Откраднат живот: Системата 🎬 тема 98

• 27 136
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
# 226
  • Бургас
А защо смятате, че ще има заразен доктор? Аз смятам, че ще минат само с уплахата и толкова.
Романова и да я уморят, няма да ми липсва. Адски дразнеща ми е последните сезони. Направо не мога да я дишам.

# 227
  • София
От къде се знае че Огнянова е бременна?

# 228
Онли, нали повръщаше тази вечер?

# 229
На никого не го пожелавам нет на бавна скорост😭 Наков с десантска тюбетейка😁

# 230
  • София
Е, няма как Зорница да е болна от короната. Инкубационния период не е толкова кратък. Няма как да развие симптоми и то толкова сериозни само за няколко часа. Абсурд. Дори и грипа не е толкова бърз. Нещо друго ще е с нея, че иначе ще се изложат.

# 231
Не бе, Дяволо. Тя е контактна. Повръща сега, защото е бременна. А дали ще се разболее от корона вирус, ще стане ясно по-нататък.

# 232
  • Mediterraneo
Някой може ли да ми каже как забременя Зорница, че не съм гледала няколко епизода. Марио нали беше стерилен?

# 233
Кво сега, Наков не е Морален, щото иска да оперира, и точно Жекова му чете моралът. 😏

# 234
Стерилен баш не е. Просто с малко живи сперматозоиди.

# 235
Някой може ли да ми каже как забременя Зорница, че не съм гледала няколко епизода. Марио нали беше стерилен?
Тарталета, не е още официално бременна, ние така подозираме.
Ани Марио има 2% нормални сперматозоиди. Чудо ще е, но не е невъзможно да забременее без да го очаква.

# 236
Може пък детето да е от Гринчи, да е станало нещо между тях и да ни го покажат на ретроспекция. Joy

Сега ще вземат да върнат Табаков да излекува с една инжекция инсулт на Романова. Така ли беше при Кръстева или се бъркам?

# 237
  • Mediterraneo
Абе баш си е стерилен Марио, с два процента. Помислих да не е забременяла от онзи опуления, че ги видях в някакъв момент да се натискат.

# 238
Не, с него нищо не стана.

# 239
Единственото нещо което беше една идея по-положително бе сцената на Цонев и Кръстева също така на Захариев и Грънчарова, поне това беше ок, спрямо тази тема за корона вируса.

Общи условия

Активация на акаунт