Книгите със списание Журнал - тема 3

 • 5 035
 • 35
 •   1
Отговори
 • Мнения: 2 228
Книги със списания Журнал .
Старата тема : https://www.bg-mamma.com/?topic=1009877

# 1
 • село в ямболско
 • Мнения: 7 224
Запис.
Скоро не съм взимала книга със списанието

# 2
 • Мнения: 3 091
И аз. Ще взема Тайната на моя съпруг. Май са ми изтрили поста по тоя повод в предната тема...

# 3
 • Мнения: 1 544
18 април

Детектив Алекс Крос отново е в действие. Този път води широкомащабно международно разследване. Неизвестна терористична организация поставя непосилни искания. Срокът за изпълнението им изтича, а залогът е прекалено голям. Над четири от най-големите градове в света тегне смъртна заплаха. Срещу Крос са се обединили двама от най-смъртоносните му и умни врагове – Невестулката и Вълка. Те доказват, че могат да изпълнят заплахите си, като показно изпепеляват малко градче в пустинята на Невада. За да възпрепятства грандиозния им план, Крос трябва да разкрие самоличността на Вълка. Разкритие, след което може и да не оцелее...

# 4
 • Мнения: 1 544
25 април

Любяща съпруга и всеотдайна майка на три дъщери Сесилия Фицпатрик има всичко, за което някога е мечтала. Един ден, докато търси сувенир на тавана, тя се натъква на адресирано до нея писмо от съпруга си – Джон-Пол, върху което изрично е посочено да се отвори след смъртта му. Изгаряща от любопитство, тя пренебрегва заръката върху плика и научава дълбоко пазена тайна, която преобръща живота и.
Тес О’Лиъри е съсипана от разкритието, че съпругът и Уил и братовчедка и Фелисити са влюбени един в друг. Импулсивно решава да замине при майка си в Сидни и да остави влюбените да се наситят на страстта си с надеждата, че тя скоро ще се превърне в банална похот, а Уил ще осъзнае грешката си и ще се върне при семейството си.
Когато съдбите на Сесилия и Тес неочаквано се преплитат, двете осъзнават, че е по-добре някои тайни да си останат заровени... завинаги.

# 5
# 6
 • Мнения: 1 544
2 май

Лора работи в радиологията на малка болница и е свикнала да вижда сляпата несправедливост на съдбата. Със съпруга и са отчуждени, синът и е в колеж, дъщеря и също се кани да напусне семейното гнездо. Лора се чувства самотна, затова приема с готовност възможността да присъства на конференция в Бостън. Там среща мъж, безличен и унил като хотела, в който са настанени. Ричард е 50-годишен застрахователен агент, дошъл по работа в Бостън. Случайна среща ги събира повторно и зад скучната фасада Лора открива една далеч по-сложна и дълбока личност. Също като нея Ричард прави равносметка на живота си и обмисля дали не е дошъл моментът да избере желанията пред отговорностите.

# 7
 • Мнения: 3 091
Имам я, издадена. Ценя автора доста. Дано издадат и "Специални връзки" със списанията, хвалена е много.

# 8
 • Мнения: 10 623
Всъщност сега оценявам едно сериозно предимство на книгите, издавани със списанията - макар че са с дребен шрифт (в такова издание имам Тайният живот на пчелите), книгите са по-компактни, в сравнение с аналогичен обем страници на други издателства. Ще следя за “Специални връзки”, ако евентуално решат да я издадат.

# 9
 • Мнения: 2 290
Имам я, издадена. Ценя автора доста. Дано издадат и "Специални връзки" със списанията, хвалена е много.
А хареса ли ви книгата?

# 10
# 11
 • Мнения: 3 091
Имам я, издадена. Ценя автора доста. Дано издадат и "Специални връзки" със списанията, хвалена е много.
А хареса ли ви книгата?
Не съм я чела, други на автора - да, харесвам похвата и сюжетите, малко на места има по-нецензурна реч, но премерено.

Последна редакция: пт, 26 апр 2024, 12:44 от alen mak

# 12
 • Мнения: 1 544
9 май

Когато Габриел Брукс отплава от Англия, за да търси баща си, последното, което очаква, е той да се окаже пират и двамата заедно да прекарат три паметни години в преследване на съкровища. Още по-опустошително обаче е решението му да я отпрати обратно в Лондон, за да си търси подходящ съпруг, и да помоли стария си приятел Джеймс Малъри и съпругата му Джорджина да я наглеждат.
Утеха сред монотонното ежедневие на еднотипни префърцунени балове се явява в лицето на капитан Дрю Андерсън, братът на лейди Джорджина. Въпреки отличните си препоръки обаче, вечерта преди да отплава, той погубва репутацията на Габриел и това не и оставя друг избор освен да го последва в открити води. Единственото, което тя не предполага, е колко лошо може да се обърка планът и да го вземе за заложник...

# 13
 • Мнения: 1 544
16 май

Бившият майор от британските специални части Бен Хоуп обръща гръб на своето минало, решен да се потопи в спокойствието на богословската наука. Съдбата обаче го среща със стар приятел на баща му, чиято дъщеря Зоуи Бредбъри е изчезнала при странни обстоятелства. Неочаквано Бен е въвлечен в изпълнена с рискове мисия, чиито застрашителни мащаби изненадват дори него. Множащите се въпроси без отговор го отвеждат в Гърция, в дълбокия американски юг и в свещения град Йерусалим. В хода на разследването той открива, че животът на милиони виси на косъм.
Залогът е ужасяващ, а времето тече неумолимо. Бен Хоуп е призван да предотврати катастрофата с апокалиптичните последствия, предсказани в Откровението на свети Йоан.

# 14
 • Мнения: 2 228
Пет дни на Кенеди дали е хубава ?

Общи условия

Активация на акаунт