Да са ни живи и здрави малките муцунки!
Ние сме добре, днес ни падна пъпчето след хиляди мъки, конеца беше паднал, щипката я разкървавяваше постоянно и сега съм доволна. Засега спазваме стриктен режим - храна - кърма през 3 часа, повече почиваме само през нощтта от 12 до 6 сутринта. Къпя я в 20 и 30 часа. Надявам се да свикне бързичко. Мъчат ни колики, но тя ходи много да ака - на всеки памперс има и явно така я отпуска коремчето. Пие мноооого вода с малко захар заради жълтеницата - по около 250 мл на денонощие.
И аз ползвам Памперс, но втория размер вече, тъй като най-малките са на мрежички от вътре и й се залепваше за дупето. С тези сега нямам ядове.
Имам огромни пререкания с роднините ми и на мъж ми, за това как да я обличам. Едните казват много е облечена, трябва само по камизолка и ританки през нощтта даже, другата рода казва как може само по една фанелка с дълъг ръкав и ританки дори и през деня, на детето му е студено..... Взе да ми писва от акъли.
Още не съм я извеждала навън с количката, само на лекар и то с колата, иначе за малко я изкарвам на терасата.
Това е от мен засега, гледам я общо взето сама и ще пиша най-вероятно рядко, така че поздрави и кротки бебоци от мен за вас.
От едната страна се е зачервило леко и стои едно такова влажно,нашата връвчица се беше развързала онзи ден и щипката стои на една страна.
.нАИСТИНА ГОЛЯМ КО6МАР СИ ПРЕЖИВЯЛА С ТАЗИ ЖЕНА
,КАК БАРЗО МИНА ВРЕМЕТО,ПОНЕ СПОМЕНИТЕ ОСТАНАХА ХУБАВИ
Нали има всички елементи - вода, огън, дима, за който казват, че изчиства вибрациите...

при вас как е уредено това? иначе сме наддали 870 гр. и сме пораснали с 5 см.
отивам и аз да дремна. целувки на всички и гушнете бебоците от нас
,по малко колики и много да папка и слу6ка
.Аз сам ве4е сама сас моя бебо тази сутрин се наплаках,като си тргна маика,а маи и нас ни по4наха гадните колики
.Искам да попитам рагдалите маи4ета ,когато е настинало бебето акото променя ли си цвета,бяха ми казали 4е ставали зелени.На моя днеска му бяха малко тамни ,но те и моите са такива за6тото вземам желязо.Сега се опитвам да влизам в кра4ка сас вси4ко,без мама е трудно.Целувки и лвк ден.
,4е милото не моге и да спи през 4ас се буди и се свива