Откраднат живот: Системата 🎬 тема 98

• 27 535
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Гледах сега финалът на Ягодова луна - ами то Откраднат живот си е направо за Оскар.
Роси, на мен това ми е кусур, все задълбавам и искам всичко да съвпада, ами много искам май Grinning

# 616
  • София
Joy Пенев: Какъв шев искаш? - сладур Hug

# 617
В случая тук времето няма значение за симптоми и повръщане - Зорница не е спала с Х-то, тя вече е била бременна, когато отиде при него.
Думите на Поли бяха: това, че Пудела спи с шефката си не го прави шеф. Не се уточнява нито кога, нито колко пъти.
Марио ѝ повярва, защото неволно чу разговора, както и тук предполагахме, че ще стане.
Мисля, че ако Поли беше отишла лично да говори с него, тогава щеше да реагира по-различно и може би да подходи с недоверие.

# 618
Ето кой влиза като новият пулмолог В ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 😮

# 619
  • София
Да, бе, хаха 😂😂😂

# 620
  • София
Да не е пациент само?

# 621
Днес има някакъв бъг със сайта на Нова. И като са публикували линка, хич не са и видели кво се появява всъщност. Знам че е тъй, щото само преди час моята приятелка ми праща линк към Анонса на ОЖ, а се оказва линк към Завинаги, някаква турска боза.

Пуснах го за майтап🤣

# 622
При все това, логично е Марио да попита Поли какво е имала предвид с това изказване преди да се втурне вкъщи да си събира багажа.

# 623
  • София
При все това, логично е Марио да попита Поли какво е имала предвид с това изказване преди да се втурне вкъщи да си събира багажа.

Най-малкото.
Веднъж мой приятел преспа у нас (беше дошъл да поправи нещо, стана късно и за да не се прибира до не знам къде си го поканих да преспи в другата стая. Аз  тогава си бях свободна, де, но се замислих, ако някой съсед изръси такова нещо на партньора ми и той нахълта вкъщи да си събира багажа без да ме попита какво, как и т.н. би ми било безкрайно обидно. А тук даже не е имало и такова нещо - тя каза ядосано на друг човек, че Зорница била спала с ХХ. Ама спала ли е, не е ли - няма значение. Той се фръцна обиден и хукна да си събира багажа.

# 624
  • Разпиляна във въображението
В случая тук времето няма значение за симптоми и повръщане - Зорница не е спала с Х-то, тя вече е била бременна, когато отиде при него.

Точно де. Марио трябваше малко да помисли. Но нямаше да има драма.

Добре че приключва другата седмица.

# 625
Малко извън темата, но да направя опит за смешка.
Днес като ходих до магазина гледам камион с надпис ' Био малините на Наков' 😂  Та представяте ли си Наков тайно да отглежда малини в свободното си време  Joy

# 626
Наков така ли сваля гаджетата? С био малинов сок и малинов чийзкейк?Joy

# 627
Малинов сок с водка😁

# 628
Ако не друго , в този сезон поне открих Свежен  и не съжалявам ,че го гледах . Неговият образ /Наков/ все още си върви последователен и много приятен , а артистът се справя чудесно .
Любимите ми образи на Зорница и Марио ги направиха на мармалад - тя  странно спонтанна и безмозъчна се метна на  Хр.Хр-то , без дори да го харесва /мотивът и беше още по-налудничав/  , а той от  интелигентен мъж се превърна в комплексиран чичка , само върви и мръхти . Направи едно изследване , без второ за контрол и умря , а медицината вече толкова е напреднала в тази област .

# 629
  • София
Еми, предлагам другия сезон, за да няма драми и всички да са доволни да дават само децата 😈 Те, както се видя, че имат повече акъл и от лекарите.

Общи условия

Активация на акаунт