В хладилник ли? 

.Ще ходя да си я взема в неделя от бабата,че от другата седмица започваме да подготвяме документите за детската градина.Сега мама се отдава на релакс,почивам си активно,ходя по кафета и магазини и си мисля защо ми се е виждало толкова трудно да гледаш бебе навремето?????Ами че то било супер приятно.Който не ми вярва,мога да му пратя нашата кака
.Тогава няма да си помисляте за второ дете в близките 10 години.
. Вчера през ноща даже бягахме до спешното. Али цял ден плачкаше и се гърчеше виждаше се че я боли страшно много, през целия ден не можеше да заспи за повече от 15 мин. при условие че си я гушках и люлеех целия ден и не съм я оставял за миг в леглото...
Изтощи се миличката от безсъние и болка. Вечерта обаче стана още по страшно и бягахме до спешното в 2 през ноща.... Осъмниха се за преплитане на червата и ни пратиха на хирург
Направо като го чух и щях умра от притеснение...Слава Богу д-ра отхвърли предположението и каза че явно са по-силни колики... Виждам се в чудо, какво ли не давам и правя п/в тях, а те още по-страшни стават. Днес е пак така, само дето по-малко плачка. Ще взема на своя глава ще пробвам и аз тоя ФРИЗОВОМ (по-принцип и ние сме на АМ ФРИЗОЛАК), дано от него има ефект 

. С шише на Чико съм уж п/в колики и бибата е 0+ силиконова, почти нищо не можа да изцока....направо я изтотмозих и още повече я нервирах..Прехвърлих и после млякото в шише НУК, но И от там не искаше вече да цока и се нервираше още повече. Сега даже от умора заспа на рамото ми гладна
Препоръчани теми