Откраднат живот: Системата 🎬 тема 98

• 27 103
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ох Петмезов с тая стидена вода, съжалих го, 😂😂😂😂
Халачева и Буков са потрес, поне сцените им са смешни, та не обръщам особено внимание.

# 121
Хинова беше много сладка как изписка Joy
Ванилия, то това му е забавното на Хъхъ, толкова е нелеп, че е смешен Joy

# 122
Петмезов със студената водица - егати, метафората за моментното му положение.
Лорчето как се кефи Joy

# 123
Ох, значи Мирослава ще дразни Емилчо с ХрХр, пък той нея с Наков!? Не, в шок съм, тва е просто тъпо😮

# 124
  • София
Айде тоя пак ще словоблудства. Аман от
тъпотиите на Бойко

# 125
На мен почна да ми харесва ХаджиХристо. Жалко, че никоя в сериала не му отива.

# 126
Аз пък се хиля постоянно с Петмеза, много ми е смешен как хрупаше чипс, прическата му една.. и като каже натъртено НакоФфф, така се чува че той как го изплюва като нещо мръсно. А иначе после ще реве за него.
Буков наистина има още какво да учи. В едно интервю споделя, че първа Диана го е посрещнала на снимачната площадка и му помага и сега. А той се държи като "задник с нея", героят му де.Наясно е, че героят му е арогантен и нагъл, но е разбираемо за кариерист и младок,казва че се различават с героя си, той никога не би минавал през трупове за осъществяване на целите си.
Иначе едни с маски други без.. както и хората навън Simple Smile

# 127
Докога ще използват Наков..😤

# 128
# 129
Цвети, Христо и компания се завръщат значи. Хайде старата песен на нов глас. Grinning

# 130
Не че нещо, ама да се изфукам, че може да позная хахахах

Не забравяйте, че е възможно някое от децата да започне да кашля и пак ще има трепети - аз искам да я/го видя, не може, под карантина е, ама искаааааам!

# 131
  • София
Очакваше се. Нали трябва да гледаме маминия Пепе.

# 132
Цвети, Христо и компания се завръщат значи. Хайде старата песен на нов глас. Grinning
Аз обещах, че няма да хейта сценарисите ако не стане секса, тъй че съм -  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Joy

# 133
Точно преди като гледах Кая в операционната си мислех, че съвсем изчезнаха Ицко и Цвети и ето ги. 😁
Щом те са връзката с Короната, значи да се подготвим, че до края всичко ще се върти около тях.

# 134
До края колко епизода още остават?

Общи условия

Активация на акаунт