Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 56

• 18 917
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Джулка, завид за релакса.
Чудни ноктаци видях. Моите са в "почивка".
Занатка, честито телефонче! Със здраве да го ползваш!

Ставам аз, тази сутрин, и решавам да се метна на кантаря.
Гледам 59,9 и си викам...Ураааааа! Реших да повторя и следващите 63458971376543 пъти кантарЯ показа 61,0.... И ко ся??? Друхите са по-хлабави, което може да значи, че съм започнала от повечко, а не 61,8...
Емииии, и кво от туй....ей, на таквизи ми ти размисли

Вчера следобяд изпуших тотално. Изключих си телефона и така до тази сутрин.
Скрит текст:
Майка ми и златния й син ще ме уморят от очакванията си!!! Какво си мислят, че татко може да постигне??? Да стане лекоатлет ли??? На 81????  И дребната ме ядоса....Всеки звъни и си "изхвърля душевните отпадъци и и размисли", а че натоварва мен - много важно....Ей, така, само да споделили....Не искам!!!!!!!!!!! ПиснА ми!!!!!!!!!!!!!!! Мрън!!!!!!!!!!

Сисони, Стефчето "прояде ли"?
Мимчо, точно на такщова място ми се пие кафе....направо ми се забягва  No Mouth
Деско, чуден резултат! Браво!

Спи ми се, ама много ми се спи....толкова ми се спи, че няма значение с кой Expressionless

# 706
  • Русе
Иринита, гушкам те...Heart

А тез номерца на кантара ги знам... Joy

# 707
  • Стара Загора
Вчера следобяд изпуших тотално. Изключих си телефона и така до тази сутрин.
Скрит текст:
Майка ми и златния й син ще ме уморят от очакванията си!!! Какво си мислят, че татко може да постигне??? Да стане лекоатлет ли??? На 81????  И дребната ме ядоса....Всеки звъни и си "изхвърля душевните отпадъци и и размисли", а че натоварва мен - много важно....Ей, така, само да споделили....Не искам!!!!!!!!!!! ПиснА ми!!!!!!!!!!!!!!! Мрън!!!!!!!!!!

Привет!
Ирче в същият филм съм само че с майка, която очаква да стане като на 50 г. жизнена и здрава.
Скапано ми е и за това не пиша.

# 708
Иринитка, в тоз филм съм играла...другите винаги са нервни, с проблеми,заети...а аз и семейството ми сме си винаги добре и можем да понесем и поемем всичко. Толкова безсилна,  самотна и огорчена съм понякога.

# 709
  • София
Иринита Heart  Таn_со Heart Сложно е при вас! Сили и кураж! Иринита, ти си им опора. Не се и замислят, че могат да те разклатят Heart
Инджи, така е, права си! Днес е 38 ден, в реда на нещата е да има застой.Плюсът се оказа по- малък след като си видях записките .
Сиси, дано се оправиш Heart

# 710
Иринита и Тан много, много ви гушкам !!! Hug Hug Hug
Джулс Kissing Heart май ще се купува фрайър Sunglasses

# 711
Ирититко, Занатка, Тан, така е, защото ние можем да се справим с това...и на мен от две къщи ми звънят с поръчки, оплаквания и т.н.  Само да вметна, че мама е замислила ремонт за през лятото...
Силните са, за да мъкнат на гърба слабите...и вечно ревящите и неможещите... Понякога ми иде и аз да стана слаба, но животът не ми позволява да се отпускам. Горе главата момичета, ще се справите...
Джулс, дръж точилката под око...! Wink

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 20:12 от mimi.7299

# 712
  • София
Силни гушки момичета! Two Hearts
Скрит текст:
Моята баба 33 набор и тя е в едно почти неадекватно състояние, за капак миналата седмица падна и вече няма сили и крачка да направи. Майка ми се грижи за нея и дядо от години, така че ви разбирам!

Сиси, какъв вирус те пипна ? Оздравявай!

Заната, честита ти придобивка!

