Първо да пиша за ИНДИЙКОТО ОРЕХЧЕ! Много ви моля по-добре не давайте тази подправка, тя е много силна и определено четох за нея, че може да навреди много! Ако все пак решите да лекувате колики с нея, много внимавайте! Вал_Стеф не че от това ще ти стане по-леко, но това което ми описваш при твоето момиченце, все едно ми разказваш за първия ми син, и той така се мъчеше и без да те отчайвам това продължи 4 месеца и рязко спря около навършването на 4-я му месец, просто особеност при някои деца, по-тежки колики! Искам да питам да не би да се прехранвате, какво количество изяжда?
И Лъчо има колики и аз купих Еспумизан и ХИПП, ама иска и да ви питам, кога го давате този чай, като той си спи и между храненията аз не го будя да му давам от чая, а като плаче от коликите каквото и да бутам в устата той пищи и се дърпа!
Веси77 и на моето бебе докторката предписа Нутрилон Омнио за дохранване, ти опитва ли го, на мен ми се струва че горчи това мляко!
Много благодаря за обяснението за силиконовите зърна, аз ги мокрех с вода, но въпреки това нали писах, той се върти и се дърпа и те се отлепват и е един купон лудешки просто!
Обърквация да ти пратя пак нашите данни при раждането - 3200 и 50 см!
Дари отново заспа.Какво ще правим нощес....
...Днес режима й е малко пообъркан.След цял ден будуване и пла4,най-накрая успя да заспи душицата към 17 и нещо.Но- то4но тогава комшиите над нас решиха да 4истят с прахосмука4ка
И то - в продължение на 40 мин.То беше едно тропане,едно местене на мебели......абе- ужас.Малката само подска4аше насън.Но - защастие не се събуди.И аз се сгънах на фотьойка и ..съм заспала
.Станахме когато таткото си дойде- към 19.Дадох й да папка,но ..сега се притеснявам колко е изяла като коли4ество,тъй като ,както писах по-горе,едното ми зърно е разранено и мажех с гермастна през деня,а кърмя само от другата дърда.И - не знам дали има достатъ4но
.Болката е ниско долу в дясно - тъпа една...Напомня на яй4никова дори.А дали е възможно да е яй4нки
Някой запознат ли е с тези неща след едно такова раждане?Би трябвало да има връзка
Честит имен ден на вс. малки и големи именници
съвсем ще се измъчи милата. А за прехранването няма как да стане, тя папка супер по малко на ден има мах 2 хранения където изяжда 100 мл., останалите варират от 50 до мах 80 мл., а трябва да папка по 120 сега. Иначе си качва много добре независимо, че папка малко.
Сега е будна в ръцете ми, дано да се унесе и зананка спокойно и да изкараме една лека нощ, че направо капнах и аз.
ПРосто карам на обратно броене, до 4ас, в който ще си дойде таткото и ще ме отмени.Тази сутрин пак имахме пропуснал памперс
А аз се улавям ве4е 4е мисля за 
.Абе- по тикер4ето на Дария,отмерващо дните й,мога д от4итам дните на сушата при мен!