Здравейте, аз съм АВГУСТинче :)

• 22 880
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Вал стеф аз направих дупката на биберона малко по-голяма,защото Фризовома е по-гъстичък.Само внимавай да не стане по-голяма дупката и да се дави.Успех!!!

# 211
Сега да попитам нещо относно капките п/в рахит аз ги давам с лъжичка сутринта преди да дам млякото, но така ли трябва? Дане би да не трябва да папка и след това извесно време newsm78
И аз ги давам сутрин на гладно, само че в лъжичката капвам и малко мляко (в упътването пише че може и вода), да му е по вкусно на детето (педито така ми ги изписа).
Аз ги давам едва от в4ера тези капки,и за да не ги забравя си избрах ве4ерен 4ас да ги давам- след къпането .Заедно с капките против колики.Има ли наистина някакво зна4ение по кое време се дават newsm78Сега като се замисля и на мне педито ми каза да ги давам сутрин,ама в смисъл - да не ги мисля цял ден 4е имам да ги давам май. Thinking
Ина4е- да се похвалим- с таткото изкъпахме бебата успешно! После я нахраних и сега спинка.Днао е и кроти4ка тази нощ,4е да не ме по4ва още от първия "солов" ден .ДОста емоции ми се насъбраха днес Crazy
Лека нощ от нас.Отивам да лягам при нея- да се възползвам   от момента,4е съм живия труп Crazy!

# 212
Здравеите мами!Вал дано минат скоро коликите на малката ринцеса Praynig,днеска и ние имахме силни4ки 6тях да отка4а #Crazy,появават се следобед.Ина4е днеска ходихме на педиатар 4е милото носа му бе6е запу6ен,имаме афти4ки в утенцата.По4вам да го по4иствам сас физиологи4ен разтвор,а устенцата сас някакво лекарство.Ина4е и ние се дохранваме сас Нестле искам да о спра 4е имам ве4е бая карма о не иска,суква от гардата и си иска и млякото допалнително Wink,сас него заспива.Лореха и Мама Иги радвам се 4е малките сладури са по добтре Peace.Ами това е 4акам всеки момент баткото да се варне от БГ и да видим бабите какво са купили  Grinningцелувки и лека ве4ер.Валмер и азимам усе6тането 4е на моменти 6те отка4а Crazy,ама от6умява.

# 213
  • София
здравейте всички!
отдавна не съм писала, защото доста бях заета и даже не съм прочела всичко още всичко в темата, но пък за желаещите качих няколко снимки в албумчето да ни разгледате Simple Smile

# 214
vesi77,миличка,моля те спри да даваш от тази вода от овесени ядки.Тези,които са чели,знаят колко е вреден глутена за малките бебета,а в овеса има голямо количество глутен.
Lorexa мерси за напътствието.Доверих се на педито ,но след като прочетох поста ти се замислих-(знам че глутен не се дава на деца под 6 месеца ,но не бях съобразила ,че водата от овесени ядки може да съдържа такъв) и спрях да и давам овесена вода.Сменихме млякото -вече сме на Нутрилон Омнео от два дена и засега резултата е ако по веднъж на ден без да го ореваваме-с нормална консистенция.Дай Боже да се оправи от новото мляко ,че много се мъчеше детенце.
Сега май ни мъчат вече коликите-доста по неспокойна е -свива се ,плаче ,пръцка много а черавцата и направо изнасят концерт.Започнах да и давам еспумизан -по 10 капки 3 пъти на ден преди ядене в 15.00;18.00 и 21.00 часа.Днес ще купим и чая на Хип.Макар че за него съм малко резервирана,ама ако не помогне мисля че поне няма да навреди.
От два дена не сме излизали ,че времето е доста променливо и малко ме е страх.Изнасяме се само на терасата,но днес съм се наканила да излезем на разходка,че и мен взеха да ме наскачат ..........
Лек ден на всички ви и много послушни и спокойни бебоци.

# 215
Вал_стеф на нас педито ми даде една рекламна брошура на Фвизовома. И там пише да се използва биба за следващия месец-например ако сме на 1мес. да ползваме за 2 мес.- и засега при нас проблеми с папкането няма, а и не се давим.

# 216
Днес празнуват АЛЕКСАНДЪР И АЛЕКСАНДРА!
Честит имен ден на Александра на val_stef, на Алекса на bobolin и Александър на Славена!  newsm51 Hug
Честито и на мамите които имат имен ден! Hug

Момичета аз все още съм 2 в 1, но се надявам скоро да се присъединя към вас. Всички бебчета в албумчето са много сладки и всеки ден си ги гледам с умиление.
Лек ден на всички и по малко колики!

