Избор на Airfryer

• 152 960
  • 768
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Благодаря за мненията, няма да рискувам с този магазин.
А отзиви за фритюрниците на KLARSTEIN имате ли?

https://www.electronic-star.bg/domakinstvoto/malki-kuchnenski-ur … OOT=prod_10035592

https://www.electronic-star.bg/domakinstvoto/malki-kuchnenski-ur … _source=pazaruvaj

# 571
В Зора има фурнички на Финлукс, но цената им е по-висока:

https://zora.bg/product/fao-1120fx
 Моята е такава.
В Лидл и Кауфланд също пускат, но трябва да се чака да се появят.
И цената е по-ниска от тези на Кларщайн. Доставката до дома с куриер е безплатна.
Финлуксът има всички възможни приспособления, включително въртяща се приставка за шишчета.

# 572
  • София
Преди два дни върнах един по-стар модел на Тефал в Кауфланд. Тази седмица са пуснали един на тяхна марка – SWITCH ON, но не ми вдъхва доверие нещо.
Лидълския бих го погледнала, но не знам дали ще го пуснат скоро, а и търсейки мнения в нета, останах с впечатление, че е с по-малък обем.
Наскоро бях в Зора да погледна друг уред и служителка се изказа неласкаво за марката Финлукс. Дали беше искрена или го направи в опит да ми пробута Бош, не знам, но като че ли не ми се рискува и с тях.
Разглеждам за алтернативи на Тефал, Филипс, Делимано и пр., не че по принцип имам лошо мнение за продуктите им.

# 573
В Лидл не е само един модел да са имали. С кошница имаха преди време малък, после виждах и някакъв 5 или 5,2 литра да беше, после пак малък... отделно и този като фурничка имат.
При тях проблем е само че има такива неща само от време на време и че си промениха политиката за връщане.

# 574
В Кауфланд също се появява периодично фурничка.

# 575
И с тоя сайт на Кларщайн имаше някакви драми. Allmag са читави и ги бъркат с Elmagazino. Според отзивитe аксесоарите, които продават Allmag са с кофти качество, но фраерите са им добри.

# 576
Уж се бяхме отказали, а гледайте мъжът ми с какво се прибра Laughing
Скрит текст:

Като гледам обема, идеален е за нашите нужди. Остана и вкусът да ни допадне. Довечера ще докладвам.

Благодаря на всички за насоките! Flowers Rose

# 577
Човече , същият имаме от няколко дни. Няма да съжалявате.

# 578
  • о`майна лунна нощ е
Честита покупка! С много здраве и малко олио Wink да я ползвате!

# 579
Честита покупка на Не се сърди човече. Със сигурност няма да съжалявате! Ние сме петчленно семейство и фраера е най-използваният уред вкъщи, от закуска до вечеря. Банички, сандвичи, тутманик, мъфини, пилешки хапки с корнфлейкс, риба, цяло пиле, картофки, зеленчуци, пица са само малка част от нещата, които приготвяме вече само там.

Ние сме с кларщайн тип фурна, с поръчката не сме имали проблеми, но я поръчах от официалния сайт, пристига от Германия с доставка до врата.

# 580
На какъв режим се правят пържените картофки? Обикновени, не замразени/бланширани.
Скрит текст:

# 581
Приготвям ги на втората, картоф е нярисувян, на 155 градуса, разбърквам, а към края 170 градуса. Още тествам кое как.
На какъв режим се правят пържените картофки? Обикновени, не замразени/бланширани.
Скрит текст:

# 582
И ние на 2-ра ги пуснахме, но на 180 и 185 градуса. Първо оставихме да постоят във вода, след това подсушихме. Без сол. През 10 мин. разбърквахме. Разделихме на 2 дози по 500-600 г, за да опитаме различно време. Първите оставихме за 20 мин., вторите за 25.
На външен вид бяха перфектни! Но толкова безвкусни и сухи картофи не бяхме яли Laughing на фурна, на хартия си ги правим пъти по-сочни. Почти като пържени, само по-меки.
Утре ще опитаме със 155 и 170.
Благодаря за съвета!

# 583
Ние правихме само бланширани тия дни,някакви селски ли, пикантни ли.. В тях има мазнина и не е необходимо да се слага допълнително. Харесват ни. Стават хрупкави от вън и меки отвътре.

# 584
  • София
Човече, а поне 1 лъжица олио сложихте ли им?

Общи условия

Активация на акаунт