Здравейте, аз съм АВГУСТинче :)

• 22 915
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
Часът за къпане наближава, ние с таткото се справяме сами, къде по добре, къде не, първо пробвах на ръка и в коритото, но не беше успешно, сега сме с шезлонгче и е по добре, но тъй като днес не е много топло се чудя да затоплям ли стаята предварително, до сега бяхме на стайна температура, а вие?

# 256
siren,аз от 2 дни затоплям стаята ,където я къпем с пе4ка- духалка.Като се занм аз каква съм зиморни4ава... ooooh!,не си и помислям да пробвам бебка,особено при къпане .Дори днес следобед отново пусках пе4ка в стаята.Ам - не мо га да преценя  как й е температурата TiredОблякла съм я с 2 дълги ръкава,завита е в одеалце,а ръ4и4ките и бяха студени и аз - шаш.Веднага вклю4их топлото.Ние я къпем в хола,а после,като се пренесем за нщния съм в спалнята- си я оставям на по-хладни4ко- навсякъде пише,4е температурата за сън трябва да е по-ниска.А и наиситна не е особено комфортно в спарена стая да се спи.Но - за къпането- затоплям,тъй като  аз докато съм под душа ме облива топла води4ка,а тя в коритото,подпрянан на не4ия ръка...не е цялата в топла води4ка и жързо може да настине.Това са моите логики. Laughing

# 257
Момичета пак съм аз Grinning Ивчо от вчера не е акал чудя се какво да правя вече станаха вчера и днес - 2 дни  Sad. Да знаета някой трик да се изакаме?

# 258
Момичета пак съм аз Grinning Ивчо от вчера не е акал чудя се какво да правя вече станаха вчера и днес - 2 дни  Sad. Да знаета някой трик да се изакаме?
Знам,но аз ли4но не бих ги използвала Sick( дано не се и налага).КАто запо4неш от трика- термометър4е в дупето ,или пък мушкато... Shocked,овесена вода....Ина4е- има специални млека за тази цел( ако сте на АМ).
По-добре не си прави експерименти.Не мисля 4е  1 ден е проблем.Обади се на педиатъра и виж какво ще те посъветва.

# 259
  • по света
Здавейте,
за нямам време да пиша, но пък чета редовно WinkНие се гледаме сами от сами от начало и имам доста по-малко време.На кърма сме, вода не пие,имаме колики и даваме Еспумизан и Бебинос,но и с тях понякога плаче.
Исках да ви питам ще правите ли погача?Ние май ще правим,въпреки че много много не ми се събират хора в къщи,пък и всички ги е страх от кучето и трябва все да е вързано. Crossing ArmsНо вече започнаха да ме подпитват.. и като нищо ще взема да се навия.
Много предвидливо си купих кантарче преди да родя и сега не чудя наддава или не.
Е това е за сега,дано скоро имам време пак да пиша!

# 260
  • София

Лохиите са най-досадното нещо на света #2gunfire.При мен обаче след жълтите, бледи и почти изчезващи, от вчера тече червена кръв. Thinking На някой случвало ли му се е подобно нещо?

Да, на мен също ми се случи така. Преминахме през жълтеникав цвят, после даже няколко дни си мислех, че се свърши с лохиите, защото нищо не течеше, ама не било така...сега пак слабо и тъмно кърваво червено

# 261
здравейте и от мен!днес е последният ден от нашият месец!беше прекрасен, нали!
незнам какво да пиша, защото ще се повторя с повечето мами.
 различното при нас е, че бебчо вече проявява претенции и иска да бъде гушкан през нощта т.е иска да спи при мама и тати иначе няма заспиване. поне е по-добрият вариант от държането на ръце.
 вашите деца давят ли се? Христо вече два пъти ми прави този номер и направо се изприщвам! особено първият път сякаш спря да диша. незнаех какво се прави в такъв момент, но инстинктът ми подсказа.
понякога толкова е лаком, че да има как цялата гърда или шише да захване.
 относно водата аз му давам без захар, но в момента почти я замествам с чая на Хип. а него го давам при всеки един удобен момент, че да може за 24 часа да изпием по 150 мл. май от него обаче аките са доста зеленки.
и нещо последно - пробвах със сешоара по време на коликите и наистина подейства. успокои се детето![/color]

# 262
Христо вече два пъти ми прави този номер и направо се изприщвам! особено първият път сякаш спря да диша. незнаех какво се прави в такъв момент, но инстинктът ми подсказа. [/color]
И на мен ми се случва да се дави и направо спира да диша. Но веднага я хващам, за коремчето, обръщам я леко надолу и с гръбчето нагоре и я тупам по него докато изреве. И след това отново е готова да яде. Бих пробвала номера със сешоара, но ...... нямаме такова нещо в къщи.
Пожелавам ви лека нощ на всички и спокойни бебенца.

# 263
Здравейте мами,
как сте? Има ли огромни сенки под очите? Моите направо са космически.... Няма как , така е  и ще търпим:)

Аз исках да ви питам...днес за първи път дадох АМ. Реших храненето в 16ч. да ни е изцяло на АМ, а останалите да са си на кърма. Нещо идеята да ги мешям не ме кефи... та въпроса ми е АМто се прави с преварена вода, аз преварих около 2л. и я налях в едно шише. Сега е на стайна температура, как да я затопля така, че да не е гореща, а да е топла, за да приготвя нощната доза??? Може ли да си остане на стайна to, или е задължително да е 40о, както пише на упътването?
За лохиите няма да говоря.... гнусно и гадно... аз бях си свикнала с тампони, няколко години не бях виждала превръзка и сега ми е едно...

