Здравейте, аз съм АВГУСТинче :)

• 22 913
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте момичета!
Първо да пиша за ИНДИЙКОТО ОРЕХЧЕ! Много ви моля по-добре не давайте тази подправка, тя е много силна и определено четох за нея, че може да навреди много! Ако все пак решите  да лекувате колики с нея, много внимавайте! Вал_Стеф не че от това ще ти стане по-леко, но това което ми описваш при твоето момиченце, все едно ми разказваш за първия ми син, и той така се мъчеше и без да те отчайвам това продължи 4 месеца и рязко спря около навършването на 4-я му месец, просто особеност при някои деца, по-тежки колики! Искам да питам да не би да се прехранвате, какво количество изяжда?
И Лъчо има колики и аз купих Еспумизан и ХИПП, ама иска и да ви питам, кога го давате този чай, като той си спи и между храненията аз не го будя да му давам от чая, а като плаче от коликите каквото и да бутам в устата той пищи и се дърпа!
Веси77 и на моето бебе докторката предписа Нутрилон Омнио за дохранване, ти опитва ли го, на мен ми се струва че горчи това мляко!
Много благодаря за обяснението за силиконовите зърна, аз ги мокрех с вода, но въпреки това нали писах, той се върти и се дърпа и те се отлепват и е един купон лудешки просто!
Обърквация да ти пратя пак нашите данни при раждането - 3200 и 50 см!

# 226
Пак съм тук! GrinningДари  отново заспа.Какво ще правим нощес.... ooooh!...Днес  режима й е малко пообъркан.След цял ден будуване и пла4,най-накрая успя да заспи  душицата към 17 и нещо.Но- то4но тогава комшиите над нас решиха да 4истят с прахосмука4ка #2gunfireИ то - в продължение на 40 мин.То беше едно тропане,едно местене на мебели......абе- ужас.Малката само подска4аше насън.Но - защастие не се събуди.И аз се сгънах на фотьойка и ..съм заспала Simple Smile.Станахме когато таткото си дойде- към 19.Дадох й да папка,но ..сега се притеснявам колко е изяла като коли4ество,тъй като ,както писах по-горе,едното ми зърно е разранено и мажех с гермастна през деня,а кърмя само от другата дърда.И - не знам  дали има достатъ4но Rolling EyesБолната гърда така се беше подула.....,4е трябваше да се цедя за да ми олекне.Сега си мисля дали да не й дам направо АМ след малко Rolling EyesИ какво коли4ество?Не искам да се буди от това 4е не се е напапкала достатъ4но и е гладни4ка.Аз имсля да продължа настоятелно да отказвам нощното й хранене и ако наистина не й е стигнала храната преди това,ще е ужасно.Посъветвайте ме нещо.
Искам да попитам мамите,раждали секцио- някоя от вас да я боли от време на време около операцията?Не съм сигурна 4е е от операцията,а се притеснявам да не би да е апандисит Sick.Болката е ниско долу в дясно - тъпа една...Напомня на яй4никова дори.А дали е възможно да е яй4нки ThinkingНякой запознат ли е с тези неща след едно такова раждане?Би трябвало да има връзка newsm78

# 227
  bouquetЧестит имен ден на вс. малки и големи именници  bouquet
  bouquetЧестит мини рожден ден на вс. празнуващи бебчета  bouquet

# 228
Още нещо да ви попитам....Днес забелязах 4е  по дупето на Дария  има нещо като обрив- 4ервени пъп4ици и се притесних Rolling EyesДо сега не е имала никакви проблеми  и кожата й е била идеално 4иста.Мажа я при смяна на памперса  с крема на Мустела против подси4ане,но- явно не й понася добре.Тази ве4ер мисля да я намажа с така хваления класи4ески крем Бо4ко.Вие какво използвате?

