Първо да пиша за ИНДИЙКОТО ОРЕХЧЕ! Много ви моля по-добре не давайте тази подправка, тя е много силна и определено четох за нея, че може да навреди много! Ако все пак решите да лекувате колики с нея, много внимавайте! Вал_Стеф не че от това ще ти стане по-леко, но това което ми описваш при твоето момиченце, все едно ми разказваш за първия ми син, и той така се мъчеше и без да те отчайвам това продължи 4 месеца и рязко спря около навършването на 4-я му месец, просто особеност при някои деца, по-тежки колики! Искам да питам да не би да се прехранвате, какво количество изяжда?
И Лъчо има колики и аз купих Еспумизан и ХИПП, ама иска и да ви питам, кога го давате този чай, като той си спи и между храненията аз не го будя да му давам от чая, а като плаче от коликите каквото и да бутам в устата той пищи и се дърпа!
Веси77 и на моето бебе докторката предписа Нутрилон Омнио за дохранване, ти опитва ли го, на мен ми се струва че горчи това мляко!
Много благодаря за обяснението за силиконовите зърна, аз ги мокрех с вода, но въпреки това нали писах, той се върти и се дърпа и те се отлепват и е един купон лудешки просто!
Обърквация да ти пратя пак нашите данни при раждането - 3200 и 50 см!