Целувки и до скоро писане

# 264
Здравейте милички,

Благодаря за съвета Фризовом/Фризолак 2:1. Действа! Иначе само Фризовом- запушва бибата и Пресиан реве,та се къса

Цедя се на ръце, мажа си гърдите без зърното с бебешкото олио и после докато се цедя си мисля за козичката на дядо, как си я доеше сутринта Laughing

Netty, нашето педи ни съветва ако не ака Пресиан 48 часа, да му направи клизмичка. Опитах с термометъра, но той пищеше и не се получи. Мисля,че Фризовома влезе в сила, но ака по 1 на ден, откакто сме на +АМ

С Лансинох си мажа зърната при необходимист и не отмивам, нямала съм проблеми.

Лека и спокойна нощ на всички бебчовци и техните родители!!!

# 265
Сега е на стайна температура, как да я затопля така, че да не е гореща, а да е топла, за да приготвя нощната доза??? Може ли да си остане на стайна to, или е задължително да е 40о, както пише на упътването?
Водата се затопля, или мляко или каквото и да е, на течаща вода или слагаш в една купа гореща вода и вътре шишето с биберона и така затопляш, в никакъв случай микровълнова, защото затопля неравномерно. Същото е с изстудяването. Grinning

# 266
Сега е на стайна температура, как да я затопля така, че да не е гореща, а да е топла, за да приготвя нощната доза??? Може ли да си остане на стайна to, или е задължително да е 40о, както пише на упътването?
Водата се затопля, или мляко или каквото и да е, на течаща вода или слагаш в една купа гореща вода и вътре шишето с биберона и така затопляш, в никакъв случай микровълнова, защото затопля неравномерно. Същото е с изстудяването. Grinning

И аз го правя по същият начин  Peace

Благодаря за съвета Фризовом/Фризолак 2:1. Действа! Иначе само Фризовом- запушва бибата и Пресиан реве,та се къса

Netty, нашето педи ни съветва ако не ака Пресиан 48 часа, да му направи клизмичка. Опитах с термометъра, но той пищеше и не се получи. Мисля,че Фризовома влезе в сила, но ака по 1 на ден, откакто сме на +АМ

А при нас още няма ефект от Фризовома  Sad Даже днес не е акала още, а до преди това си знаеше по един път на ден. Все се моля да се получи ефекта и при нас Praynig

# 267
Хайде да се вклю4а за последно за тази ве4ер.Че имаме и да с ехвалим LaughingТази ве4ер след като изкъпахме Дария,о4аквах,както винаги неистовия оби4аен писък след като я извадим от коритото и продължителен пла4 след това докато я обли4аме и мажем.Но...изненада. Тя се зазяпа,усмя се..4ак не повярвахме.И аз спокойно си я назах и й направих малко масаж4е дори.Дано се успокои детенцето и влезе в някакви нормални граници на поведение,4е ина4е комшиите ще викат в скоро време полиция с опасението 4е я  изтезаваме Crazy
Моми4ета,тази нощ ще бъдем само две4ките с беба Sad.татито се налага да пътува набързо за провинцията за няколко 4аса.Ще си дойде сутринта.( и ще докара и свекито даже Twisted Evil).Та- освен 4е ще се притеснявам да него по пътищата,няма й кой да ме смени с нощните  занимания.Когато беба се размрънка ,той поема щафетата.Прави се доста успешно на люлка с големите си ръце LaughingСтискайте палци нощта да мине леко!ПОне за беба!. PraynigТо аз 4е ще го мисля моя мъж- е ясно,та много сън няма да има.Ще наваксвам утре когато дойде отмяната в лицето на свекито.Поне за един сън мисля 4е ще мога да й се доверя и да й поверя малката.Ох- ще видим.Спирам до тук  за днес.Лека ве4ер желая на вси4ки ви! До утре  bouquet

# 268
  • гр.Добрич
Здравейте мамчета. Май няма кой да ни направи нова темичка Sad
И ние акаме по един път на денонщие и нашите колики май са дневни, а не нощни. Почти сме изпили едно шише Саб симплекс, но не съм усетила ефект. И чая на ХИП не знам дали има ефект. Една приятелка ми каза че на нейното момченце тя варила само лайка и много добре му подействала. Мисля и аз само лайка да преваря. То е ясно, че ще експериментираме с децата. Grinning
АМ-то го правя като затоплям водата в икровълновата, после слагам сместта и разклащам шишето. След това ако е горещо го изстудявам на струя от мивката и го пробвам на ръката си.
Днес е много студено или поне на мен ми е, даже на детето сложих още едно одеалце.
Засега това от нас, че сме много киселички днес.

# 269

Здравейте отново Simple Smile
Аз съм на гости на свекитата сега, че вкъщи е жената, която чисти и не искам беба да диша прахоляк,та имам време да пиша, защото зълва ми си играе с малката.

Вие как сте с илизането в това време? аз мисля , че ни е време за първа разходка , ама ми се вижда много студено на вън и се чудя как да я облека хем да не изстине хем да не я претопля....

Здравейте мамчета. Май няма кой да ни направи нова темичка Sad

Ми и аз 'тва се чудих, че скоро ще ударим 15 страници , а не искам да си имам "проблеми" с Кабив или да "сецвам" нечии други мераци.

Общи условия

Активация на акаунт