# 217
`Честит имен ден на всички именници  bouquet
Да са живи и здрави и много щастливи   bouquet

# 218
  • София
Здравейте и от нас.Честито на всички малки и големи именници,пожелаваме ви много щастие,радост,здраве и късмет.
Ние днес ставаме на един месец.Чак не ми се вярва,че е минало толкова време.Казаха ми,че до 6 месец на бебето се черпи за всяка месечинка,така че newsm38 Grinning
Велмар,как мина нощта ви?Дано малката принцеса да е била спокойна,за да си се успокоила и ти.
Хайде целувки от нас и по-късно пак ще се включим Heart Eyes Hug

# 219
здравейте,момичета! Сядам набързо да драсна 2 реда.Снощи Дария се държа....що-годе прили4но.Папка в 1ч и после,разбира се се разбуди в 4.30.Оба4е- аз съм твърдо решена да продължа запо4натото от бабата ,и да я откажа от това хранене.Дадох й 4ай4е и води4ка и тя щеше да заспи отново,но....тъпия памперс беше пропуснал #Cussing outи тя беше мокра  до кръста и дрешките.Наложи се да я преобли4ам,а това е най-омразното й нещо.Пищи неистово,сякаш я дерат  #CrazyРазбудихме блока.И - след като я рзбутахме по този неприятен на4ин - тя реши да  прави фасони.Аз не издържах и таткото пое нещата в свои ръце.И се запо4на едно люшкане на ръцемедно обикаляне..... ooooh!Накрая я приспа.И - така изкара до 8,30ч. Laughingпрез нощта ме сви една гадна болка в дясно - помислих си 4е е апандисит и се уплаших.Пих ношпа и болката утихна.Само 4е не знам как влизе при кърмене Rolling Eyes.
Едното ми зърно е разранено и се мажа цял ден с гермастан,а крмя от другата гърда.Дано мине бързо Praynig.Дария е адски неспокйна цял ден.По4ти не е мигнала.тъкмо унесе ,и сле 15 мин- отново отваря о4и и запо4ва да реве.Мъ4ат я коликите.Не занм какво да й давам ве4е TiredИ ,хитрушата, утихва като е на ръце.Вси4ко болки преминават WhistlingСега най-накрая се унесе.Дано да е за по-дълго PraynigСпирам ве4е,4е се разшава й от клавиатурата ooooh!До писане !

# 220
Благодаря ви за поздравите  Hug
И сега да ви почерпя, че празника ни е двоен, дори троен  Blush  Имам си двама именника голямото ми слънце и малката ми звездичка, а следващата ни радост е че малката ни звездичка днес стана на 40 дена и и правихме питка, сутринта я носихме на църква дядо поп да и чете молитва Simple Smile
Заповядайте една виртуална почерпка от нас  Wink

# 221
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИСЧКИ ИМЕННИЦИ - МАЛКИ И ГОЛЕМИ!
Честита месечинка на Велина на bubcheto15!
val_stef мерси за почерпката!  Hug
Ние вчера бяхме на консултация. Взеха ни секрет от гърлото и от носа, защото е запушен и не може да диша спокойно. Не спря да реве милия и не можах да го успокоя по никакъв начин. Иначе му слагам и едни капки, но незнам дали помагат. Вече тежим 4100. И аз започнах да ги усещам вече, защото е все на ръце. След това пробвахме новата количка, но естествено се прибрахме на ръце. В петък пак сме на консултация. Имам чувството че нашето педи ни вика много често, но нали всеки път и се плащат по 15 лв.  Rolling Eyes
И моята майка ще ми помага още 10 дни и после си тръгва. Какво ще правя незнам, но се успокоявам като чета постингите на Велмар. Сега все още имам време да поработя, да поспя, защото цялото домакинство е поето от майка ми, но после... Та аз още не съм му мила дупето на юнака, само гледам и асистирам, камо ли да го изкъпя.  Tired
Лека вечер и целувки!  Heart Eyes

# 222
  • София
Здравейте на всички !!! Радвам се че отново си имаме форумче, където да продължаваме да си пишем - вече за нашите бебенца хубави. Форума изглежда чудесно !!!

Аз пиша за пръв път след раждането и се радвам да видя че си имаме толкова много, сладки бебенца. Благодаря на всички, които честитиха именния ден на Александър. Аз самата не знаех и снощи една приятелка ми каза - голям срам newsm78. Честито и на другите адашчета - да са ви живи и здрави и много да ви радват.

Ние с кърменето засега се оправяме. Редувам гърдите и след хранене изцеждам по около 40-50 мл. от съответната гърда. Кога бебето ще започне за изяжда всичко само - незнам, но дано да е по-скоро. Това изцеждане не е работа.

Иначе всичко при нас е в границите на нормалното. Така като гледам всички сме на вълна колики. Ние слагама капки Еспумизан и пием чай на Хип. Веднъж вечер се събужда от адски болки и поне 1 час плаче много. Направо сърцето ми се къса. След това заспива. А за храненето - мъчим се да го откажем от нощното хранене, но нещо не успяваме. Една вечер му давам, друга не . Направо незнам.

Това е от нас. Целувки на всички малки сладки бебоци и да слушат мамите.

# 223
Здравейте мами!
 newsm51 smile3525 newsm51
Честит имен ден на всички малки и големи именици.
Честита месечинка на малката Велина.  bouquet
Дано и ние скоро се разпишем в тази темичка при щастливите мами Peace

# 224
Честита месечинка на малката принцеса на bubcheto15, а на всички именници много здраве и щастие!!!

emelle , вие наистина много сте порастнали... Hug Ние днес бяхме на консултация и сме 3,280 кг и успяхме да изсучем 90 гр. Laughing Да ви се похваля -- вчера ни падна пъпчето и днес с таткото направихме истинско къпане, но дори и след него бебчо не иска да заспи и само се кокори. Crazy

Лека и спокойна вечер от нас!!!

Общи условия

Активация на акаунт