# 713
  • София
Силните са, за да мъкнат на гърба слабите...и вечно ревящите и неможещите...
Иринитка, Танко, Занатка това е истината, момичета! Прегръщам ви! 😘😘
Занатка, със здраве да си ползваш телефона и чудесни ноктенца.
Ничия, ще падне каченото, а и доста отгоре. 👌
Деско, чуден минус! Само така.
Инджи, ще те послушам за ягодите, че ме е грях да хвърлям.
Мамексче, 😘👌
Аз за 8 дни съм -1,500 и съм доволна.
Днес закусих диня, а за обяд и вечеря зелена салата с печено пиле.
За утре имам от мусаката от елда затворена по топлия метод, та това ще се хапва.
Прекрасна да е вечерта ви, приятели! 😘😘😘

# 714
Иринитке, Танче, гушкам ви..
И ви разбирам, трудно е, а и може ли човек всичко да поема, всеки си има болежки.

Дребния ту хапва, ту не. Все още не яде хиляди неща, никакви плодове и зеленчуци.. Поне понякога хапва месо пу пу.

Жгмъцко, лепна ме нещо с главоболие, замайване, гадене и липса на сили.

# 715
  • Sofia
Здравейте, девойки! Two Hearts
Нямам време да ви чета, но попогледнах последните постове - минусииии - браво! Доколкото разбрах сте групичка на 90ДД - чудесно е това, аз я харесвам.
Аз реших да действам по-драстично и започнах диетата на Байкова, защото видях в темата там, че миналата година съм свалила 3 килца за 1 седмица и това ме мотивира, пък викам после 90ДД. Сега обаче за първата седмица само 1.5 кг, а след нея вече 4-5 дни без промяна на цялото ми гладуване Laughing Чувствам се олекнала, но кантарев е замръзнал и все едно и също показва. Надявам се скоро да ме възнагради Misc Bomb

Иначе от онлайн обучение и сега онлайн изпити вече направо ми иде да се гръмна Smile Писна ми - искам си нормалния живот с ходенето в унито и всичко покрай това...People Eyes

Иринитка, Танко, не се ядосвайте, нищо ново под слънцето - и при нас беше така... Нереалистични желания, но не им се сърдете - просто им се иска

Ще ви сложа една снимка на балконската ми гордост - алпийско сакъзче- лаишки опит и първи при това с тези точно растения, но засега само това върви май долу-горе добре
Скрит текст:

# 716
  • София
Сиси, същото ме пипна в петъка. Оправяй се.

# 717
  • София
Сисонче, 😘😘 да оздравяваш! Радвам се за детенце, а ти се готви за голямото ядене в пубертета.
Лия, разкошни, разкошни! А изгледа към Витоша е дваж по- разкошен 👍.
Сига и аз да се похваля с първи домашен  цъф на 5 годишната ми орхидея. След като спрях да я тормозя с витамини и чеснова вода тя взе, че ме зарадва.

# 718
  • Русе
Mиме, на това местенце бих останала не само за кафе Wink много се посмях с идеята ти Мамекс да мисли за хлебарките като бръмбарчета JoyJoyJoyJoy
Иринитко, такива са - все мислят, че ние сме силните и трябва да изслушваме, да помагаме, да оправяме ... понякога ми идва да Smiling Imp A по повод кантара - изЯснила съм с него - ако много ми хареса показанието изобщо не стъпвам втори път, защото го променя JoyJoyJoy
Джулс, ами като е толкова добро момчето, що държиш отгоре точилката Grinning радвам се, че си си починала днес :*
Вангобче, извинявам се, че не успяхме да се справим с очакванията, но ... имаме шанс да се поправим след три дни Grinning и честит домашен цъф Simple Smile чудна е.
Taн Hug
Сис, оздравявай по-бързо и нагушкай компанията си Hug
Ничия, не мисли минусите, те трябва да са малцинство и да не им обръщаме внимание Hug
Лияяяя Hug и аз така - поне при нас вече сме си в унито, но ... без студентите - всичко си е онлайн и другата седмица, ако не откача, пак ще е добре.
УтчетчИ
з - ягоди, кафе; о - пилешки филета, малко патладжан и тиквички - всичко на скара; в - таратор, домат и сирена

# 719
  • Русе
Деско Kissing Heart как защо? За рИспект, дън минава вечерния час, Joy

Танче, гушки и на теб! Two Hearts

Лия, Kissing Heart

Разкошна красотичка, Вангоби, Heart

Аз към вечерята Апнах и малку ягудки, ся люпя семки и гледам "Елза 2" за милиоонееен път, ама нали ми харесва, не пречи, Trollface

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 20:34 от Juls14

Общи условия

Активация на акаунт