Откраднат живот: Системата 🎬 тема 98

• 27 074
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Казаха, че идва нещо голямо и ужасно и показаха как се търка маса и парапет с дезинфектант Joy

И рецепционистката носеше маска!!! 😁

# 91
  • София
Аз мисля, че никой освен Поли няма да разбере. Милошева е силна в забъркването на драми, но не и в разплитането им. Ако се разчуе не знам как ще успеят да убедят Марио, а и останалите, че нищо не се е случило. Поли няма представа, че Зорница си е тръгнала и очаквам двете да говорят, но няма да каже на Ковачев.

# 92
Е какъв беше тогава смисълът Поли да ги види и след това чуе?

# 93
Роси, то тогава каква е файдата, ако Грънчарова си затрае? Обезсмисля се цялата идея, която и без това е малоумна.

Много ми харесаха и на мен Поли и Пешко, а дано тоя път им е на късмет.

Мазов да не викне жиголо на Лорчето? 😆

# 94
Жекова спомена в разговор репликата- "този новият вирус".
В момента тече точно същият момент в Приятели Simple Smile да не са взели сега от там ситуацията и Зорница да заповтаря като Рос"ама ние бяхме скъсали!" и Рейчъл"НЕ, почивахме си!" 😁

# 95
# 96
Е, Поли що тогава ще слухти, ако не да каже на Марио след това Grinning

Ванилия, как жиголо? Та те ще се разорят, дете имат да гледат Joy

Aмбър, каква неправилнa дикция? Точно и ясно си се чува какво му казва Grinning

# 97
  • София
За дикциите... На Марио вчера почти нищо не му разбирах, по три пъти връщах сцените, в които говори със Зорница (и по телефона, и в началото), за да мога да схвана какво казва.

Драмата на Цонев и Кръстева наистина не я разбрах. Хубаво, не му харесала молбата ѝ, отказва и толкоз. Какво вика, кряска, едва ли не ще се разделят. Освен да са я пришили, за да вмъкнат мъдрости пред пандемия.

За съжаление явно ще има интрига с недовършения кекс на З и ХХр, няма току тъй Поли да наднича през полуотворената (?) врата...

# 98
  • София
Според мен Поли видя и после ще чуе Зорница и ХХ не за да разглася на Марио, а за да говори с Огнянова.

На мен епизода ми хареса и много хубаво бяха вързали всички истории с двамата пациенти.

Аз на Наков не разбирам. Страшна мъка ми е да го разбера. Но пък на Нова плей или файловете на Мари нямам такъв проблем.

# 99
Какво се захванахте с тази врата, дори и да беше затворена, имаше прозорци на нея и пак ще ще да ги види. ☺☺☺
Поли ги видя и ще държи Зорница в крачка. Не я харесва, има коз срещу нея, че и Зорница не е толкова чиста и няма право да я съди както в предния сезон. Поли не знае, че имат проблеми с бебето, а не ми се вярва да стане толкова бързо бременна. По-скоро очаквам да има коментари и случайни подхвърляния по адрес на Зорница.
Хх сега ще има интерес към шефката, качи му акциите до небето, но там всичко ще приключи със забраменяването. Може и това да е прочита от началното промо - Хх напуска, защото тук вече няма какво да получи(мое виждане).

# 100
  • ENGLAND
Аз си мислех, че грешката е в моя телевизор, но и аз често не разбирам какво говори Марио, а даже и Наков.
Само не знам тази интрига със забременяването и това, което видя Поли ще успеят ли да го покажат до края на сезона или си отварят вратичка за следващия сезон.

# 101
Не знам, и на двамата еднакво не им разбирам🤣

# 102
Ти не ги слушаш, ти ги гледаш и припадаш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 103
🤣 как издълбоко ме познаваш, значи 🤣

# 104
  • Бургас

Аз не припадам, ама и аз нищо не им разбирам Blush
Вече тръпна в очакване на короната. Интересно ми е как ще го вмъкнат.

Общи условия

Активация на акаунт