Givenchy, Hourglass- не знам обаче как се държи на мазна кожа последната.
Неви, благодаря! Смених визията с косата, цветът е друг, но на мен не ми допада.

# 714
Illzy, с каква кожа си? Ако си с мазна, не препоръчвам Лаура Мерсие, не е достатъчно матираща и след няколко часа аз лично лъсвам. От високия клас любими са ми Lock it на KVD и Too taced Peach perfect. С мазна кожа съм и тези пудри се държат много добре през деня, без да правят кожата прекалено суха или напудрена.
Продуктът на Neutrogena е с много фини частици и е подходящ за ежедневна употреба. Ползвам го почти всеки ден.

# 715
Nia, прекрасна както винаги. С тази прическа ти топ Heart Eyes Италия добре ти се отразява Blush
Лаура Мерсие на мен не ми е достатъчна сега, а аз не съм с кой знае колко мазна кожа, а лъсвам супер бързо. Ползвам я за сетване под очите. За т-зоната ползвам прасковената на Too faced, не само матира, ами и заличава порите.

# 716
  • Варна
NiaV, МНОГО благодаря, макар че за мен не е нещо особено! Очна линия сутрин мисията невъзможна. Едно, че нямам много опит с нея, второ, ако не стане трябва да се бавя да оправям щетите. Обещавам при повече свободно време да тренирам и да ви се покажа!

Agent, много ми харесват видео уроците, които си постнала и ще ги изгледам, пък може да се пробвам да направя нещо подобно и аз.

# 717
Scalestone, не е необходимо да е класическа очна. Тъмен молив можеш да сложиш за секунда. Опушен също ще ти движи. Сега ще намеря един пост на Агента за типовете очна линия.

# 718
Днес съм с новата палитра на Мейбълин - Nudes of New York. Не мога да й се нарадвам - качеството е впечатляващо за дрогериен продукт - пигмент, преливане, дълготрайност - супер.

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 23:12 от esmeralda23

# 719
Мъка докато го направя. Ния, само едното око показвам, че двете са по-различни и от китайски обувки. Тези дни ще се опитам да направя малко по-светла версия. И качеството на снимката е много зле заради това мрачно време.

Благодаря за препоръките момичета. Ще се почудя пък ще взема да пробвам някоя. То докато не се намежеш сам, не стават нещата.

Есмералда, мазна ми е кожата. Отказахте ме от Лаура. : D

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 13:39 от illlzy

Общи условия

Активация на акаунт