Здравейте, аз съм АВГУСТинче :)

• 23 217
  • 290
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, майчета:)
За коликите от вчера започнах да давам и едно хомеопатично лекарство и да ви кажа като, че ли има ефект. И вчера, и днес определено е по-спокоен и не се е присвивал. Казва се COLOCYNTHIS 15. Давам го 3 пъти на ден по 3 гранулки разтворени във вода. Иначе преди това бях пробвала Еспумизан и Саб Симплекс, но нямаше никакъв ефект.
При нас е много трудно заспиването. като се нахрани го оставям в легълцето или в шезлонга, но не ще да заспива. Стои си така с отворени очички и си гледка наоколо. Нито реве, нито мрънка, но и не заспива. Притеснявам се, че много малко спи.
Да ви питам всеки ден ли миете косичките на бебчовците?
Netty, за акането знам, че има един чай за бебета. Казва се BLEVIT L. Съдържа екстракт от сливи, киви и ябълки. Може да питащ педиатърката дали ще е подходящ за Ивчо?

Последна редакция: пт, 01 сеп 2006, 23:30 от gybka111

# 286
Здравеите и от нас!Бях много болна и все о6те сам ,но се оправям слагам едни силни капки за нос ,но ми казаха де не му давам карма.Така ми е притеснено маи сам го заразила Cry,по4на да киха по-на4есто и утре маи 6те се ходи до спе6ното.НЯма температура и е весели4ак,но то ло6ото барзо става.Гадните колики намаляха ни6то не му давам за тях.Много с,ме лакоми запиваме сас биберона с мляко,другия го плуе даге сам си дараржи 6и6ето.Ами това е дано не се разболява маката ду6ица Praynig,като няма кои да ми гледа докато оздавея многое ло6о така.Целувки на сладките бебоци  bouquet

# 287
muckata, в нач. бебоците спят повече заради жълтеницата, затова като дойде третия час трябва да го събуждаш и да го храниш. Събуждането става в леката фаза на съня, т.е., като видиш, че се размърдва леко или сънува, т.е.мърдат му се очичките, и тогава го будиш. Фазите на съня но бебчовците се сменят мн. бързо, мн. е важно да се храни редовно , по 8-12 пъти на ден. И тогава сигурна съм, че ще е наддало достатъчно, пробвай още една седмица на редовно кърмене, и тогава ако трябва започни с добавка.
Обърквация, пусни ни нова темичка, ние сме доволни. Заглавие нещо не мога да измисля.
Ни е вс. вечер с къпането си мием и косичката, ползваме гела на Бюбхен и сме доволни, а пък колко ни е хубаво да се къпем и едни доволни физиономии правим.
Рози, дано малкия устиска.
Сега ми хрумна едно заглавие: Ето ни отново тук, вс. АВГУСТовски мамчета накуп, защото предполагам, че в следващата ни темичка вече вс. ще сме се събрали

Последна редакция: сб, 02 сеп 2006, 03:13 от anni78

# 288
  • София
Добро утро на всички майчета от нас. Тази нощ си будувахме три часа, защото гадните колики  #2gunfire направо ни умориха. После заспа милото и още не се е събудило. gybka111   и аз разбрах за този чай на Блевит и се убих да го търся в аптеките в София, но навсякъде ми казаха, че е спрян от внос. Ако някое майче успее все пак да го намери нека каже къде   bouquet
Велмар извинявай, че не писах веднага след прегледа, но детенце беше много кисело и не можах да се добера до компютъра. Та, с две думи моето доки каза, че при секциото понеже се режат нерви понякога се развива невралгия т.е няма никакъв проблем свързан с раната, всички идва от нервите в коремната област. Каза, че ще отшуми. Така че продължавам да се мажа с Контрактубекс и това е.

# 289
Здравейте,момичета! Ето ме пАк.Ни жива- ни умряла Crazyтази нощ полудяхме.Дари я хванаха някакви нощни колики( никога досега не ги е имало през нощта) и от 12 до 3 ревахме и се разнасяхме и се гушкахме.....абе- тежка нощ беше.Сега е заспала,души4ката и аз гледам да свърша малко работа.изпрах една пералня и огладих предишното пране.КАто се събуди  принцеската,мисля да я изведа навън,4е не сме мърдали  ве4е  4-5 дни ooooh!.
Нана 77,благодаря ти за отговора  bouquet

# 290

Последна редакция: сб, 02 сеп 2006, 11:51 от Обърквация

Общи условия

Активация на акаунт