Книгите със списание Журнал - тема 3

• 18 450
  • 145
  •   1
Отговори
# 30
11 юли

Лейди Амелия Плум има много почитатели – жалко, че всички те са зестрогонци и не могат да є осигурят екзотичните приключения, за които копнее. Ала когато майор Лукас Уинтър пристига в Лондон, балните зали на Мейфеър стават неочаквано интересни и привлекателни за изтънчения и вкус.
Американец с тъмно минало и опасен вид, Лукас е нахален, арогантен и скандално изкусителен. Всяка вълнуваща целувка предизвиква у Амелия все по-горещо желание, но тя подозира, че мотивите му съвсем не са така безкористни. Затова възнамерява да го притисне с всички необходими средства.

# 31
11 юли

Лейди Амелия Плум има много почитатели – жалко, че всички те са зестрогонци и не могат да є осигурят екзотичните приключения, за които копнее. Ала когато майор Лукас Уинтър пристига в Лондон, балните зали на Мейфеър стават неочаквано интересни и привлекателни за изтънчения и вкус.
Американец с тъмно минало и опасен вид, Лукас е нахален, арогантен и скандално изкусителен. Всяка вълнуваща целувка предизвиква у Амелия все по-горещо желание, но тя подозира, че мотивите му съвсем не са така безкористни. Затова възнамерява да го притисне с всички необходими средства.

Тази книга май не е издавана.

# 32
11 юли

Тази книга май не е издавана.

Не, книгата не е издавана. Другите книги също за пръв път излизат на български.

# 33
18 юли

Франки Елкин, бивша алкохоличка на средна възраст, е жена без особени качества, ако не се брои необичайното и занимание. Когато всички други са се отказали от случая, тя продължава да търси обявените за изчезнали хора.
Нов случай я отвежда в Матапан, бостънски квартал с лоша репутация, където хаитянката Анджелик Бадо е изчезнала от гимназията си преди няколко месеца. Липсата на сътрудничество от местната полиция, както и от настръхналото семейство на изчезналата, подсказват на Франки, че е напълно сама в разследването. Скоро тя разбира и колко опасни за нея самата могат да се окажат въпросите, които неуморно задава...

# 34
  • Варна
4 юли

Съдбата среща Адам Базил и Кристин Роуз късно една вечер, когато Кристин пресича Халфпени Бридж в Дъблин. Пред перилата стои Адам и хладнокръвно се готви да скочи. Отчаян от загубата на смисъл да живее, той изненадващо се съгласява на щурото предложение на непознатата – да го убеди, че все пак си струва да живее, преди да е навършил тридесет и пет. Въпреки решимостта си, Кристин знае колко рисковано е обещанието є и започва шеметна надпревара с времето.
Поредица от щури приключения, романтични жестове, неподозирани предизвикателства и малки бягства и вдъхват надежда, че Адам преоткрива удоволствието от живота. Но дали това е достатъчно да промени решението му завинаги?

Купих си я и я почнах. Засега много ми харесва, макар да съм в самото начало, но определено мисля, че ще ми хареса.

Като я прочета, ще пиша пак.

# 35
25 юли

Когато колелото на Деби Уотърсън се спира в красивия доктор Пиерлуиджи, тя се замисля дали късметът не є изневерява отново. Необвързана след горчивия край на дълга връзка, Деби най-сетне среща привлекателен и възпитан мъж, но първото му впечатление за нея едва ли е особено положително. Вдъхновена да посети Флоренция, тя внезапно се сблъсква с отрезвяващата действителност – алкохолизиран началник, заядлива секретарка и досадни, вечно мрънкащи съседи. Дали късметът и наистина я е напуснал завинаги, или първото впечатление може да бъде променено?

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 08:44 от N.N.

# 36
Предполагам следващата Книга за август : https://shop.sbb.bg/product/1588/pazitelka-na-shtastieto.html

# 37
# 38
Купих си "Мечта за Флоренция" и "Тайната на моя съпруг" Blush Зарадвах се, че издателство е вдигнало качеството на книжното тяло- хартията е по-дебела и шрифта е една идея по-голям. Браво. Определено ще си взема и някои от предстоящите книги.

# 39
Преди няколко дни прочетох Тайната на моя съпруг. Много ми хареса книгата.

# 40
8 август

Богатството на лейди Джорджина Мейтланд и позволява лукса да няма нужда от съпруг, макар че определено би могла да помисли за добър иконом, който да управлява състоянието и. Един поглед към Хари Пай е достатъчен да разбере, че в негово лице вижда не просто служител, а доста привлекателен мъж.
Хари познава много аристократи, включително един точно определен благородник, който се е заклел да бъде негов смъртен враг. Но Хари никога не е срещал дама толкова красива, интелигентна, независима, свободомислеща и страстна, колкото лейди Джорджина. Ще успее ли любовта им да надделее над тежката клетва за вечна вражда?

# 41
  • Варна
4 юли

Съдбата среща Адам Базил и Кристин Роуз късно една вечер, когато Кристин пресича Халфпени Бридж в Дъблин. Пред перилата стои Адам и хладнокръвно се готви да скочи. Отчаян от загубата на смисъл да живее, той изненадващо се съгласява на щурото предложение на непознатата – да го убеди, че все пак си струва да живее, преди да е навършил тридесет и пет. Въпреки решимостта си, Кристин знае колко рисковано е обещанието є и започва шеметна надпревара с времето.
Поредица от щури приключения, романтични жестове, неподозирани предизвикателства и малки бягства и вдъхват надежда, че Адам преоткрива удоволствието от живота. Но дали това е достатъчно да промени решението му завинаги?

Купих си я и я почнах. Засега много ми харесва, макар да съм в самото начало, но определено мисля, че ще ми хареса.

Самоцитирам се, но да дам все пак мнение за книгата.

Хареса ми, лесно се чете. Честно казано май очаквах много повече от историята как някой да заобича отново живота, но съм доволна, че си я купих. Финалните изречения са страхотни.

Днес почнах да чета "Да се влюбиш в изкусител" на Лиз Карлайл, която е купувана отдавна, но сега й дойде редът.

# 42
Прочетох “Мечта за Флоренция”, не е лоша книгата. Типично лятно четиво, лека и приятна история.

# 43
4 юли

Самоцитирам се, но да дам все пак мнение за книгата.

Хареса ми, лесно се чете. Честно казано май очаквах много повече от историята как някой да заобича отново живота, но съм доволна, че си я купих. Финалните изречения са страхотни.

Днес почнах да чета "Да се влюбиш в изкусител" на Лиз Карлайл, която е купувана отдавна, но сега й дойде редът.

Тази книга ми напомня много на друга книга , но не се сещам коя беше . Мъж искаше да скочи от мост , но една жена се появява и го разубеждава и той се отказва да скочи . После се срещат и т.н

# 44
  • Варна
Alisa, точно тази е книгата.

Общи условия

Активация на акаунт