Добрич- симпатичен град, на деца богат!

• 18 847
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Аз имам питанка. Къде мога да намеря от чинийките за еднократна употреба, но или картонените или някакви пластмасови, но по твърдички? Вчера обиколих центъра обаче нито в книжарниците, нито в детските магазини, нито в магазините за 1 лев намерих. Купих едни от бившото Макро, но са много тънички. Ако имате идея много ще съм ви благодарна  bouquet

# 136
Провери в магазинчетата на битова техника. Все в някое ще има пластмасови. Аз преди години бях взела оттам- мечо пух- много сладки. А картонени би трябвало да има на пазара в бараките в които продават торбички, салфетки..., но не знам колко са твърди...

# 137
Mimi, с децата и мъжа се оправям, че и с котето, но за него поне си мислех, че е женско, оказа се обаче че и то мъж  Confused
Иначе наистина си е по- малък ангажимент от кучето. Въпроса е да си свикне да си ходи до тоалетна на едно място в банята. Затова си вземете по- малко коте, при тях е по- лесно с изграждането на хигиенни навици. А и котките спят  през 90% от живота си, та са послушни домашни любимци. Само като малки котета са по-щури, но се издържа.
Аз на нашето леко му подрязах ноктите, че драскаше децата, сега само хапе, но нежно, като на шега  Mr. Green  За децата е супер готино, играят си с него, радват му се. Сутрин Светлин като се събуди и като го визи почва да се хили и да вика- Иссси, Иссси, Иссси и хуква след него щастлив.
Иначе аз искам и куче, но ще изчакам първо котето да поотрасне малко, че сега е точно колкото за една кучешка хапка...
Хайде, лек ден , котешки целувси от наш Спас  Joy

# 138
  • Добрич
Здравейте, момичета!
Оправи се времето и всички сме по разходки пак, нали?
Аз от днес спрях всякакви илачи за малкия. Имам чувството, че му побъркахме коремчето с разните му прахчета. Спрях и капките за нос, то вече мина 1 седмица, да се оправя сам  Wink.
Да видим какво ще стане. Praynig

dorela, за РД се стягаш, нали?

Трябва да се стегна и свърша куп неща преди училище за каката. Профилактичен преглед, искам да й направя и едни изследвания на кръв и урина, обикаляне по разни школи, покупки, родителски срещи и т.н. Обаче аз нещо съм изпаднала в една дупка Cry , нямам желание май за нищо. Embarassed

Надявам се, че всички бебоци са добре!

Утре почивен ден ли е? Дали ще работят магазините?

# 139
Ted_cat , звучи страхотно!
Аз като си спомня как играех с котетата в къщи...
Калина се е метнала на мен(при снимките може и да има една как мачкоти едно коте.. ooooh!)
Обаче откакто забременях за първи път ,ещо ме догнуся от космати животни.
Не знам как ще се пречупя. Но все някой ден трябва.
anuschka, не можеш да си позволиш да си в дупка нали?
Като си помисля- нямаме време за нас си, но заради децата винаги трябва да сме в кондиция.

Аз пък съм си наумила да убедя най- сетне мъжо да си вземем цифров фотоапарат. Взела съм тука едни оферти, гледам спецификации и сравнявам. Затова по цял ден съм на компа. Мъжа ми каза че сякаш пиша дипломна работа по темата.
Някой може ли да ме посъветва? Спряла съм се на нискобюджетни оферти на Метро и Техномаркет (до 360лв.) Embarassed

# 140
Мimi_kir, виж тук http://www.2be.bg/photo.php
Е, може и да си ги гледала вече.  Laughing Laughing Laughing

# 141
mimi_kir Ние си купихме цифроф апарат от Метро-Канон.Струваше ако не се лъжа 300 лв.Много сме доволни.Но беше преди 3-4 месеца.Сега незнам на каква цена е и дали го има.Ако искаш ще ти дам подробности за апарата.

# 142
  • Толбухин
Добро утро
мими кир нашата е такава,но можеш да разгледаш и другите
   http://www.mobilebulgaria.com/cameras/view.php?id=67

# 143
  • Добрич
Момичета, добро утро!
Честит празник!!!

mimi_kir, нашият фотоапарат е SONY, цената му май беше в диапазона, за който говориш. Купихме го от Техномаркет преди половин година. Изключително съм доволна от покупката.

Лек ден на всички!

Последна редакция: ср, 06 сеп 2006, 10:08 от anuschka

# 144
Здравейте момичета!

Честито на всички празнуващи и празнували, докато ме нямаше!  bouquet
Най-после да се разпиша. Wink Десет дни бях затрупана с текстове, с които се борех по нощите, защото през деня нямам никакъв шанс, а вечер мъжото като се върне, настава борба за компютъра .Twisted Evil
Симона от 2 седмици е с разстройство, но не е брутално като предния път. Просто това, което излиза е нещо кашаво.Не искам да ви затрупвам с такива миризливи подробности. Иначе сменям на-много по 3-4 памперса на ден.От 10 дни е само на лечебна Хумана, което на нас яко ни бърка в джоба, а нея май вече хич не я засища, нали си ми е лакомийка.  Wink Мислех си, че е заради зъб, но не се вижда нищо, само малко е надут венеца. Може пък да е вирус, който караме леко, защото сме на хомеопатия. Но,както и да е, ужасно е изнервящо, защото точно сега ,когато има плодове и зеленчуци в изобилие,тя трябва да яде разни изкуствени храни. Sad

Прочетох малко назад в темата. За първи път чувам, че не трябва да се кърми, ако майката е с Т. Аз съм кърмила с почти 40 °С.Бях питала педито и той каза,че може.

# 145
Amarena, пробвай вместо вода да й даваш оризова вода, много помага. Сваряваш една шепичка ориз в около литър вода. На моя дребен това помага винаги! И ние сме били на лечебна хумана 1 седмица, 3 пакета хумана купих и пак не го засищаше. Само оризовата вода за 1-2 дни го стабилизира. Успех!

# 146
Eй момичета заляхте ме с инфо за фотита! Hug
Аз съм се пуснала специално да ме съветват в едни фотофски форуми...професионална работа.
И от всички дето съм си Аресала ми тачат Самсунг Ес500.
Надявам се не ми се обиждате, но сигурно всяка си харесва своя. А ми казаха че не трябва да се робува на марки. Всеки модел си е за себе си.

bg bg bg
Спокоен празничен ден на всички!
 newsm41  car003  grinning039
Нашия пикник пропадна поради липса на желаещи... Tired

П.П. също и дренки- вече има узрели Wink

# 147
Явно всички днес са били по разходки и барбекюта...

Питанка: Къде в Добрич е магазин "2би"?
Май го бях мяркала по центъра, обаче къде точно... newsm78

# 148
  • гр.Добрич
Mimi_kir, магазина на ТОБИ мисля, че е този на ъгъла на Дома на книгата, по стълбичките като се качиш.

# 149
  food010 kaffeetrmker_2  morning Coffee

Никой не е сервирал до сега кафето, страх ме  еда не ме обвинят,че само аз го правя!
Лек и спорен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт