,не си и помислям да пробвам бебка,особено при къпане .Дори днес следобед отново пусках пе4ка в стаята.Ам - не мо га да преценя как й е температурата
Облякла съм я с 2 дълги ръкава,завита е в одеалце,а ръ4и4ките и бяха студени и аз - шаш.Веднага вклю4их топлото.Ние я къпем в хола,а после,като се пренесем за нщния съм в спалнята- си я оставям на по-хладни4ко- навсякъде пише,4е температурата за сън трябва да е по-ниска.А и наиситна не е особено комфортно в спарена стая да се спи.Но - за къпането- затоплям,тъй като аз докато съм под душа ме облива топла води4ка,а тя в коритото,подпрянан на не4ия ръка...не е цялата в топла води4ка и жързо може да настине.Това са моите логики.
Ивчо от вчера не е акал чудя се какво да правя вече станаха вчера и днес - 2 дни
. Да знаета някой трик да се изакаме?
( дано не се и налага).КАто запо4неш от трика- термометър4е в дупето ,или пък мушкато...
Ние се гледаме сами от сами от начало и имам доста по-малко време.На кърма сме, вода не пие,имаме колики и даваме Еспумизан и Бебинос,но и с тях понякога плаче.
Но вече започнаха да ме подпитват.. и като нищо ще взема да се навия.
.При мен обаче след жълтите, бледи и почти изчезващи, от вчера тече червена кръв.
На някой случвало ли му се е подобно нещо?

Даже днес не е акала още, а до преди това си знаеше по един път на ден. Все се моля да се получи ефекта и при нас

.татито се налага да пътува набързо за провинцията за няколко 4аса.Ще си дойде сутринта.( и ще докара и свекито даже
То аз 4е ще го мисля моя мъж- е ясно,та много сън няма да има.Ще наваксвам утре когато дойде отмяната в лицето на свекито.Поне за един сън мисля 4е ще мога да й се доверя и да й поверя малката.Ох- ще видим.Спирам до тук за днес.Лека ве4ер желая на вси4ки ви! До утре

Препоръчани теми