# 229
Mama Igi, направо ме стресна с тия 4 месеца  Sad съвсем ще се измъчи милата. А за прехранването няма как да стане, тя папка супер по малко на ден има мах 2 хранения където изяжда 100 мл., останалите варират от 50 до мах 80 мл., а трябва да папка по 120 сега. Иначе си качва много добре независимо, че папка малко.
Положението днес през деня беше спокойно нанка цял ден  Simple Smile, но тя се изтощи милата предните дни и днес навакса. Но всичко беше наред до храненето след баня, от тогава пак рев, гърчене...страхотия, стяга ми се душата като я гледам  Cry Сега е будна в ръцете ми, дано да се унесе и зананка спокойно и да изкараме една лека нощ, че направо капнах и аз.

velmar, орентировачно мога да ти кажа, че когато Али трябваше да папка 50 мл. педито ми казваше да я държа по 5 мин. на гърда и след това да я дохранвам с 30 мл. АМ. Тъй като предполагахме че нямам кърма.
А  за пъпчиците предполагам, че се е обринала от памперсите сигурно не и понасят. Аз п/в подсичане си ползвам Бочко и съм страшно доволна, поне до момента  Peace

Последна редакция: ср, 30 авг 2006, 23:21 от val_stef

# 230
  • София
velmar аз родих Калоян със секцио и сега имам същите оплаквания като теб. Не знам дали е нормално, аз вчера се обаждах на моето доки и днес съм на преглед, защото определено се притесних Cry
Иначе сега ми идва да се  #2gunfire От вчера следобяд сме съвсем сами, татито отиде нощна смяна, а сега имам чувството, че ръцете ми стигат глезените Sad Детенце не знам защо - обикновено спи през нощта, макар че се буди да папка - тази нощ беше много неспокойно и си се гушкахме. Да, ама той вече е 5 кг и гушкането ни е маааалко тежичко. Сега се опитва да заспи, оставила съм го в креватчето и се надявам да успее, за да се изкъпя, че съм  Sick Това е засега от нас.

# 231
Мили майчета августинки, моето бебче се роди преди единадесет дена, момченце е и се казва Цветан, с интерес следих темите и те много ми помогнаха и отговориха на многото неизчерпаеми въпроси, които възникваха. Не успях да се включа преди раждането, но моля ако позволява регламента да ме приемете сред вас , за да обменяме опит около дечицата!

# 232
здравейте мами
при нас нещата са много странни, храни се на кърма и с АМ се дохранваме, и незнам да и давам ли вода.На всичкото отгоре яде много лакомо и повръща понякога или се разхълцва и незнам какво да я правя. Предната седмица като повърнеше или се разхълцва и пак търсеше да яде, и яз давам и тя го изяжда и заспива. давах и вода но сега спрях да давам вода и е на кърма и АМ, но немога да разбера колко яде през деня яде 50-60гр, а вечер изяжда 80-90гр.
другото което ме тревожи е че докато спи проплаква по веднъж и заспива, спи неспокоино върти се - можели това да са колики.
а сега и едното зърно много ме боли , ше кажеш че са ме рязали с нож немога да я кърмя с него и трябва да го изцеждам.
моля дайте ми съвет, сега нямам много време да ви пиша, но много съм объркана

# 233
Здравейте момичета! Grinning
velmar, миличка аз родих със спешно секцио моят Ивчо. И мен като теб ме болеше операцията, но доктора каза че е от кърменето и това че матката се свива, иначе ми изписа едно кремче да мажа операцията - Дефламол. Кремчето се оказа доста ефикасно, операцията омекна и даже от дясно видях че вече само една линийка е останала и е започнала да се затваря.
Ние вчера бяхме на консултация Grinning, качили сме цели 390 гр. за две седмици и вече станахме 3.990кг. Grinning Правиха ми пробно кърмене, но се оказа че кърмата ми не се е увеличила и продължаваме да се дохранваме с АМ. Ивчо продължава да не иска да спи през деня, но мама е хитра и вчера измисли нов начин за приспиване. Сложих ангелчето в кошчето за кола, залюлях го малко и след минутки беше заспал Laughing
snejko и ние сме така както спим и изведнъж почваме да плачем в съня си и да се свиваме. Говорих вчера с докторката да не са ни почнали коликите, но тя иска още малко да изчакаме преди да почваме с капките против колики, защото запичали а пък ние акаме само 1-2 пъти на ден.
Това е за сега от нас, лек ден момичета и да нацелувате англечетата Heart Eyes

# 234
velmar аз родих Калоян със секцио и сега имам същите оплаквания като теб. Не знам дали е нормално, аз вчера се обаждах на моето доки и днес съм на преглед, защото определено се притесних Cry

