ами при нас е така ходихме с мъжа ми с личните карти да вземем акт за раждане от там до соц., те ти дават една бланка попълва се и от там се ходи в общината да ти запишат детето в родствени връзки и от там обратно при соц. с всички документи(бланката за род.връзки,бланката на социалните и акт за раждане - но преди да им дадете акт за раждане си запишете ЕГН-то то трябва на педиатъра да запише бебчо) и казаха че евентуално може да си вземем парите края на септември и трябвало да имам сметка в банката че ги превеждали по сметка парите.
Шишето с водата държах с температура както давам млякото да е топличко или хладка, но не и студена, но вече не давам вода? А днес казах на Педито че съм спряла да давам вода а тя нищо не каза ни съвет.
ама съм си харесала една дето нищо не обяснява.

(по принцип са супер оскъдни, но си ги имам). Иначе като се допитах до него кога мога да очаквам нормален цикъл каза, че щом не кърмя някъде след 3-ри месеца 

....малката започва да реве час,час и половина след като е папкала аз започвам да я гуша,но тя не спира и тогава понеже явно не знам по-добър начин вдигам тениската и давам пак да си хапне.Пробвам се да наложа някакъв режим през 3 часа,но е трудно.Аз имам много малко кърма от двете гърди около 30 мл.
,но не искам да я лишавам и от тези "капчици",въпреки че ми идва много на нагорно.Примерно ако трябва да яде в 12 тя се буди към 11 .15 и аз я слагам първо да цока,а после към 12 вече съм готова с ам-а.И понеже незнам колко е изяла количеството ам което и приготвям е толкова колкото трябва да яде,ако е само на ам.А тя си го изяжда и него.През ноща е най-трудно,защото се кърмим половин час,после 15 мин. докато си изяде ам-а,после гушене докато се оригне десетина мин. и само това ми е един час,а след всичко това тя започва да повръща по малко,но честичко и когато си мисля че ще поспим започва да хълца
.Мисля,че я прехранвам,но ако не и дам ам примерно 60 или 90 пада такъв рев
.Пъпчиците са много дребнички и са само на дупето.До уточнявам,защото и ние сме с крема на Мустела,но наи от него се слага и отпред не само на дупенцето,а обрив ние поне имаме само отзад на бузките.И аз се чудя от кое е от МУСТЕЛАТА или от ПАМПЕРС
!Аз мисля да опитам с SEBAMED(поне много я хвалят тази козметика,но то и Мустелата е супер прехвалена,тъй че
).Пиши,ако намериш някакво решение.
!
!

Сега ви пращаме много целувки и отиваме да се храним
.При мен обаче след жълтите, бледи и почти изчезващи, от вчера тече червена кръв.