Откраднат живот: Системата 🎬 тема 98

• 27 095
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Бе вие сериозно ли бе? Зорница никога, ама никога няма да махне бебето. Това беше абсолютен шах и мат на Марио. Сори, малко подло му подходи, но смятам, че тя самата знае много добре, че Марио никога няма да я остави да се излага на опасност докато е бременна. И ще спре да се цупи и след два епизода време ще има - не прави глупости, искам това дете, искам те тебе и тн.
За повече драматизъм може да тръгне да прави аборрт и Марио да влети в кабинета 😂😂😂😂

# 661
  • София
Имам предположение.
В Зорница се е вселила душата на някаква друга жена. Защото НЯМА НАЧИН, това, което преживя с Банков да си го причини отново.
Вярно, че в живота съществуват жени, които правят аборт, защото татковците не искат (даже не всички, много от тях раждат и си ги гледат сами), но това са жени, които не са уверени, че искат дете. Не вярвам да има жена, която иска да стане майка (и то при положението на всичко изживяно от Зорница), която да абортира. Като 3 минути преди това я гледахме как изтеряса, защото имаше някакво напрежение.
Или просто подготвят почвата, че Зорница има ранен Алцхаймер и не помни живота си.

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 21:24 от Светулчица

# 662
Това ми е малко като обратната психология. Да стимулира Марио Grinning

# 663
  • София
Т.е. беше готова да отгледа чуждо дете като свое и беше полудяла по бебе Диана, обаче не иска да отгледа сама своето собствено бебе? Не знам какво иска да форсира, обаче по-тъпо нещо в тази серия не се бе случвало.

То мисля, че в целите 9 сезона досега по-тъпо нещо не се бе случвало, не само в тази серия

# 664
Абе нали му е казала на Тасев, де.

Аз имах предвид разговора, който ние видяхме.
Казала му е после.

Абсурдно е Зорница да мисли за аборт. Ама то вече толкова абсурдни и нелогични неща видяхме при нея, че няма какво да се учудваме.
Направо я разсипаха.

Сега пък и Тони, малко са му тревогите на Марио, ами и за него да се притеснява допълнително.
Надявам се, все пак да е фалшива тревога, не е нужно наистина да му има нещо или да умира, за да разтърси Марио.

# 665
  • София
В Испания са спрели 5G мрежата и нямат покритие 😷😷😷😷

# 666
  • София
Абе Поли вярно е яла кокоши крак - заради нея и Гринчи разбра Joy

# 667
Гринчиии вече трябва да се прояви като мъж. Цял сезон го чакам. Може би да гледа да я пази? Grinning

# 668
Сега пък и Тони, малко са му тревогите на Марио, ами и за него да се притеснява допълнително.
Надявам се, все пак да е фалшива тревога, не е нужно наистина да му има нещо или да умира, за да разтърси Марио.
Баш това ще стане и ще го накара да се върне при Зорница.

# 669
Баси. Тони ще умре от коронавируса в Испания и Марио ще поиска бебето, за да компенсира загубата.
Пффф....
Еее, Доне, мислиш ли? Дано да не е така...Той може да поиска детето и без това да се е случило Simple Smile

# 670
  • Разпиляна във въображението
Бе вие сериозно ли бе? Зорница никога, ама никога няма да махне бебето. Това беше абсолютен шах и мат на Марио. Сори, малко подло му подходи, но смятам, че тя самата знае много добре, че Марио никога няма да я остави да се излага на опасност докато е бременна. И ще спре да се цупи и след два епизода време ще има - не прави глупости, искам това дете, искам те тебе и тн.
За повече драматизъм може да тръгне да прави аборрт и Марио да влети в кабинета 😂😂😂😂

Т.е емоционално ще изнудва Марио, вместо да поговори с него, или да го изчака да мине време и той сам да стигне до извода, че бебето е негово? Ами тъпо е, съжалявам. Нещо външно ще го накара да си върне доверието в нея, или ще отиде при нея въпреки недоверието.

# 671
16 пъти опита да говори с него, той не ще, включително и тази вечер. Ами нека се замисли наистина ли не иска това дете.

# 672
Бебето в момента за Марио е като котката на Шрьодингер - ту негово, ту не. И докато не вземе решение да отвори "кутията" няма да разбере дали е негово. А Зорница го постави в "Буриданово магаре" - дали ще умре от глад е негово решение.

# 673
  • София
Обаче гримът на Гринчи много ме кефи Joy

# 674
Обаче гримът на Гринчи много ме кефи Joy
Гримьорът е професионалист, затова Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт