Откраднат живот: Системата 🎬 тема 98

• 27 108
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Аз съм потресена от тъпотията, която видях в този епизод. Не може да развиваш една сюжетна линия до някаква очаквана развръзка - говоря за Христо и Кая, да я прекъснеш за няколко серии и после изведнъж да покажеш нещо без никаква връзка ( те минаващи щастливо влюбени покрай Зорница и Марио)!!! Така просто не се прави, не и ако си с претенциите да правиш нещо смислено. Честно, досега такава недомислица не помня. Дано някой от екипа им чете- излагате се яко! Ние гледаме и други сериали, гледаме кино, четем книги. Не ни подценявайте толкова, моля! Той че си е тъп сериала цялостно, тъп си е, ама вече рие дъното много жестоко.

# 151
  • София
Дано...
Ама не е задължително да умре главен герой само ако напуска шоуто. 50 на 50 общо взето.

Нора ми хареса, Тасев не в сцената между двамата. При него някак си не се получи достоверно сценката.

# 152
Как виждаме всички различно. На мен пък точно в тази сцена Тасев ми хареса. Съвсем по човешки, нежно и загрижено и каза "Защо бе човек, защо?И заедно ще се справим" не знам дали ми е точен цитата, но определено му се изписа на лицето изненадата как не е разбрал какво се случва с нея.
И Цонев и Кръстева ако напуснат няма да ми липсват. Мазови тоже.

# 153
Абе... Това кога е снимано.. Сцената между Захариев и Гочева (май), в която ѝ подарява лале и тя го пита "Къде намери лале през ноември" и изведнъж хоп Коронавирус... Съобщиха го декември ако не се лъжа по новините и нещо не ми се връзва 🤣 най-малкото в България "дойде" на 08.03

# 154
Амбър, не думите, а физиономията му бе все едно е спечила Норчето 100 бона Grinning

whoowhoo, че това им е специалитет, не е от вчера Grinning

Това е свързано с епизода вчера, когато Поли му каза, че е есен при него и специално Ноември.

# 155
Не знам кога е сниман, но сцената с лалето през ноември не беше ли метафора и закачка от предишната серия за месец ноември,нали го нарече Захариев-ноември.
Ами Майче аз това казвам на мен физиономията ми беше ок, на загрижен човек.

# 156
Не знам кога е сниман, но сцената с лалето през ноември не беше ли метафора и закачка от предишната серия за месец ноември,нали го нарече Захариев-ноември.
Ами Майче аз това казвам на мен физиономията ми беше ок, на загрижен човек.

Олеее, изобщо не направих връзката 😁😁😁😁

# 157
Сериите, които гледаме сега, са снимани някъде краят на март, началото на април

# 158
Тасев и Нора мен ме разчувстваха много. Шопов не ме грабна как го изигра, по-скоро си припомни, че е столетен дъб, но цялата идея беше много докосваща.

# 159
Аз мисля , че не трябваше и тук да пренасят темата с коронавируса. Поне във филмите да гледаме нещо позитивно и да не мислим за това!

# 160
  • София

Епизод: 34
        Откраднат живот - С09Е34

за МОБИЛНИ_

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 161
Повечето сериали обичат да вкарват неща от реалния живот. Става някак по-истинско, а не сапунка с фантастики.

# 162
То пък преди вируса бяха много позитивни. 😃
на мен ми е интересно да видим какво са измислили.

# 163
Сега изгледах промото на спокойствие и да ви кажа никаква Кари не е заразената. Заразената е пациентката и Цвети остава под карантина докато чакат резултатите. Явно Кари ще си е вкъщи и Цвети ще се притеснява.

# 164
ахаха, права си😁

Аз повече няма да се връзвам на анонсаджията на свободните му съчинения. Никаква дилема не видях тук с Петмезов. Баси, много ги е страх да не задълбаят в гей - тематиката. Ако не беше Свежен Младенов, въобще нямаше да гледам! С гей или без гей историята- ми е все тая. Страхливци.

А пък Мирослава така здраво ще се н******* на Малкия, че Петмезов ще й се стори идеален😁

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 00:44 от HumbleDrumble

Общи условия

Активация на акаунт