Сега като се замисля и на мне педито ми каза да ги давам сутрин,ама в смисъл - да не ги мисля цял ден 4е имам да ги давам май. 

!
,днеска и ние имахме силни4ки 6тях да отка4а
,появават се следобед.Ина4е днеска ходихме на педиатар 4е милото носа му бе6е запу6ен,имаме афти4ки в утенцата.По4вам да го по4иствам сас физиологи4ен разтвор,а устенцата сас някакво лекарство.Ина4е и ние се дохранваме сас Нестле искам да о спра 4е имам ве4е бая карма о не иска,суква от гардата и си иска и млякото допалнително
,сас него заспива.Лореха и Мама Иги радвам се 4е малките сладури са по добтре
.Ами това е 4акам всеки момент баткото да се варне от БГ и да видим бабите какво са купили
целувки и лека ве4ер.Валмер и азимам усе6тането 4е на моменти 6те отка4а
,ама от6умява.

и тя беше мокра до кръста и дрешките.Наложи се да я преобли4ам,а това е най-омразното й нещо.Пищи неистово,сякаш я дерат
Разбудихме блока.И - след като я рзбутахме по този неприятен на4ин - тя реши да прави фасони.Аз не издържах и таткото пое нещата в свои ръце.И се запо4на едно люшкане на ръцемедно обикаляне.....
Накрая я приспа.И - така изкара до 8,30ч.
.Дария е адски неспокйна цял ден.По4ти не е мигнала.тъкмо унесе ,и сле 15 мин- отново отваря о4и и запо4ва да реве.Мъ4ат я коликите.Не занм какво да й давам ве4е
И ,хитрушата, утихва като е на ръце.Вси4ко болки преминават
Сега най-накрая се унесе.Дано да е за по-дълго
Спирам ве4е,4е се разшава й от клавиатурата
До писане !
Имам си двама именника голямото ми слънце и малката ми звездичка, а следващата ни радост е че малката ни звездичка днес стана на 40 дена и и правихме питка, сутринта я носихме на църква дядо поп да и чете молитва 

. Честито и на другите адашчета - да са ви живи и здрави и много да ви радват.
Ние днес бяхме на консултация и сме 3,280 кг и успяхме да изсучем 90 гр.
Препоръчани теми