Откраднат живот: Системата 🎬 тема 98

• 27 080
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • София

Епизод: 33
        Откраднат живот - С09Е33

за МОБИЛНИ_

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 76
  • ENGLAND
Поли много ми хареса, с новата коса и като че ли пластиките по лицето толкова не се забелязваха. И много си вървят с Петрето.
Зорница няма да я обсъждам, един влюбен човек се бори за любовта си, а не да търси секс с който и да е.

# 77
  • Ню Йорк
Поли много ми хареса, с новата коса и като че ли пластиките по лицето толкова не се забелязваха. И много си вървят с Петрето.
Зорница няма да я обсъждам, един влюбен човек се бори за любовта си, а не да търси секс с който и да е.

Такова падение Rolling Eyes  Взех да се чудя сценаристката дали няма зъб на Димитрова Thinking

# 78
Обаче снощи, като обясняваха, че се задава нещо, си мислех за Winter is coming Joy Чакаме я тая зима значи Joy

# 79
Като че ли любовта между Кръстева и професора е предадена най-добре, за Зорница... направо нямам думи, но сигурно ще забременее и Грънчарова като на всяко гърне похлупак ще иска да се знае истината, защото ще мисли че е от Хаджихристев ще направи пак велика интрига...А Захариев от всичките си жени къде е виждал някоя да го обгрижва и да се тревожи за него, те всички бяха едни.... сега Грънчарова съвсем по друг начин се отнася с него, трябва да го оцени.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 09:44 от Luisi

# 80
  • Варна
Много як цвят на косата на Грънчарова...
А как всъщност загатнаха Короната, че изтървах?

# 81
Казаха, че идва нещо голямо и ужасно и показаха как се търка маса и парапет с дезинфектант Joy

# 82
Доволна съм от развоя на случката със Зорница и Зализания, макар, че не беше необходимо да ги вкарват в такъв филм.
Като цяло серията беше едно нищо. Какъв беше този насилен театър между Кръстева и съпруг? Викове, крясъци, театралничене за нищо. Сякаш търсеха, за какво да се скарат. И на цялата тази работа лицемерната Жекова реди баналности. Много изкуствена игра на Вачкова.
Не-не-ва-аа-а с този аквариум беше абсурдна.
Диана играе много слабо, много. В зависимост от момента има беден набор от физиономии, гласът и монотонен.

# 83
Доволна съм от развоя на случката със Зорница и Зализания, макар, че не беше необходимо да ги вкарват в такъв филм.
Като цяло серията беше едно нищо. Какъв беше този насилен театър между Кръстева и съпруг? Викове, крясъци, театралничене за нищо. Сякаш търсеха, за какво да се скарат. И на цялата тази работа лицемерната Жекова реди баналности. Много изкуствена игра на Вачкова.
Не-не-ва-аа-а с този аквариум беше абсурдна.
Диана играе много слабо, много. В зависимост от момента има беден набор от физиономии, гласът и монотонен.
Диде толкова си може, за съжаление. Особено след като си тръгваше от Хаджипръцков. С тоя драматичен тон, подходящ за театъра, но не и за тв сериал. 😁

# 84
Казаха, че идва нещо голямо и ужасно и показаха как се търка маса и парапет с дезинфектант Joy
Защото само в период на пандемия се прави това...
Кръстева...не разбрах драмата там...

# 85
Яд ме е на Зорница, за едното нищо ще се разнесе клюката.
Малко недомислено - ясно показаха как тя затваря вратата, пък после се оказа отворена.
Пак добре, че се спря, но не мисля, че това я оневинява. Онова леке ще го използва на макс.
Захариев и Поли ми харесват. Емил играе много естествено и ми доставя удоволствие да го гледам.

# 86
Анонсче:
https://nova.bg/accents/view/2020/05/06/287124/%D0%BB%D1%8E%D0%B … 1%81%D0%B8%D1%8F/

Петмезов трудно преживява раздялата с Мирослава и се чувства ужасно. Но това ли е истинският проблем на лекаря или има нещо друго, което не му дава мира?

Само е видял Наков да се натиска с  с някой готин левент😁

# 87
Тя защо изобщо му се пусна? И тая Диана как се съгласява да ѝ пишат сценарий, е който да се пуска на всеки мъж в болницата. Чак пък толкова отчаяна...

# 88
Изгледах пак моментът с вратата, Зорница само я притвори и остана открехната.Но с тази неправилна дикция не мога да се ориентирам хока ли го, сваля ли го, когато му каза, че ако сподели никой няма да му повярва. Смятам, че в този момент Буков се справи по-добре.

# 89
В болницата, във фитнес залата, на притворена врата..пак пълни фантасмагории. Поне в баня да беше, така нали всеки може да влезе, абсурдно е.
Иначе интересно как никой нямало да повярва, ако реши да разкаже , а като се разнесе клюката май всички изведнъж ще повярват и ще стане мазало.

Общи условия

Активация на акаунт