Здравейте, аз съм АВГУСТинче :)

• 23 317
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
  • Русе
здравейте недоспали мами Hug
вчера ходихме да ни претеглят за първи път след като ни изписаха преди 1 седмица ,за да видят дали наддава нормално и за мое съжаление се оказа че за 1 седмица от 2820кг (толкова ни изписаха) се качила само 110гр,а би трябвало малко повече Sad и сега е 2930кг
хранехме се 6 пъти за  24ч и педито като чу щеше да ме убие с поглед,ами аз я храня когато се събуди,а тя спи повечко и не хленчи.
сега вкарахме и малко Аптамил,за да засилим полужението,че да минем поне 3кг!
другия четвъртък сме пак на консултация и ще ни претеглят отново да видят дали сме качили.пуснаха ни и пълна кръвна картина и утайка и всичко е ок,за всеки случай.
и аз чакам новата темичка че да се разпиша като по-редовна потребителка  bouquet Hug

# 271
Обърквация, аз те подкрепям да пуснеш ти новата тема. Вижда се че справяш чудесно с фотошопа   smile3501
Предполагам, че никоя мама няма да има нищо против, а и си мисля че няма такова значение кой я пуска newsm10 Ако греша може някои да ме поправи  Grinning

Последна редакция: пт, 01 сеп 2006, 16:16 от val_stef

# 272
muckata, дане би къмата ти да е малко, защо не се изцедиш да видиш колко имаш и ако трябва да увеличите АМ. Но не се притеснявай и Али папкаше много малко в началото, нали и тя се роди по-ранко  Peace Дето се казва тя все едно ти е още в корема, явно не се е осъзнала още.

П.П. Като се пооправи времето трябва да направим първата си разходка заедно, да запознаем бебките  Party

# 273
Здравейте, мами!

Някой има ли идея дали докато кърмя мога да си боядисам косата? Притеснява ме да не отива в кърмата????

Иначе сме горе-долу добре, пием ужасно много вода - по около 200-250 за 24 часа... дано няма проблем... разволихме режима с нощното ядене. Не ми се иска да я будя в 00 часа и яде когато се събуди, а това е около 3 часа. Това добре, обаче след това изобщо не заспива до 9 часа сутринта. Някой има ли с такъв проблем? Не че много плаче, но мрънка, оглежда се, върти се, слагам я при мен и пак същото.

Поздрави!

# 274
Здравейте, мами!Малко късно се включвам, но все пак, ако има именници-честито и да им е живо и здраво името на Симеон...........! Party  Grinning
 Kristianna и ние се будим в 1, 3, 6, но аз го храня, защото нямаме месец и се притеснявам след свалянето от родилния дом, дали наддава достатъчно и дали ми е достатъчна кърмата, другата седмица ще ходя до педиатъра и ще се притеглим, за успокоение. Мисля, че най-късно втория месец нощното хранене ще отпадне от самосебе си, все ще издържим толкова безсънни нощи, а като се има предвид, че през деня сънят им е продължителен, нормално е нощем да будуват.

# 275
Обърквация , пускай новата темичка. Ти си я започнала, няма кой да се сърди.
Kristianna, аз се боядисах, но като попитах има ли проблем за кърмачки, казаха че не дава никакво отражение.

# 276
  • София
Момичета дупето на Лъчето  е направо рани, незнам вече с какво да го мажа миличкото, обработвам го с ФУКСИН и после го мажех със какво ли не, пробвах 2 дена едно, после друго, раните са ужасни вече, милото как стои с тях незнам! Сега ще купя и други памперси, до сега на ПАМПЕРС ползвах, но ще пробвам Либеро дано помогне и това! Днес ще пробвам да го намажа и с ДЕФЛАМОЛ! Някой има ли нашия проблем! Тези родилни домове са някакъв ужас, защо ни докарват бебенцата до такива състояния!
Иначе е наддал за една седмица с 140 грама, малко е, но аз се радвам защото все пак качва, а не обратното! Напика и докторката на консултацията! Хехехе ще и върви по вода направо!
Иначе пускай нова тема Обърквация, много ни е красива тази!

# 277
  • гр.Добрич
Обърквация, ако имаш време пускай новата темичка. Може да не е много украсена, но важното е да има къде да си споделяме. Ако някой ддруг разбира и има желание той да го направи.
Блу и тя се изгуби, Кабив не се включва, така че все някой трябва да поеме инициатива. Така че при свободно време смело давай.

# 278
  • София
0бърквация, пускай темичка.Започнала си и се справяш чудесно  newsm10

# 279
привет и от нас  bouquet

Ние днес сме много послушни, папкаме на 3 - 4 часа и се обличаме дебело, за да не настинем... Laughing

Напоследък ми се губи Блу...тя вече не иска ли да ни оформя темичките? Cry

# 280
  • София
Здравейте, мами! Тук ли пишем вече? Аз си продължавам в старата тема!  Embarassed Много сте изписали, не мога да прочета всичко! Май ни вълнуват едни и същи въпроси, което никака не ме учудва. Но докато наваксам...
Ние бяхме на д-р, вече сме 3.700  Hug Акаме по 1 път на ден или по 3-4. Папкаме НАН и каквото изцедя от мен. За коликите давам всичко възможно почти - Саб, Бебинос, Еспумизан. Да чукна на дърво, май има ефект!
велмар, това за съседите ми стана така познато - ако искате вярвайте, но най-голямото ми присеснение като ревне нощем е именно това. А също че и свеки ще реши, че съм лоша майка.  Crazy
андиВ, супер е че имате такъв режим! Ние не успяваме да издържим до 3ч! Често папкаме на 2ч.-2ч и 1/2. За мамите на АМ - колко давате? Ние сега ядем по 90мл.
Ивчо ревна за папкане.
До писане!   bouquet Heart Eyes

# 281
Tedi 79 ти смесваш ли капките за колики или като свърши саб-а си давала еспумизан?...Вече се чудя какво да правя.Вчера като почнаха коликите го намазах с кремчето бебинос,ама ефект като че ли нямаше.Рева,рева и после като го отпуснаха и спря.А по-принцип колко пъти и как се маже с това кремче някой знае ли?

# 282
Здравейте отново:)

И аз се чудя къде се изгуби Блу?? Кабив предполагам е още в болницата или са на първи дни вкъщи. За време- имам , колкото да я поддържам, пък и ми е приятно. Ще пусна нова тема пък като се съберем всички ще видим как ще продължим.
Някакви идеи за име???
Аааа и да ви помоля да ми дадете снимки да ги сложа в албумчето, че голямо крадене от подписи падна Simple Smile Също така всеки да прегледа да не съм направила грешка с име, тегло, дата и тн Simple Smile)
хайде, отивам да мия шишета и биберони и да стерилизирам Simple Smile

# 283
  • гр.Добрич
Обърквация, къде да сложа снимчица на Ивчо, за да я вземеш. Аз само съм посочила адреса на албумчето ни.

# 284
Обърквация, къде да сложа снимчица на Ивчо, за да я вземеш. Аз само съм посочила адреса на албумчето ни.

И този адрес ми е достатъчен Simple Smile Ще ъпдейтна албумчето тази вечер или утре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт