(да се откроява по-лесно, като може да препратите и линк към въпроса на ЛС). Извън питанките за кърмене, насочени изрично към нас, няма да се намесваме в темата, защото тя си е вашата отчетна 

Денем не спи, нощем не спи, суче на половин-един час и така вече над 6 месеца... А от 2 месеца по цял ден не се спира на едно място, постоянно го гоня и го връщам/свалям от някъде... Не мога да отида да се изпикая, а когато се къпя ми го носят в банята да ме гледал, че реве за мене... Не издържам вече...

Денем не спи, нощем не спи, суче на половин-един час и така вече над 6 месеца... А от 2 месеца по цял ден не се спира на едно място, постоянно го гоня и го връщам/свалям от някъде... Не мога да отида да се изпикая, а когато се къпя ми го носят в банята да ме гледал, че реве за мене... Не издържам вече... 
болна съм от пневмония, едвам се движа, тази нощ на всеки 30 мин съм гушкала, друсала, носила и от сутринта обикаляме като луди из къщи, посотянно иска да ходи
, верно държа го, ама стъпва здраво и си прави крачки, ейййййййййй без кръст и нерви останах, всяко ядене е по 1 час маймунджалъци и песни и танци на народите и като прибавим Хиперактивния ми батко ми иде да избягам някъде
Препоръчани теми