Избор на Airfryer

• 152 950
  • 768
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте!Някой има ли наблюдения върху  Еър фрайър Concept FR5000 ?
Много се колебая между него и един Тефал със сходни параметри.

За тези пари си купете Вортекс плюс. Уникален е.
Лесен ли е за почистване с кошница ли е или тефлоново покритие.

# 421
Concept е с незалепващо,а Вортекса стомана,доколкото прочетох.

# 422
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Вортекса го ползвам от средата на декември, преди това бях с един имитация на Силвър Крест-разликата е от земята до небето. Всяка една храна или трошичка, която падне на кошницата се хлъзга. 😊 Нищо не залепва. Уж е 5,7л.,а е доста голям в сравнение с предишния ми. Покритието е уникално, а и важното е, че става всичко бързо.

# 423
Преди няколко дни случайно попаднах на тема за рецепти за Фраерите...
Но сега на търсачката не мога да открия нищо подобно...
Моля ако някой е по- вещ по темата, за съдействие..

# 424
Преди няколко дни случайно попаднах на тема за рецепти за Фраерите...
Но сега на търсачката не мога да открия нищо подобно...
Моля ако някой е по- вещ по темата, за съдействие..
Това намерих: https://m.bg-mamma.com/?topic=1403656

# 425
Това е.
Благодаря ти много 🙂

# 426

Някой с мнение дали си заслужава? Искам фритюрник с горещ въздух бюджетен, ще се ползва за картофи предимно

# 427
Повечето с такъв обем са повечко ватове, макар че това според мен би се отразило предимно на времето за достигане на температурата, той нагревателят после работи през много малка част от времето да я поддържа. Не знам при понапълнена кошница и ако гоните 200 градуса колко ще се справя да ги поддържа лесно обаче.
За голям фраер не ми хареса това че таймерът е до 30 минути, то каква полза че мога да сложа вътре цяло пиле да се пече, ако не мога да настроя достатъчно дълго време? Макар че пък то ще иска и да се обърне така че пак повече от половин час на едната страна няма да е.
Не се сещам да съм мяркала отзив за покритието на кошницата на тази марка, не е от най-популярните. При някои то дава фира доста бързо. Дано се включи някой който има такъв и да каже повече за това.
Иначе 5-литров фраер за 100лв звучи повече от изкушаващо наистина. Но пак ми бърка в очите мощността, моят е 2 пъти по-мъничък (2,6L) и мощността е 1300 вата...

# 428
Здравейте ! И дано съм в правилната тема, ако не - моля, да ме извините. Купих си Airfryer и ми се породиха следните питания :
1. По време на готвене (без да изключвам уреда) мога ли да отварям кошницата ?
2. Мога ли на дъното на кошничката да слагам алуминиево фолио, например за по-малко цапане ?

Благодаря на отзовалите се. Пък ако съм на правилното място, после ще си позволя да питам и още Wink

# 429
  • София
Здравейте ! И дано съм в правилната тема, ако не - моля, да ме извините. Купих си Airfryer и ми се породиха следните питания :
1. По време на готвене (без да изключвам уреда) мога ли да отварям кошницата ?
2. Мога ли на дъното на кошничката да слагам алуминиево фолио, например за по-малко цапане ?

Благодаря на отзовалите се. Пък ако съм на правилното място, после ще си позволя да питам и още Wink
Може да отваряте по всяко време, даже някои неща е хубаво да се разбъркват, като картофки например.
Не е препоръчително да слагате фолио, защото спира малко или много горещия въздух и не се пече достатъчно хубаво.

# 430
Някой да има впечатление от Smax Germany > https://allmag.bg/product/s-max-germany-12-litra-1800-w-furna-s- … shishcheta/352/bg
12 Литра е и има пристави за грил за пиле и шишчета.
Благодаря

# 431
  • София
Във ФБ групите са доволни от него.
Имам подобна фурничка - харесвам си я.

# 432
Фурничката е добре да има и въртяща се кошница - цилиндрична) - за картофи, ядки и още куп неща. Аз в момента хапвам пуканки от кошницата.

# 433
Супер е , взимай няма да сбъркаш !

# 434
От този фраер май са доволни из разни групи дето съм мяркала, но магазинът от линка не е читав. Даже мисля че се покриха и се появиха под ново име, масово се оплакват че веднъж купят ли си нещо от тях и после не могат да се свържат с този магазин. Ако се случи рекламация, гаранция да се търси или от сорта, се оплакват че от този магазин не вдигат телефон и не отговарят. Дали нямаше и в някоя телевизия репортаж за тях, не мога да си спомня с точност.
Колежка от работата си е купила от тях друг модел еърфраер и каза че нямал нищо общо с това което са гледали на сайта, нищо мощност отговаряла, нито литри.

Общи условия

Активация на акаунт