НАна- ще 4акам да споделиш мнението на лекаря си след като се върнеш от преглед.При теб болката постоянна ли е ?
При нас- запо4ва отново стандартния ден.таткото замина на работа ,а Дария ве4е запо4на да пищи ooooh!Просто ставам с мисълта 4е ще прекарам и този ден с нея на ръце,а ръцете ми,нситина ще стигнат до земята CrazyПРосто карам на обратно броене, до 4ас, в който ще си дойде таткото и ще ме отмени.Тази сутрин пак имахме пропуснал памперс #2gunfireПИсна ми ве4е.А Дари ненавижда да я обли4аме и събли4аме.Настава една истери4на лудница- все едно я колим ooooh!Дайте някакъв съвет- как да я накарам да не пищи от тази процедура.Когато трябва да я преобли4ам- настръхвам цялата Sick
За за4ервеното дупе- мисля днес цял ден да мажа с Бо4ко.Ако имате други предложения и идеи- моля- споделете ги.Явно тая прехвалена Мустела не става

# 235
Ами при мен тази седмица през хранене се изцеждам 55гр, но тя успява да си намери още малко като я сложа на гъри за 10 мин и и стига, но после вече за следващото кърмене няма толкова кърма и се нала да правя мляко.
на всичкото отгоре като я кърмя и отнема 4ас за да се нахрани само с кърма и заспива и сед половин 4ас е гладна.
Netty ти даваш ли вода аз спях да давам.
тази сутрин в 8:45 изяде 40грАМ и заспа и сега 10:00 се дохранихме с 60гр Ам и заспа до кога не се знае, върти се и спи неспокоино, слагам я на една страна да спи а тя след половин 4ас се извърта и спи по гръп и така и е най кеф да спи.

# 236
  • София
velmar, опитай с Бочко, но е възможно и да не й понася тази марка памперси. При нас обрива си отиде заедно с Памперс и сега сме с либеро и няма проблем. Разбира се при вас може да се обрива от либеро... да не ме разберете като да правя реклама, просто явно зависи от бебето и кожата му.

# 237
        Велмар, колкото и странно да звучи и нашето дупе беше в малки ситни пъпчици и започнах да го мажа със преварена свинска мас и от три мазания пъпките изчезнаха .Щом ти пропускат памперсите смени марката или ги сменяй на 2.5часа .
   Снезко и аз не мога да разбера колко да му давам да яде . Започва да суче лакомо от бибата и половината гълта , а другата половина плюе и ако няма лигавче целия става мокър , дори  и през лигава пропуска . Не знам до кога ще продължи този ад с цеденето на кърма .
   Вие взехте ли си 200лв. от социалните и какви документи носихте ? Щях да питам и на каква температура държите шишето с водата ?

# 238
4естито на вси4ки имени4ки,и на саладките бебоци да си носят сас здраве името.Аз сам много хремава и болна носа ми запу6ен ooooh!,едва се даржа,изстарах ме за малкия да не  се зарази 4е тогава я втасах.Ина4е ходихме на педиатар имам е афти4ки и ги лекуваме,и запу6ен нос,по4вам процедурите сас физологи4ния разтвор.Ина4е докторката каза 4е е добре няма хрипове за сега.За операцията и мен ме аболява ,но по малко и това карвене не спря о6те имам.Вие имате ли о6те карвене?Стана ве4е месец и косур.Хаде целувки 4е ме 4ака много работа а аз сам труп,но няма кои да ми помогне.

# 239
Благодаря ви за съветите,моми4ета!  bouquetИ аз се замислям дали памперсите са виновни.Малко ми е странно - 4ак сега да се появи тази алергия ThinkingЩе мажа и днес с Бочко,и ако няма подобрение ще я водя при педито.
stanislavchen,при вас какви бяха индикациите,които ви наведоха на мисълта 4е при4ината е в марката памперс,4е да я смените newsm78
Относно лохиите- и аз се канех да ви питам- колко време е нормално да кърви?При мен е ве4е нищожно.Спокойно мога да изкарам с 1 превръзка на ден,и то от ежедневните.Абе- има си го,колкото да ме дразни #Cussing outА аз се улавям ве4е 4е мисля за luvbed
Последно правихме секс няколко 4аса преди да отида за болницата Blush.Абе- по тикер4ето на Дария,отмерващо дните й,мога д от4итам дните на сушата  при мен!

Общи условия

Активация на акаунт